De echte reden waarom Howard Stern Jay Leno haat

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Howard Stern Jay Leno haat
De echte reden waarom Howard Stern Jay Leno haat
Anonim

Howard Stern heeft ruzie gehad met ongelooflijk veel beroemdheden. Het is een van de redenen waarom miljoenen fans de afgelopen 40 jaar op zijn show hebben afgestemd. Maar Howard is de afgelopen twee decennia ook geëvolueerd en heeft zelfs bruggen gebouwd met degenen die hij ooit sloeg in zijn iconische radioshow. Vooral zijn relatie met Rosie O'Donnell is nog nooit zo goed geweest. Dat is best verbazingwekkend, aangezien hij in het verleden echt vreselijke dingen over haar heeft gezegd. Hetzelfde geldt voor Jon Bon Jovi, met wie hij begin jaren negentig een enorme vete had. Tegenwoordig zijn de twee buitengewoon hecht, zo erg zelfs dat Jon alleen maar wilde dat Howard hem zou opnemen in de Rock and Roll Hall of Fame. Maar een beroemdheid waarmee Howard het nooit goedgemaakt heeft, is Jay Leno.

Luisteraars van The Howard Stern Show weten heel goed dat Howard Jay absoluut haat en dat al tientallen jaren. Ondanks zijn persoonlijke evolutie is Howard nooit helemaal voorbij zijn minachting voor de voormalige Tonight Show Host gekomen. Natuurlijk, zijn humeur is kalm, maar pas in september 2021 sloeg Howard de komiek met de 'tongevatte' komiek. Dit is de echte reden waarom…

Howard heeft talloze slechte ontmoetingen gehad met Jay

Howard Stern was misschien wel een van de beste talkshowgasten in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000. Hoewel hij nog steeds geweldig is (wanneer hij iemand toestaat hem te interviewen), schudde hij het vooral wanneer hij op zijn meest schandalig was. Dit komt omdat hij zou komen en het gewoon over zou nemen. Zijn beste optredens waren in The Late Show With David Letterman. Maar Howard deed begin jaren negentig ook een paar keer The Tonight Show With Jay Leno. Howard's tijd op Jay was echter lang niet zo aangenaam. Veel daarvan had te maken met het feit dat Jay geen edgy show wilde. David was veel flexibeler met de vaak buitensporige Howard.

Jay leunde ook achterover toen een van zijn gasten Howards oude co-presentator, Robin Quivers, aanviel tijdens een fragment in zijn show vanwege haar trouw aan de shockjock. Dit maakte Robin niet alleen boos, maar Howard was ook woedend. Er was ook een beetje een belangenconflict voor Howard in termen van Jay Leno vanwege David Letterman. Natuurlijk zaten David en Jay jarenlang opgesloten in een enigszins verzonnen vete omdat ze concurrenten waren. Howard gaf de voorkeur aan David, zowel als komiek en gastheer, maar ook als persoon.

Het moment waarop Howard Jay absoluut HAAT

Stotterend John Melendez is de reden voor Howards pure haat tegen Jay. Jarenlang werkte Stuttering John aan The Howard Stern Show als een van de meest controversiële stafleden. En als je iets over Howard weet, loyaliteit is alles. Daarom heeft hij zijn hele carrière in principe dezelfde medewerkers gehad. Maar Howard was niet de enige die geïnteresseerd was in Stuttering John.

Howard heeft Jay beschuldigd van het stelen van stukjes van zijn radioshow en van tal van andere programma's. Sterker nog, hij heeft Jay meerdere keren publiekelijk 'een boef' genoemd. Maar Jay bewees Howard's punt echt toen hij Stuttering John uit zijn show strompelde. Zelfs Howard's voormalige collega en vijand, Artie Lange, heeft gezegd dat Jay hem eigenlijk had moeten bellen om te zeggen dat hij "een van zijn belangrijkste jongens" wilde. Maar niemand heeft het Howard verteld.

Zonder er veel van te merken, sprong John van boord om deel te nemen aan Jay's show. Dit maakte John net zo'n vijand van Howard als Jay was. En de twee zijn nog steeds opgesloten in de strijd. Terwijl Howard zijn voormalige collega nooit ter sprake brengt, bekritiseert John Howard voortdurend in de pers. In feite is hij bijna altijd als enige verantwoordelijk voor de vervelende geruchten die over Howard circuleren.

Er is veel kwaad bloed.

Andere redenen waarom Howard Jay haat en wat Jay er allemaal van vindt

Howard heeft het voeren van 'een oorlog' met Jay nooit opgegeven. Hoewel hij woedend is dat Jay John en veel van zijn spullen steelt, is hij ook woedend over de manier waarop Jay David behandelde en over de hele nachtelijke oorlog met Conan O'Brien. Howard was zelfs een van de luidste verdedigers van Conan nadat Jay in 2010 zijn baan van hem had gestolen.

Jaar na jaar heeft Howard een nieuwe manier gevonden om Jay publiekelijk te bashen. Dit geldt ook voor zijn show, de show van Jimmy Kimmel, de show van David Letterman en zelfs op Comedians In Cars Getting Coffee van Jerry Seinfeld.

Hoewel Howard in 2019 wel iets positiefs over Jay zei en zelfs zei dat hij zou overwegen hem in zijn show te interviewen, was hij hem in 2021 opnieuw aan het bashen. Op 7 september sloeg Howard Jay Leno voor zijn nieuwe show, You Bet Your Life. Dit komt omdat Jay het deel van Groucho Marx nam en in feite probeerde het te maken. Volgens Howard nam Jay opnieuw het materiaal van een betere komiek.

Dus we weten waarom Howard zo'n hekel aan Jay heeft, maar wat vindt Jay van Howard en de vete tussen hen?

Tijdens een interview op Watch What Happens Live met Andy Cohen in 2019 legde Jay zijn kant van de zaak uit. Of beter gezegd… hij vermeed het onderwerp eigenlijk door aardig te doen en Howard te complimenteren.

"Ik raakte niet in de vete, want je gaat geen vete met Howard winnen. Howard is goed. Als je die vete begint, boem, ben je neer", legde Jay uit. "Dus als je het maar laat rollen, is het prima. Ik koester geen wrok. Ik luister nu naar hem, hij is grappig, hij is goed."

Ondanks Jay's positieve woorden, is het twijfelachtig of Howard ze serieus nam. Hoewel Howard een enorme evolutie heeft doorgemaakt en zich heeft verzonnen met tal van beroemdheden, is Jay slechts één die altijd op zijn s-lijst zal blijven staan.

Aanbevolen: