De fans van Justin Bieber verdedigen hem na zijn onwetende promotie van racistische zanger

Inhoudsopgave:

De fans van Justin Bieber verdedigen hem na zijn onwetende promotie van racistische zanger
De fans van Justin Bieber verdedigen hem na zijn onwetende promotie van racistische zanger
Anonim

Justin Bieber is een heel ander persoon dan hij tien jaar geleden was. Het voormalige tieneridool worstelde met een drugsverslaving en wilde ontsnappen aan het chaotische openbare leven, en werkte hard om een betere versie van zichzelf te worden.

Zijn huwelijk met Hailey Bieber en focus op spirituele ontwikkeling hebben hem volledig getransformeerd… maar hij is nog steeds een mens. En blijft leren van zijn fouten.

Justin promootte per ongeluk een racistische zanger

In meerdere Instagram-verhalen verontschuldigde de zanger zich bij zijn fans voor het promoten van het album Dangerous: The Double Album van countryzanger Morgan Wallen. De Sorry-zanger onthulde dat hij "geen idee had" van het controversiële incident dat eerder dit jaar plaatsvond toen Wallen racistische opmerkingen had gemaakt.

Bieber verduidelijkte en verontschuldigde zich diep, boos dat hij een grote fout had gemaakt.

"Ik had geen idee dat de muziek van de man die ik plaatste onlangs racistische opmerkingen bevatte", schreef Bieber op Instagram, onmiddellijk nadat hij zijn verhaal had verwijderd over hoe hij van de muziek van Wallen hield.

Hij vervolgde: "Zoals je weet steun of tolereer ik geen enkele vorm van racisme of discriminatie. Ik had geen idee, ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik heb beledigd."

De kunstenaar stortte zijn hart uit in het volgende bericht en verontschuldigde zich voor zijn tienerjaren waarin hij werd gefilmd terwijl hij racistische grappen vertelde. Bieber legde uit dat zijn huidige onwetendheid "pijnlijke herinneringen" had opgeroepen en dat hij de verantwoordelijkheid voor zijn verleden en zijn onwetendheid zou blijven nemen.

Hoewel Bieber negatieve reacties kreeg van gebruikers van sociale media, waardeerden de fans van de zanger zijn onmiddellijke reactie op hun zorgen en ondernamen ze actie om zijn falen te corrigeren.

Een fan schreef ter verdediging van Bieber: "Hij is zo'n goed mens. Houdt zichzelf verantwoordelijk voor zijn fouten en probeert ze niet te begraven", en een ander voegde eraan toe: "Hij houdt zichzelf verantwoordelijk. Houd van hem voor dat. Hij is superieur."

"Jullie smeken mensen om hun verantwoordelijkheid te nemen en als ze dat doen, geloven jullie het niet", zei een ander.

"Altijd excuses aanbieden en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf. Dat is niet racistisch", deelde een vierde.

"Hij neemt tenminste altijd verantwoordelijkheid", voegde een ander eraan toe.

Aanbevolen: