Een kijkje in de slopende 'Dancing With The Stars'-werkweek

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de slopende 'Dancing With The Stars'-werkweek
Een kijkje in de slopende 'Dancing With The Stars'-werkweek
Anonim

Het is geen geheim dat als een beroemdheid zich aanmeldt om Dancing With the Stars te doen, ze een behoorlijke verplichting en een hoop werk te wachten staan. Van repetities die uren duren tot gekke, hectische schema's, super vroege beltijden en meer, het is geen gemakkelijk optreden.

Om al het harde werk dat nodig is om een deelnemer of een professionele danser te zijn op Dancing With the Stars echt te waarderen, is het noodzakelijk om te kijken naar de routine die ze elke week doorlopen. Van vergaderingen met producenten, kostuumaanpassingen en camerablokkering, er moet veel gedaan worden in zo'n korte tijd.

Met COVID-voorzorgsmaatregelen zijn de dingen een beetje anders, omdat iedereen zich moet isoleren van de andere dansers en deelnemers, maar over het algemeen zijn de dingen vrij gelijkaardig als het gaat om de wekelijkse taken die gedaan moeten worden.

8 Productievergaderingen

Als een beroemdheid en hun professionele partner een dans bedenken, ontmoeten ze het productiepersoneel om te bespreken hoe het allemaal gaat samenkomen op de showavond. Ze bespreken alles, van de kostuums tot de sets en meer. Dit is een indrukwekkende prestatie om voor elkaar te krijgen. Waarom? Stel je voor dat je in één week vijftien verschillende producties in elkaar moet zetten. Vijftien verschillende lichtopstellingen, sets, etcetera. Gek! Natuurlijk is het productieteam verantwoordelijk voor het samenstellen van alles, maar de ideeën komen meestal van de beroemdheden en de pro's.

7 Kostuumbeslag

Elke week moeten de dansers en de celebs hun kostuums passen om er zeker van te zijn dat ze passen. Ze zijn natuurlijk op maat gemaakt voor elke persoon. Professionele danseres, Witney Carson, verklaarde op haar Instagram-verhaal dat de kostuummensen enkele van de aardigste mensen zijn en dat ze graag met hen werkt. Deze mensen werken al jaren aan de show en hebben zoveel beroemdheden gekleed!

6 Repetities

Waarschijnlijk het meest slopende deel van de week is wanneer de beroemdheden hun dansen leren en oefenen. De professionele dansers choreograferen elke routine zelf en leren deze vervolgens aan hun beroemde partners. Voor de beroemdheden die niet veel danservaring hebben, kan het een uitdaging zijn om ze precies goed te laten bewegen. De repetitietijden variëren afhankelijk van wanneer ze zijn gepland voor studiotijd. Sommigen repeteren al om 8.30 uur 's ochtends en sommigen repeteren tot laat in de nacht.

5 Zonnebank

Elke zondag, de dag voor de liveshow, krijgen zowel de beroemdheden als de professionele dansers een spraytan om hun huidskleur donkerder te maken voor hun optreden. Volgens BeautyPackaging.com duurt het slechts vijf minuten om elk castlid te spuiten. Ze staan elke zondag allemaal in de rij om hun kleurtje te krijgen, dat zich 's nachts ontwikkelt. Veel fans van de show vragen zich af hoe iedereen zo'n perfect kleurtje heeft en daar is het antwoord. Wekelijks bruinen!

4 Camera blokkeren

Elke zondag, de dag voor de liveshow, doen de beroemdheden en hun professionele danspartners camerablokkering voor de camera's. Zo weten de cameramannen en de regisseur waar de dansers op welk moment op de dansvloer staan en kunnen ze in kaart brengen hoe ze elke routine gaan filmen. Ze gebruiken alle lichten en de pyro tijdens de camerablokkering en het is een kans voor de beroemdheden om hun dans een paar keer door te nemen op de eigenlijke dansvloer die in de show wordt gebruikt. Elk stel krijgt elk ongeveer dertig tot veertig minuten om hun routine door de camera te blokkeren.

3 Geen vrije tijd

Volgens professionele danseres Lindsay Arnold is er geen vrije tijd als het seizoen eenmaal begint. Elke week is er altijd wel iets te doen, of het nu gaat om het choreograferen van de volgende dans, het repeteren en perfectioneren ervan, of het bedenken van creatieve ideeën voor het live optreden. Het is duidelijk dat het tijdens het seizoen behoorlijk hectisch wordt, en daarom wijzen veel beroemdheden aanbiedingen om in de show te zijn af. Het is een enorme inzet!

2 Toon en vertel

Vóór COVID zouden de beroemdheden een show doen en voor elkaar vertellen en hun dansen uitvoeren zodat ze elke week konden zien wat elkaar bedachten. Volgens James Van Der Beek was het een geweldige manier voor de castleden om met elkaar in contact te komen en elkaar te steunen. Met de geldende COVID-beperkingen hebben ze dit echter niet kunnen doen, wat teleurstellend is. De professionele dansers en beroemdheden moeten zich tijdens het seizoen van elkaar isoleren, zodat in het geval dat iemand COVID krijgt, ze het niet verspreiden naar een ander castlid. Op deze manier hoeft iemand, als iemand ziek wordt, maar één paar van de show te schoppen en niet twee of meer.

1 Live Show

Elke maandagavond tijdens het seizoen doet Dancing With the Stars hun liveshow vanuit CBS Studios in Los Angeles. Om de show om 20.00 uur te laten zien. aan de oostkust wonen, moeten ze om 17.00 uur live gaan. aan de West-kust. De castleden hebben meestal vrij vroege beltijden om hun haar en make-up in hun kostuums te krijgen. Ze moeten ook allemaal een generale repetitie doorlopen voor de liveshow.

Aanbevolen: