Fans zijn niet blij met nieuwe foto's van de 'Powerpuff Girls' Live Action-remake van The CW

Fans zijn niet blij met nieuwe foto's van de 'Powerpuff Girls' Live Action-remake van The CW
Fans zijn niet blij met nieuwe foto's van de 'Powerpuff Girls' Live Action-remake van The CW
Anonim

Sinds The CW aankondigde dat de geliefde animatieshow The Powerpuff Girls een live-action reboot-serie kreeg, wachten fans op een eerste glimp van het project.

Eerder deze week deelde TMZ een exclusieve eerste blik op Dove Cameron (Blossom), Chloe Bennett (Bubbles) en Yana Perrault (Buttercup) op de set voor het filmen van de pilot-aflevering. Donald Faison, die Professor Utonium zal spelen, werd ook gespot op de set.

Nadat de foto's waren vrijgegeven, waren veel fans niet zo blij met het kostuumontwerp voor de komende serie. De belangrijkste castleden waren gekleed in kostuums die erg leken op de uniformen die in de animatieserie werden gedragen, zonder veel toegevoegde details of stilistische keuzes.

Het ontwerp van de kledingkast riep echter niet bij iedereen een negatieve reactie op op sociale media. Sommigen kwamen ter verdediging van de show en beweerden dat de kostuums een flashback zouden kunnen zijn naar de originele cartoon.

Tot nu toe weten we niet hoe de garderobe eruit zal zien voor de rest van de show. Hoewel sommigen de ontwerpen misschien niet leuk vinden, is het mogelijk dat de kostuums veranderen naarmate de show vordert.

The CW heeft alleen een pilot-aflevering besteld voor de aankomende serie, wat betekent dat de reboot voor een volledig seizoen niet is opgepakt.

De live-action-serie draait om de Powerpuff Girls als 'gedesillusioneerde twintigers die er een hekel aan hebben hun jeugd te hebben verloren aan misdaadbestrijding'. De show wordt geschreven door Diablo Cody en Heather Regnier. De serieregisseur is Maggie Kiley.

De show bracht ook een nieuwe reboot voort die drie seizoenen op hetzelfde netwerk liep, maar niet zo goed deed als het origineel.

Gecreëerd door McCracken, de originele geanimeerde show die van 1998 tot 2005 op Cartoon Network werd uitgezonden. Het was enorm populair, vooral bij jonge meisjes, van wie de meesten nu in de twintig of begin dertig zijn.

Het lijkt erop dat The CW dat publiek probeerde te boeien met dezelfde interesse die ze hadden opgedaan met Riverdale, een edgy hervertelling van de verhalen uit Archie-strips. Het lijkt er echter op dat fans van de originele Powerpuff Girls niet wilden dat hun geliefde superheldenzusjes zoveel ontberingen doormaakten.

Een releasedatum voor de live-actieserie van The Powerpuff Girls is nog niet bekend.

Aanbevolen: