Cara Delevingne onthulde de reden voor haar vreemde gedrag rond Megan Thee Stallion op de BBMA's

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne onthulde de reden voor haar vreemde gedrag rond Megan Thee Stallion op de BBMA's
Cara Delevingne onthulde de reden voor haar vreemde gedrag rond Megan Thee Stallion op de BBMA's
Anonim

Tijdens de Billboard Music Awards van 2022 werd Cara Delevingne gespot terwijl ze zich "vreemd" gedroeg rond Megan Thee Stallion, evenals haar geruchtmakende rivaal, Doja Cat.

Fans dachten dat het model ergens hoog in was, zich "griezelig" gedroeg en de Plan B-artiest volgde. Maanden nadat ze een instant meme was, sprak de Suicide Squad-ster eindelijk het virale moment aan en zei dat ze die avond "gewoon erg opgewonden was". Dit is wat er daar echt gebeurde.

Wat er echt is gebeurd tussen Cara Delevingne en Megan Thee Stallion tijdens de BBMA's van 2022

In mei 2022 werd Cara opgenomen terwijl ze Megan zag poseren op de rode loper. Eerst zag ze eruit als een enge omstander. Maar al snel voegde ze zich bij de rapper in haar fotosessie en repareerde haar trein.

Het Victoria's Secret-aluin gooide de trein in de lucht en hielp de Body-hitmaker om dat winnende schot te krijgen. Hoewel het zo'n meme-waardig moment was, maakten sommige fans zich zorgen over het incident. "Memes trouwens, Cara Delevingne is zo griezelig en ik hoop dat ze een voorbehoud krijgt van Megan Thee Stallion", twitterde iemand.

Een andere gedachte dat Cara geobsedeerd was door Megan. "Cara Delevingne's obsessie met Megan Thee Stallion en het gedrag om haar heen is super raar en ongemakkelijk", schreef de Twitter-gebruiker. Een fan zei zelfs dat normale mensen voor dergelijk gedrag zouden zijn weggegooid. "Dit hele Cara Delevingne / Megan Thee Stallion-gedoe is zo raar. Dit was zo'n vreemd gedrag … Uitsmijters gooien mensen uit lokale bars voor minder lol ", tweette de netizen. Megan heeft nooit gereageerd op het incident, maar rapper Azealia Banks bekritiseerde haar voor het "schaduwen" van de Engelse actrice.

Cara Delevingne werd ervan beschuldigd geobsedeerd te zijn

Na Cara's vreemde gedrag rond Megan en Doja tijdens de BBMA's van 2022, waren fans snel aan het graven en vonden ze een clip van het model dat zich op dezelfde manier gedroeg op het podium tijdens een van Azealia's concerten. Critici speculeerden dat de Paper Towns-ster een obsessie heeft met zwarte vrouwen.

Azealia kwam haar te hulp, maar ging iets te hard voor Megan. "Cara heeft geen obsessie met zwarte vrouwen", schreef de Anna Wintour-zangeres. "Het is die bovenlaag van de Engelse samenleving vol nep-blanke en jaloerse blanke mannen die nooit zo charismatisch waren als zij, die nep-vriendschappen sloot, probeerde haar te saboteren op elke manier waarop ze zich bewoog en de intense jaloezie."

In nog een paar tweets beschuldigde Azealia Megan ervan Cara te gebruiken voor publiciteit.

Wat Cara Delevingne heeft gezegd over haar vreemde gedrag rond Megan Thee Stallion

In juli 2022 legde Cara eindelijk het vreemde BBMA-incident uit aan Jimmy Fallon in The Tonight Show. "Ik wilde haar echt zien spelen en ze vroeg me om met haar mee te gaan", zei ze over het bijwonen van de prijsuitreiking.

"Ik wist niet dat ik zou gaan zitten of iets zou doen, ik dacht dat ik gewoon zou komen kijken naar haar spelen. Ik liep naar binnen en had een stoel op de eerste rij, en ik 'Ik ben niet bedoeld om hier te zijn.'" Over het virale rode-loper-moment gesproken, zei Cara dat ze gewoon "een hype-vrouw was" tegen Megan.

"Ik hielp haar en ik deed het, en ik dacht: 'Ja meid!' Ik was haar aan het hypen, omdat ik een hype-vrouw was, "zei de Dior-ambassadeur.

"Ze had een toespraak die ze ging houden omdat ze een prijs won, dus ik hielp haar haar teksten uit te voeren. Dat is wat ik doe, ik was gewoon heel opgewonden." Ze erkende ook hoe raar het er voor de meeste mensen uitzag. "Ik leefde mijn beste leven, maar mensen vonden het een beetje vreemd", vervolgde ze. "Mensen vinden me een beetje vreemd, maar dat ben ik. Geen schande."

Aanbevolen: