Madonna's biopic bevatte een 'slopende' auditie 'Bootcamp', maar Julia Garner maakte de cut

Inhoudsopgave:

Madonna's biopic bevatte een 'slopende' auditie 'Bootcamp', maar Julia Garner maakte de cut
Madonna's biopic bevatte een 'slopende' auditie 'Bootcamp', maar Julia Garner maakte de cut
Anonim

Muziekpictogram Madonna bereidt zich voor op wat het belangrijkste project van haar leven kan zijn. Jaren na het leveren van hits als Like a Virgin, Crazy For You, Papa Don't Preach en Material Girl, produceert de 63-jarige zangeres haar eigen biopic (fans herinneren zich misschien dat er een biopic werd uitgebracht in de ' jaren 90, maar het was niet geautoriseerd).

Sinds de aankondiging van de aankomende film heeft Madonna hard aan het project gewerkt, hoewel ze veel ervan geheim heeft gehouden. Dat gezegd hebbende, werd later onthuld dat onder andere Florence Pugh en Julia Garner enkele overwogen actrices waren, die uiteindelijk de rol kregen aangeboden.

En hoewel het nog steeds onduidelijk is of Garner de rol zou accepteren, is er ook veel geroezemoes geweest rond Madonna's rigoureuze auditieproces, dat werd vergeleken met een 'Bootcamp'.

Madonna besloot haar eigen biopic te produceren

De zangeres is de afgelopen jaren druk bezig geweest met haar muziek, liefdadigheidswerk en familie, en het leek erop dat ze helemaal geen interesse had om een biopic te maken. Madonna kwam er echter achter dat Universal plannen had om er een te produceren, en ze keurde het niet goed.

"De reden dat ik het doe is omdat een heleboel mensen hebben geprobeerd films over mij te schrijven, maar het zijn altijd mannen", zei de zanger in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. "Ik las dat Universal een script aan het maken was… ze wilden mijn zegen, en ik las het. Het was de meest afschuwelijke, oppervlakkige c die ik ooit heb gelezen. Dit [is] een paar keer gebeurd. Dus uiteindelijk gooide ik gewoon de handschoen neer.”

Madonna besloot uiteindelijk om samen te werken met Universal, hoewel de zangeres duidelijk maakte dat zij degene zou zijn die de dienst uitmaakt."De focus van deze film zal altijd muziek zijn", zei de zanger in een verklaring. “Muziek heeft me op de been gehouden en kunst heeft me in leven gehouden. Er zijn zoveel onvertelde en inspirerende verhalen en wie kan dat beter vertellen dan ik. Het is essentieel om de achtbaanrit van mijn leven te delen met mijn stem en visie.”

Toen Madonna besloot om verder te gaan met het project, raakte ze volledig betrokken. "Deze biopic betekent de wereld voor haar", aldus een bron. "Ze gooit haar hart en ziel erin en is vastbesloten om het project net zo succesvol te maken als Elton John deed met Rocketman."

De film wordt mede geschreven en geregisseerd door Diablo Cody, die haar met een Oscar bekroonde film Juno op beroemde wijze opvolgde met de cultklassieker Jennifer's Body met Megan Fox in de hoofdrol.

Er werd gezegd dat de 'Bootcamp'-audities 'slopend' en intens waren

Voor de titelloze biopic tikte Madonna een Emmy-winnende casting director aan om de zoektocht naar actrices te leiden die de zangeres op het grote scherm kunnen spelen. Aanvankelijk stonden Pugh en Garner op de lijst, samen met Emma Laird, Odessa Young, Alexa Demie, Sky Ferreira en Bebe Rexha.

Om zelfs maar in de race te blijven voor de rol, hebben deze actrices naar verluidt veel moeten doorstaan in wat de 'Madonna Bootcamp' wordt genoemd.

Vanaf het begin is Madonna onvermurwbaar geweest om iemand te vinden die kan bewegen en klinken zoals zij, aangezien de biopic zogenaamd een tijd in haar leven is die leidt tot de zeer succesvolle 1990 Blond Ambition-tour.

"Je moet alles kunnen doen", merkte een insider op, terwijl hij ook erkende dat het hele proces slopend was. "Ik wil de ongelooflijke reis overbrengen die het leven me heeft afgelegd als artiest, muzikant, danser - een mens, die probeert haar weg te vinden in deze wereld", zei Madonna ook ooit over haar plannen voor de film.

Als zodanig zou de rol veel dans en zang bevatten en degenen die strijden om de rol moesten deelnemen aan choreografiesessies met Madonna's choreograaf en choreografiesessies met Madonna zelf. Er waren naar verluidt tijden dat de actrices zelfs dagen van 11 uur moesten doorstaan.

Madonna's Bootcamp was ook niet van korte duur

Het hele proces ging ook maanden door en toen actrices werden teruggebeld, werd van hen verwacht dat ze lezingen zouden doen met de Grammy-winnende zangeres. Madonna hield ook enkele zangaudities tijdens de Bootcamp. Dat gezegd hebbende, is het onduidelijk of de andere overwogen actrices uiteindelijk werden uitgesloten of dat ze halverwege de Bootcamp van de zangeres zich terugtrokken uit de audities.

Wat de rest van de cast betreft, Madonna is ook hard aan het werk geweest bij het zoeken naar de juiste actrice om haar beste vriendin, actrice Debi Mazar, te spelen. Op Instagram onthulde de zangeres dat ze Julia Fox ooit had ontmoet voor de film. De actrice werd ooit gelinkt aan Kanye West, die ook op de foto stond tijdens de ontmoeting.

Voor nu is er ook geen beoogde releasedatum voor Madonna's biopic. Het is ook onduidelijk of Madonna en Cuba inmiddels andere actrices hebben benaderd voor de film. Misschien wordt er meer onthuld als het zijn handtekening heeft gezet.

Aanbevolen: