Wat is er gebeurd met de castleden van 'Love Is Blind' die zich niet hebben verloofd?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de castleden van 'Love Is Blind' die zich niet hebben verloofd?
Wat is er gebeurd met de castleden van 'Love Is Blind' die zich niet hebben verloofd?
Anonim

Het is twee jaar geleden dat Love Is Blind debuteerde op Netflix. Terwijl twee sets van castmates liefde konden vinden en door het gangpad gingen, besloot de rest uiteindelijk dat het huwelijk niet voor hen was (tenminste, niet met iemand die ze op de set ontmoetten) en gingen ze hun eigen weg.

Nu seizoen twee al aan de gang is, is er nieuwe hoop op een nieuwe cast die ze de ware liefde zullen vinden, net zoals fanfavorieten Lauren Speed-Hamilton en Cameron Hamilton dat deden. En hoewel fans twijfelden aan de relatie tussen Amber Pike en Matthew Barnett, is het paar ook nog steeds gelukkig getrouwd.

Voordat fans worden ondergedompeld in het leven van de koppels in het nieuwe seizoen van de realityshow, willen velen weten wat er met de cast van seizoen één is gebeurd sinds het einde van het seizoen.

Dit is wat er gebeurde met de leden van de Love Is Blind-cast die zich niet verloofden.

Wat is er gebeurd met de exen van 'Love Is Blind'?

Veel fans verwachtten dat Lauren Chamblin en Matt Barnett zich zouden verloven tijdens de show. Het was echter niet de bedoeling en Barnett eindigde met Amber Pike en ging uiteindelijk het hele duel met haar mee.

Sinds ze niet een van de verloofde stellen in de show is geworden, is Chamblin een podcast begonnen met haar vriend Tiffany Haynes, genaamd Permission To Enter. De podcast gaat over alles, van liefde, daten, relaties, zelfhulp en alles daartussenin.

Chamblin lijkt sinds haar tijd in de show ook een influencer op sociale media te zijn geworden. Maar wat betreft relaties, Chamblin lijkt vrijgezel te zijn.

Er was ook geen liefde te vinden tijdens de show voor Aly Costa. Maar sinds die tijd lijkt ze een speciaal iemand te hebben gevonden (die hopelijk van honden houdt).

Kay Nicole was een andere deelnemer die haar speciale persoon niet vond op Love Is Blind. Maar deze marine-veteraan is niet langzamer geworden sinds haar dagen op reality-tv.

Na het verlaten van de show studeerde Nicole niet alleen af aan de universiteit, ze werd ook een doctoraatsstudent.

Sommige stellen werden niet gedekt door 'Love Is Blind'

Lexie Skipper en Westley Baer vonden liefde op Love Is Blind. Het paar verloofde zich slechts 10 dagen in het proces. Maar hun sprookje werd afgebroken toen producenten van de show het paar vertelden dat ze "niet de capaciteit hadden om [hun] relatie te dekken."

Skipper heeft nooit een verklaring gekregen voor wat er is gebeurd, maar de relatie liep toch op de klippen, dus misschien was het maar het beste?

Sinds de show kreeg Skipper een droombaan in de mode als personal stylist en personal shopper. Ze leeft haar droom in Atlanta en leidt het single leven.

Hoewel Ebony Alexis geen liefde vond in de show, is ze sinds haar poging om liefde te vinden ook een drukke vrouw geworden in de nasleep.

Volgens Alexis' Instagram is ze niet alleen een mediajournalist, maar ook een visagist en CEO van Justice Tees.

Een andere verloving die niet op de camera werd getoond, was die tussen Danielle Drouin en Rory Newbrough. En net als Skipper en Baer kreeg het stel te horen dat producers niet hadden verwacht dat er zoveel verlovingen zouden zijn. Als zodanig eindigde hun tijd in de show, en kort daarna ook hun relatie.

Het model vond uiteindelijk liefde en verloofde zich in september 2021. En in januari van dit jaar werd Drouin ook moeder.

Verschillende 'Love Is Blind'-castleden zijn aan de slag gegaan

Briana Holmes heeft haar dagen doorgebracht met werken in het bedrijfsleven en ook als consultant die bedrijven helpt met hun merk.

Hoewel Lillie Mae een geweldige tijd had met de interactie en het praten met de mannen in de pods, had ze naar verluidt nooit een "romantische connectie of scheikundevonken" met iemand.

Sinds die tijd is Mae haar PR-bedrijf blijven runnen en heeft ze ook een boek geschreven, Dear Singlepreneur.

Sommige exen vonden liefde na 'Love Is Blind'

Andy Rickert verliet Love Is Blind zonder liefde, maar vanwege een van zijn castmates zou dat niet lang het geval zijn. Volgens een Instagram-bericht van februari 2020 nam Drouin een vriend mee naar het diner met een deel van de cast. Rickert en Kelsey begonnen te praten, en de rest is geschiedenis.

Hoewel de realityshow niet ging zoals Westley Baer dacht dat het zou gaan, zorgde het ervoor dat de voormalige realityster een behoorlijke social media influencer werd.

Baer heeft ook liefde gevonden in zijn leven, met zijn vriendin, Brittany Caid.

Wat Ryan Martin betreft, de laatste mensen die hem kenden, was hij een biostudent aan de University of North Georgia. Sinds de show heeft Martin de sociale media verlaten en alle andere verblijfplaatsen zijn onbekend.

Jon Smith was een van de oudere deelnemers aan de show. En helaas vond hij ook geen liefde. Net als Ryan is er na het verlaten van de show niets van de inwoner van Alaska gehoord en is hij niet op sociale media.

Wat Taylor Lupton betreft, hij leek een connectie te hebben met Jessica in de show, maar uiteindelijk kwam het niet goed voor hem.

Lupton lijkt echter liefde te hebben gevonden sinds hij in de show was en hij en zijn vriendin, Aimee McManus, lijken sterk te worden, in tegenstelling tot Rory en zijn nu-ex.

Hoewel Rory Newbrough en Drouin zich verloofden zonder dat het publiek ervan op de hoogte was, was hun relatie van korte duur omdat het paar hun verloving slechts twee weken later afzegde.

Op basis van zijn Instagram-pagina lijkt Newbrough vrijgezel te zijn en nog steeds aan het werk als livestreamer.

En tot slot, Matt Thomas was niet iemand die liefde vond op Love Is Blind. Hij gaat echter door met zijn werk met zijn liefdadigheidsinstelling, Brawl For A Cause. Op basis van zijn Instagram heeft Thomas ook liefde gevonden bij zijn vriendin, Cassie.

Hoewel het uitgangspunt van de show nog steeds twijfelachtig is, hadden alle castleden een interessante ervaring die voor sommigen leidde tot het vinden van ware liefde of in ieder geval hun ware passies in het leven.

Aanbevolen: