De echte reden waarom de stafleden van Howard Stern hun huizen verkopen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de stafleden van Howard Stern hun huizen verkopen
De echte reden waarom de stafleden van Howard Stern hun huizen verkopen
Anonim

Het is niet onredelijk om achterdochtig te zijn als je meerdere stafleden van New Yorkse vestigingen ziet. Howard Stern Toon een lijst van hun eigendommen in New York/Connecticut. Elke andere show of bedrijf zou een vergelijkbare consistentie van opgetrokken wenkbrauwen krijgen. Als je een aantal castleden op Saturday Night Live zag opstaan en New York voor het volgende seizoen zou verlaten, is de kans groot dat er geruchten zouden circuleren over het al dan niet doorgaan van de show.

Helaas voor The King of All Media zijn de medewerkers van zijn show enorm beroemd geworden, ondanks de soms mediale banen die ze uitvoeren. Dat maakte deel uit van het genie van Howards 40-jarige carrière. Degenen die hem omringen worden allemaal karikaturen van zichzelf ter wille van het vermaak. Howard's stafleden worden niet alleen rijkelijk beloond voor hun werk aan de show, maar ze bouwen ook volgers op. En deze volgers zijn erg luidruchtig als ze zien dat er iets mis is. En het lijdt geen twijfel dat met het niet-zo-geheime vertrek van Shuli Egar en zowel Ronnie 'The Limo Driver' Mund als Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate die hun huizen verkopen, fans zich zorgen maken.

Een aantal veranderingen zorgen ervoor dat fans bezorgd zijn dat de huisverkoop een teken is van iets groots dat gaat komen

Beëindigt The Howard Stern Show of is er een grote formaatwijziging op komst? Dat is waar fans echt bang voor zijn en de veranderingen in het leven van Ronnie, Shuli en Gary lijken dit te hebben veroorzaakt.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in The Howard Stern Show. En dan hebben we het niet over de evolutie van meer dan 20 jaar van shockjock naar een gerenommeerd interviewer. Afgezien van het verlies van enkele van zijn meer koppige/old-school luisteraars, zijn Howard's creatieve en persoonlijke veranderingen verwelkomd. Zijn interviewvaardigheden, die tijdens deze verandering zijn ontwikkeld, zijn onmiskenbaar. En het feit dat hij nog steeds een balans kan vinden tussen ongekleurde humor en klagen met een aantal echt dynamische persoonlijke discussies, is echt verbazingwekkend. Er is een reden waarom hij een van de rijkste en meest succesvolle entertainers aller tijden blijft.

Andere veranderingen waren niet zo welkom.

Eerst en vooral heeft Howards politiek problemen met de fanbase veroorzaakt. Hoewel ongeveer de helft van Howard's fanbase bijna net zoveel een hekel heeft aan voormalig president Donald Trump als hij, willen ze er niet altijd over horen. Toegegeven, Howard besteedde te veel tijd aan het praten over Trump, zij het veel meer dan toen hij voor het eerst kandidaat was.

Dan is er nog de pandemie.

Covid-19 heeft zoveel van de wereld veranderd, inclusief The Howard Stern Show. Terwijl Howard's germafobie ooit een bron van geweldige komedie in de show was, is het nu enigszins vermoeiend geworden. Hoewel meer dan de helft van Howards fanbase het volledig met hem eens is over het belang van vaccins, maskers en indien nodig afstand nemen, willen ze er niet altijd over horen. Ook vinden ze zijn mate van isolationisme niet zo gezond of, belangrijker nog, vermakelijk. Natuurlijk hebben degenen die het niet met hem eens zijn, de show verlaten of 'haat-luisteren' om te bellen en ruzie te maken. Wijs het erop, delen van zijn show zijn overmatig verteerd door viruspraat.

Belangrijker is dat Howard niet is teruggekeerd naar zijn studio in New York sinds het begin van de pandemie. Hij deed zijn show tot mei 2021 vanuit zijn landhuis in Hamptons, waar hij in het geheim naar Florida vloog om vanuit zijn huis daar beneden uit te zenden.

Hoewel er een aantal geweldige momenten zijn geweest sinds de show virtueel is gegaan, hebben de dynamiek van het personeel, de muzikale uitvoeringen en zelfs de interviews eronder geleden. Dit is ongetwijfeld de belangrijkste reden waarom fans zien dat stafleden hun huizen verkopen.

Waarom Howard's stafleden de buurt van New York verlaten

Schrijver/producer en Wack-Pack-regisseur Shuli Egar's vertrek uit The Howard Stern Show werd veroorzaakt door toenemende misdaad en armoede in New York. Zijn geld zou hem ook verder kunnen brengen in Alabama, waar hij begin 2021 met zijn gezin verhuisde. Bovendien werden volgens zijn podcast, vanwege het virtuele karakter van The Howard Stern Show tijdens de pandemie, veel van zijn verantwoordelijkheden verminderd. Dus hij stopte er gewoon mee.

Ronnie's vertrek naar Las Vegas is zwaar besproken in de show en het is iets dat Howard diep heeft gekwetst, volgens hem. Hoewel Howards trouwe lijfwacht, limousinechauffeur en schenker van sekstips de show niet officieel verlaat, zal hij niet langer in New York zijn en zal hij daarom zelden persoonlijk terugkeren als het personeel terugkeert naar de studio. In plaats daarvan zal hij zich concentreren op het opbouwen van een bedrijf in Vegas met zijn vrouw en een levensstijl leiden waar hij zo vaak mee wordt geplaagd.

Dan is er Gary…

Volgens The New York Post heeft Howard's oude producer Gary Dell'Abate zijn herenhuis in Greenwich, Connecticut, verkocht voor $ 3,2 miljoen vanaf juli 2021. Voorafgaand aan de verkoop legde Gary uit dat hij niet langer een groot huis nodig had vanwege aan het feit dat zijn kinderen volwassen zijn en dat hij niet weet hoeveel hij in de studio zal zijn. In plaats daarvan beweert hij een huis te willen kopen in Maine (dat dicht genoeg bij New York ligt voor korte werkreizen) en in Florida, waar Howard ook een eigendom heeft.

Dit baart fans grote zorgen die de dagen missen waarop Howard, Gary en de bende samen in de studio rondhangen. Maar nu Howard het tijdens de pandemie gemakkelijker en veiliger vindt om vanuit huis te werken, lijkt dit zeker aan te geven dat die studiodagen voorbij zijn. Daarom pakken zijn stafleden hun huizen in New York in en bouwen ze een leven op waarin ze op afstand kunnen werken en meer waar voor hun geld krijgen.

Laten we hopen dat dit niet voor altijd het geval is.

Aanbevolen: