Love Island: de sappigste roddels die deelnemers ooit hebben gedeeld over mede-eilandbewoners

Inhoudsopgave:

Love Island: de sappigste roddels die deelnemers ooit hebben gedeeld over mede-eilandbewoners
Love Island: de sappigste roddels die deelnemers ooit hebben gedeeld over mede-eilandbewoners
Anonim

Hoewel Love Island UK nu kan worden beschouwd als een van de meest succesvolle shows op de Britse tv, was het niet altijd de enorme hit die het nu is. Het was zelfs pas in het tweede seizoen van de serie in 2016 dat het aantal volgers begon te groeien en te groeien. Nu, na 6 jaar, is de serie aan zijn 8e seizoen toe en is Love Island groter dan ooit. Omdat veel van de eerdere deelnemers aan de serie enorme veranderingen in hun leven hebben gezien na hun deelname aan de show, is het redelijk veilig om te zeggen dat Love Island een breed scala aan mogelijkheden biedt voor zijn favoriete eilandbewoners.

Van miljonair worden tot trouwen met hun Love Island-partners, verschillende eilandbewoners van de afgelopen jaren begonnen hun reis naar succes en roem na hun vertrek uit de villa. Ondanks hun publieke aanwezigheid vanwege hun populariteit in de show, weten alleen mede-eilandbewoners echt hoe de deelnemers waren tijdens hun Love Island-dagen. Laten we dus eens kijken naar enkele van de meest sappige informatie die eilandbewoners uit het verleden op elkaar hebben gestrooid.

8 Anton Danyluk dissed elke 2019 Islander maar één

In 2019 maakten Love Island-kijkers kennis met de brutale Schotse kerel Anton Danyluk in de eerste aflevering van het seizoen. Danyluk werd al snel een villafavoriet vanwege zijn humor en de hechte banden die hij aanging met de andere eilandbewoners. Het lijkt er echter op dat deze banden zich niet hebben uitgebreid tot het leven buiten de villa. In 2021 onthulde Danyluk zijn ware gedachten over zijn mede Love Island-deelnemers aan de Daily Mail. Hij schetste expliciet hoe hij, afgezien van Anna Vakili, niet dol was op andere mede-eilandbewoners.

Danyluk verklaarde: "Mensen komen van de show, krijgen hun blauwe vinkje, krijgen hun miljoen volgers en gaan zo ver in hun aes dat het ongelooflijk is." Voordat hij later toevoegde: 'Ik spreek alleen met Anna, dat is alles. Ik en Anna zijn heel close.”

7 Anna Vakili bestempelde Curtis Pritchard als 'een narcist'

Het lijkt erop dat Danyluk niet de enige 2019 Love Island-deelnemer is die minder prettige gevoelens heeft voor sommige van hun vroegere castmates. Tijdens een interview met Murad Merali onthulde mededeelnemer Anna Vakili van 2019 haar ware gevoelens voor enkele van de andere eilandbewoners van haar seizoen en legde ze expliciet uit van wie ze niet zo dol was geweest. Terwijl de 31-jarige ex-apotheker uiteenzette dat ze geen negatieve gevoelens voelde tegenover de meerderheid van de cast van 2019, vermeldde Vakili wel dat met name twee eilandbewoners de uitzondering waren; Lucie Donlan en Curtis Pritchard. Terwijl ze sprak over de 26-jarige danser Pritchard, verklaarde Vakili hoe ze het niet eens was met zijn gedrag zowel binnen als buiten de Love Island-villa en noemde hem zelfs een "narcist".

6 Ondanks hun heftige reacties op de show, zijn Anna Vakili en Jordan Hames vrienden

Ook tijdens het Merali-interview deed Vakili de verrassende onthulling dat, ondanks hun enorme ruzie in het Love Island-seizoen 2019, zij en ex-vriend Jordan Hames nu op "zeer goede voet" stonden. Tijdens het seizoen zag het publiek Vakili exploderen bij toenmalig vriendje Hames nadat hij mededeelnemer India Reynolds naar de kant had getrokken om zijn ware gevoelens voor haar te bekennen.

Het lijkt echter allemaal vergeven te zijn, zoals Vakili zei: "Weet je wat, ik sta op goede voet met hem [Hames]. Ik zeg hallo en tot ziens als ik hem zie." Voordat je later toevoegt: "Het heeft geen zin om aan woede vast te houden."

5 2021's Rachel Finni's probleem met voormalig Love Island-partner Brad McClelland

Een ander Merali-interview waarin enkele sappige anekdotes en Love Island-roddels werden onthuld, was dat met Rachel Finni uit 2021. Helaas voor de 29-jarige ex-deelnemer, had Finni niet zoveel geluk met het vinden van liefde op de show als anderen, en werd ze 8 dagen na haar aankomst snel van het eiland gedumpt. Tijdens haar tijd op de show was Finni gekoppeld aan de 26-jarige Brad McClelland, voordat hij de keuze maakte om zich opnieuw te koppelen aan Lucinda Strafford. Terwijl ze met Merali sprak, benadrukte Finni hoe ze had gedacht dat McClelland alleen interesse in haar had getoond om in de competitie te blijven. Terwijl Finni onthulde dat ze daar geen problemen mee had, verklaarde ze later hoe het de manier was waarop McClelland de situatie aanpakte en de aantrekkingskracht en koppeling die haar dwars zaten te spelen.

4 Dit winnende koppel heeft geen contact meer met elkaar

Hoewel veel van de Love Island-paren succesvolle en langdurige relaties hebben na hun vertrek uit de show, gaat het met andere stellen niet zo goed. De winnaars van 2017 Kem Cetinay en Amber Davies lijken in de laatste categorie te zijn gevallen. Tijdens een interview in 2019 met Fabulous Magazine [Via: The Mirror] benadrukte de West End-artiest hoe zij en Cetinay geen contact meer hadden, maar toch wenste ze alleen het beste voor hem.

Davies verklaarde: "We zien elkaar niet, we spreken niet", voordat hij later toevoegde: "Ik wens hem het beste, maar ik ken hem niet."

3 Het bruidsmeisje-debacle tussen deze besties uit 2016

Tijdens het tweede seizoen van Love Island in 2016 zag het publiek twee van de OG-meisjes, Olivia Buckland en de uiteindelijke winnaar Cara De La Hoyde, een hechte band en onafscheidelijke vriendschap ontwikkelen gedurende de serie. Het lijkt er echter op dat dit de zoveelste band was die de tand des tijds niet heeft doorstaan. In 2017 kwam er nieuws over de verloving van Buckland met haar liefdeseiland Alex Bowen. Hoewel oorspronkelijk De La Hoyde was ingesteld om Buckland's bruidsmeisje te zijn, zorgde een breuk tussen het paar ervoor dat De La Hoyde de titel verloor.

Buckland verklaarde: "Cara heeft baby Freddie nu en toen ik haar vroeg, had ze het een stuk minder druk, en ik dacht dat ze de druk aankon." Later voegde ze eraan toe: "Maar we hebben erover gesproken, en ze heeft het zo druk met Freddie, en ze heeft zoveel op haar bordje dat ik het gevoel had dat het haar onder druk zette."

2 De waarheid achter deze mislukte relatie van 2018

Zoals typisch is voor de reality-datingshow, hebben veel van de relaties die in Love Island worden onderzocht de neiging om getest te worden. Terwijl sommigen in staat zijn om de brutale uitdagingen en schokkende bombshells te weerstaan, zijn anderen gedurende de hele show onder de druk bezweken. Een specifieke relatie die het publiek op het scherm zag crashen en branden, was die tussen Rosie Williams uit 2018 en Adam Collard. Williams was diepbedroefd toen Collard besloot haar te dumpen voor nieuwkomer Zara McDermott op dag 15. Hoewel het paar voor de splitsing nog niet zo lang aan elkaar gekoppeld was, onthulde Williams de ware omvang van hun relatie die het publiek niet op het scherm zag. Terwijl hij met Express sprak, benadrukte Williams hoe Collard eigenlijk veel meer in haar had geïnvesteerd dan het publiek te zien kreeg.

Ze verklaarde: "Ik dacht dat hij echt was. [Hij zei] dingen tegen me over onze toekomst, het ontmoeten van elkaars ouders en het hebben van een relatie buiten de villa, mensen zien maar een uur per nacht, en ik weet niet of mensen zagen hoe sterk onze relatie was."

1 Deze deelnemer uit 2020 was een bekende regelbreker in de villa

Zoals veel van de vorige eilandbewoners hebben onthuld, is er een strikte set regels waaraan alle deelnemers zich dagelijks moeten houden om in de villa te blijven. Een daarvan omvat de beperking van één alcoholische drank per nacht voor alle eilandbewoners als ze alcohol willen consumeren. Het lijkt er echter op dat niet iedereen zich aan die regel houdt, zoals de Winter Love Island-deelnemer Shaughna Phillips van 2020 onthulde. Terwijl ze met Closer sprak, benadrukte Phillips hoe haar ex-Love Island-partner Callum Jones deze regel vaak overtrad en stiekem veel meer alcoholische dranken consumeerde dan was toegestaan.

Aanbevolen: