Tory Lanez noemt Drake 'Champagne Sloppy' terwijl hij zijn basketbalvaardigheden bespot

Inhoudsopgave:

Tory Lanez noemt Drake 'Champagne Sloppy' terwijl hij zijn basketbalvaardigheden bespot
Tory Lanez noemt Drake 'Champagne Sloppy' terwijl hij zijn basketbalvaardigheden bespot
Anonim

Drake heeft zichzelf uitgeroepen tot 'Certified Lover Boy', maar hij wordt nog lang niet erkend als het gaat om zijn basketbalvaardigheden. De rapper nam het op het veld op tegen Tory Lanez en de video van dit moment gaat om de verkeerde redenen viraal. Het lijdt geen twijfel dat Drake's basketbalvaardigheden enorm ontbreken, en Tory Lanez grijpt het moment aan om hem op grote schaal te roosteren.

Helaas voor Drake is dit niet de eerste keer dat zijn zwakke pogingen om basketbal te spelen worden genoemd, maar deze keer voegde Lanez wat commentaar toe dat zijn mislukkingen echt nog veel meer in Drake's gezicht smeerde, en koos hij hem uit over zijn gebrek aan vaardigheid.

Lanez maakte een aanfluiting van Drake's spel, en fans kwamen binnen met snauwende opmerkingen om de blessure nog erger te maken.

Drake's gebrek aan spel

Hij speelt misschien het spel, maar hij heeft absoluut geen spel.

Deze video bewijst dat Drake gewoon geen enkele vaardigheid naar de rechtbank brengt, wat prima zou zijn als hij zou stoppen met doen alsof hij zo bekwaam was. Drake heeft in het verleden verwijzingen gemaakt waardoor zijn fans geloofden dat hij een absolute aas op het veld is, maar hij heeft zijn capaciteiten niet kunnen demonstreren.

Hij noemde zichzelf eerder "Steph Curry met het schot", maar hij wil misschien zijn zelfvertrouwen heroverwegen en die opschepperij in de gaten houden.

Drake zou waarschijnlijk willen dat hij niet één op één met Tory Lanez ging, en hij heeft er absoluut spijt van dat hij collega-rapper Duke Deuce heeft toegestaan om alles op video op te nemen.

In de video probeert Drake zich uit te leven met een achter-de-rug dribbel, die vervolgens probeert te gebruiken als een inleiding voor een luchtbal, maar hij verliest snel de controle en het geheel ziet er gewoon uit als een episch falen.

Laat het spotten beginnen

Tory Lanez kreeg zeker een paar goede verbale stoten naar Drake, terwijl hij zijn gebrek aan vaardigheden bespotte en hem meedogenloos bespotte voor zijn jeugdige, mislukte bewegingen op het veld.

Om er zeker van te zijn dat de spot een maximale impact had, ging Lanez door met het trollen van Drake door zijn zelfverklaarde titel 'Champagne Papi' te nemen en deze aan te passen aan Drake's epische mislukking, door hem in plaats daarvan 'Champagne Sloppy' te noemen.

De klap op Drake's ego nadat deze video viraal ging, is een grote. Hij pronkt al jaren met zijn positie als merkambassadeur voor de Toronto Raptors en onderhoudt vriendschap met enkele grote namen uit de NBA.

Lanez stopte bij niets om Drake's ego tot niets te strippen, nadat hij meedogenloos grapjes had gemaakt over zijn onvermogen om de sport te spelen waar hij zo goed in zou zijn, en fans bleven Drake op sociale media uitschelden om hem eraan te herinneren dat het voor hem het beste is om in zijn baan te blijven.

Aanbevolen: