Netflix heeft deze iconische acteur misschien verbannen en fans zijn niet blij

Inhoudsopgave:

Netflix heeft deze iconische acteur misschien verbannen en fans zijn niet blij
Netflix heeft deze iconische acteur misschien verbannen en fans zijn niet blij
Anonim

Fans beseffen het misschien niet, maar ' Netflix ' begon al in 1997, lang voordat streaming iets was.

Tegen '99 begonnen ze een abonnementsmodel, een model dat erg vooruitstrevend was. In 2000 had het platform 30.000 abonnees en de verliezen waren enorm, bijna $ 60 miljoen.

Langzaam maar zeker begon het tij te keren en in 2002 begon het aantal duikboten op te lopen. Dat brengt ons bij het huidige tijdperk, waarin het bedrijf een enorm succes geniet, miljarden waard is, samen met 209 miljoen abonnees.

Ze hebben het spel op meer dan één manier veranderd. Het begon als een gemakkelijke manier om je favoriete films en shows te huren en te bekijken, maar al snel werd het zoveel meer.

Plotseling creëerde het platform zijn eigen inhoud, samen met het ondertekenen van Adam Sandler voor exclusieve deals. Het lijkt alsof we in hun wereld leven als het om entertainment gaat.

Natuurlijk, gezien de schaal van hun bedrijf, is het altijd het beste om weg te blijven van controverse. Dat omvat het vermijden van bepaalde films en daarmee ook controversiële figuren.

Het lijkt erop dat dit is gebeurd voor een recent project, en fans zijn niet al te blij. Tim Burton is de drijvende kracht achter de nieuwe 'Adams Family Show' en hij had een tip in gedachten, een die hij heel goed kent.

Fans zijn het erover eens dat het perfect zou passen, maar Netflix dacht daar anders over.

Gezien zijn naam in de roddelbladen om de verkeerde redenen, lijkt het alsof het bedrijf geen rol wil in de diensten van deze iconische acteur.

Luis Guzman krijgt de rol

Fans hadden een andere naam in gedachten voor de rol, maar het is moeilijk om Luis Guzman niet te juichen, die onlangs als hoofdrolspeler werd gecast.

Hij heeft zo'n geweldig verhaal, begonnen als maatschappelijk werker. Hij kijkt nog steeds liefdevol naar de baan: "Ik kreeg een baan als maatschappelijk werker bij Henry Street Settlement. Daar had ik geen masterdiploma voor. Maar ik kwam met een [ton] straatervaring, "legde hij uit.

“Ik manoeuvreerde me naar een sollicitatiegesprek door te zeggen wie ik was en eerlijk te zijn door te praten over mensen helpen zichzelf te helpen en ik kreeg de baan. Het is waarschijnlijk een van de beste banen die ik ooit heb gehad.”

Volgens zijn interview met Long Island Weekly begon de acteermicrobe op de middelbare school toe te slaan: "Seward Park High School is waar ik mijn eerste podiumervaring opdeed. Mijn gymleraar, Fred Egghouse, regisseerde het schooltoneelstuk dat jaar. Ik kwam binnen toen hij auditie deed voor mensen en ik zei: "Man, je kunt niet eens gymles geven. Je probeert een toneelstuk te regisseren?" Dus hij gooide een script naar me en wilde om te zien wat ik zou kunnen doen."

De beslissing werkte duidelijk ten goede, aangezien de 64-jarige in de loop der jaren in een overvloed aan tv- en filmprojecten speelde.

Hij gaat nu weer een nieuw spannend hoofdstuk in, aangezien Netflix zojuist zijn casting als Gomez in de 'Adams Family'-reboot heeft aangekondigd. Hoewel het een geweldig moment is voor de acteur, had Burton een andere naam in gedachten.

Tim Burton wilde Johnny Depp

Burton is ongetwijfeld de man voor de job. Hij heeft een stiekeme manier als het gaat om donkere komedie. "Ik heb mezelf nooit als een donker persoon beschouwd. Ik heb het gevoel dat het leven soms goed en soms verschrikkelijk is - dat is de reis. Zelfs in dramatische dingen vind ik soms humor. Daarom denk ik niet dat ik ooit een serieuze film zou kunnen maken, omdat hoe serieuzer het is, hoe grappiger ik het vind."

Toen de casting begon, bedacht Burton één naam, en dat is Johnny Depp.

De rol had het imago van Depp kunnen helpen en de ster weer in de schijnwerpers kunnen zetten. Natuurlijk helpt de relatie en werkervaring tussen de twee ook. Burton gaf toe dat hij, ondanks de moeilijke tijden van Depp, nog steeds van de acteur houdt.

"Ik neem het altijd met een korreltje zout en uiteindelijk komt alles vanzelf", zei Burton, overwegende of Depp een eerlijke kans krijgt van de pers. "Maar ik hou van hem. Ik hou van iedereen.”

Uiteindelijk voelde Netflix, in tegenstelling tot Burton, de liefde niet.

Netflix stapte in

Depp lobbyde zelf voor de rol van Gomez. Netflix had het echter niet en er wordt gezegd dat ze Depp blokkeerden om de rol te krijgen.

Fans hoopten dat de ontwikkelingen van zijn rechtszaak de beslissing en percepties zouden veranderen. Gezien het recente castingnieuws, lijkt het erop dat ze dat niet hebben gedaan.

Het zou voor veel fans een droomscenario zijn geweest om Burton en Depp te zien herenigen. Al moet iedereen nu wat langer wachten.

Aanbevolen: