Nicki Minaj scheurt uit elkaar RHOP Candiace Bassett's gebruik van Autotune

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj scheurt uit elkaar RHOP Candiace Bassett's gebruik van Autotune
Nicki Minaj scheurt uit elkaar RHOP Candiace Bassett's gebruik van Autotune
Anonim

Andy Cohen deed een stap opzij en liet Nicki Minaj in de schijnwerpers staan als presentator van de reünieshow voor de Real Housewives Of Potomac, en degenen die een goed ouderwets drama verwachtten, waren zeker niet teleurgesteld.

Minaj's aanwezigheid werd onmiddellijk gevoeld, toen ze begon met een luide entree en een zeer zelfverzekerde houding terwijl ze de cast uit elkaar scheurde met haar scherpe tongcommentaar.

Reality-tv-fans die op zoek waren naar adembenemende, sappige momenten kregen hun oplossing toen ze Nicki Minaj tegen Candiace Bassett zagen inscheuren, de realityster afkeurden vanwege haar overmatig gebruik van Autotune, en insinueren dat ze talentloos was zonder de audiobewerkingstool.

Nicki Minaj neemt de echte huisvrouwen van Potomac door Storm

Nicki Minaj's debuut op het RHOP-platform is er een die nog lang zal worden herinnerd, omdat ze ervoor zorgde dat ze haar tijd invulde met een paar snauwende opmerkingen, een zeer beschuldigende, dominante toon en een onmiskenbaar sterke aanwezigheid.

De rapper had laten doorschemeren dat ze Ashley Darby en Candiace Bassett zou richten met een aantal precieze vragen, maar niemand kon voorspellen dat ze de set zou opblazen met een zware aanval op Candiace's gebrek aan vaardigheden op de microfoon.

In eerdere afleveringen van RHOP werd Candiace het doelwit van mede-ster Mia Thornton, die op haar mikte door te zeggen dat haar muziek "low budget" leek, en het lijkt erop dat haar ellende nog niet voorbij was met die verbale aanval. Minaj scherpte haar nagels en haalde uit naar Candiace, waardoor ze heel wat aandacht trok door haar uit te nodigen voor haar werkelijke vaardigheden als artiest.

Nicki Minaj verspilde geen tijd om Candiace te vertellen dat ze het gevoel had dat ze voorbij was met het gebruik van Autotune op haar Deep Space-album, en berispte haar omdat ze niet wist waar ze de grens moest trekken als het ging om het gebruik van haar bewerkingshulpmiddelen.

De situatie werd erg verhit

Natuurlijk zorgde dit voor heel wat spanning en een aantal snippe opmerkingen van beide partijen, wat ertoe leidde dat Nicki Minaj de gelegenheid aangreep door een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze eiste stoutmoedig dat Candiace haar liedjes a capella zou zingen, op dat moment en daar, om te bewijzen dat ze inderdaad een natuurlijk talent als zangeres heeft.

Ter plaatse gebracht worden voorspelde niet veel goeds voor Candiace, die prompt weigerde deel te nemen aan deze brutale uitdaging en de uitdaging niet aanging. Dit opende natuurlijk de deur voor Mia om ook deel te nemen aan het gesprek door de krachten te bundelen met Minaj en te eisen dat Candiace haar zang tentoonstelde als ze echt vertrouwen had in haar vermogen om goed te zingen.

Het is veilig om te zeggen dat Nicki Minaj een echte plons op het toneel heeft gemaakt en niet snel zal worden vergeten vanwege haar gedurfde hostingvaardigheden.

Aanbevolen: