Nikki Minaj rouwt om verlies van persoonlijke vrijheid

Inhoudsopgave:

Nikki Minaj rouwt om verlies van persoonlijke vrijheid
Nikki Minaj rouwt om verlies van persoonlijke vrijheid
Anonim

Nicki Minaj is openhartig over roem en hoe het haar heeft veranderd. De rapper verscheen woensdag in The Late Late Show met James Corden's Carpool Karaoke-segment, waar ze haar beste vertolking van Adele's Someone Like You uitzond voordat ze openhartig de angst en het verlies van vrijheid vertelde waarvan ze zegt dat ze beroemd waren.

Nicki Minaj besprak openhartig de kosten van roem met James Corden, en hoe zij omgaat met de angst

Barbie en James voerden een duet uit met een paar van haar grootste knallers voordat de twee vrienden een serieuzer onderwerp aannamen. Barbz gooide wat ijs in haar mond, wat leidde tot een reactie van de gastheer. James vroeg haar naar de gewoonte en gaf toe dat hij haar regelmatig van ijs zag voorzien.

"Ik heb het gevoel dat het een angstbal is", zei Minaj. "Weet je hoe je gewoon een stressbal kunt gebruiken? Dus, zoals elke keer dat ik in het ijs bijt, is het alsof ik de angst wegneem."

"Heb je daar moeite mee, met angst?" vroeg Jacobus. "Omdat je op zoveel manieren zo ongelooflijk zelfverzekerd bent."

“Ik denk dat toen ik jonger was, mijn meer natuurlijke staat was om meer zelfvertrouwen te hebben. Maar ik denk dat als je een vrouw bent en je de hele tijd in de publieke belangstelling staat, als je niet oppast, je minder zelfverzekerd kunt worden omdat je constant onder de loep wordt genomen, 'zei The Harajuku Barbie. "Het is niet natuurlijk voor een mens om altijd het gevoel te hebben dat iedereen hem bekritiseert."

"Toen ik voor het eerst in de industrie kwam, had ik een geweldig gevoel van vrijheid, omdat niemand een sh-t gaf over wat ik aan het doen was," vervolgde ze. "En dan gaat het van dat naar het tegenovergestelde, waar als ik verkeerd met mijn ogen knipper, ze een verhaal hebben verzonnen over waarom ik op die manier met mijn ogen knipper.”

Nicki vindt rust door sociale media van haar telefoon te halen en zegt dat ze niet wil dat haar zoon in de showbizz terechtkomt

De Super Bass-zangeres zegt dat ze de angst aanpakt door de sociale media van haar telefoon te halen, iets dat haar een 'enorm gevoel van vrede' geeft. Nicki is in het verleden bot geweest over de druk van de schijnwerpers en zegt dat ze niet wil dat haar zoon een carrière in de muziek nastreeft.

De rit was niet allemaal somber. Nadat Nicki had toegegeven dat ze Adele's vertolking van haar couplet op de hit Monster uit 2010 "geweldig" vond, lieten de twee hun beste versie van Adele's hitballad Something Like You horen.

Aanbevolen: