Het internet is in de war over waarom Regé-Jean Page wordt nagesynchroniseerd als een A-Lister

Inhoudsopgave:

Het internet is in de war over waarom Regé-Jean Page wordt nagesynchroniseerd als een A-Lister
Het internet is in de war over waarom Regé-Jean Page wordt nagesynchroniseerd als een A-Lister
Anonim

Regé-Jean Page is op weg om een Hollywood A-lister te worden

Een nieuw rapport gedeeld door The Hollywood Reporter suggereert dat er momenteel 5 acteurs zijn die zo in trek zijn, dat ze de 'New Hollywood A-List' zijn genoemd. Deze sterren staan bovenaan elke castingverlanglijst - en hebben in korte tijd meerdere projecten binnengehaald.

The Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy en Oscar-genomineerde actrice Florence Pugh zijn opgenomen in de lijst. Het duo heeft de industrie de laatste tijd stormenderhand veroverd en toont een schat aan talent in hun recente projecten. Een andere acteur die van de ene op de andere dag een ster is geworden die de A-lijst heeft gehaald, is de hartenbreker Regé-Jean Page van Bridgerton. Terwijl zijn fans dolgelukkig zijn, vinden anderen dat hij het label niet verdient nadat hij in slechts één Netflix-show heeft gespeeld.

Regé-Jean Page nagesynchroniseerde Hollywood A-lijst

Volgens het rapport deelde een vertegenwoordiger van een toptalentbureau: "Het idee van de filmster is gestorven en iedereen probeert nu opnieuw uit te vinden hoe het filmsterrendom eruitziet." Vijf acteurs zijn naar verluidt "naar de top van de casting-verlanglijsten van de stad geschoten" en zullen de nieuwe Hollywood A-lijst worden genoemd.

Over Regé-Jean Page gesproken, de vertegenwoordiger zei: "Hij was bliksem in een fles." De acteur heeft de afgelopen maanden verschillende optredens geboekt, waaronder Netflix's met sterren bezaaide film The Grey Man, The Saint en een nieuwe Dungeons & Dragons-aanpassing.

Gebruikers van sociale media zijn in de war over de reden waarom Page is "gehyped" en verwezen naar zijn acteervaardigheden als "niets bijzonders".

“Ok, ik bedoel, Rege was niet verschrikkelijk, maar ik snap de hype niet achter hem. Phoebe was tien keer de betere acteur in die show. Hij leek me echt niets bijzonders', schreef een Instagram-gebruiker in de comments.

"Rege's acteervaardigheden doen me denken aan Joey Tribbiani als Drake Ramoray in de dagen van ons leven lol hij is gewoon hot," zei een ander.

"Vanwege één Netflix-show??" vroeg een ander.

"Arme Phoebe werd zonder enige reden overschaduwd door de hype rond Rege …" voegde een gebruiker eraan toe, verwijzend naar Page's Bridgerton-collega Phoebe Dynevor. Nadat de acteur onverwachts stopte met de serie, werd de schermtijd van Phoebe aanzienlijk verkort uit de show.

Terwijl fans geen lof zongen voor Page, waren ze enthousiast over Florence en Anya die de erkenning kregen die ze verdienden. “Anya en Florence verdienen het zeker. Ze zijn al een tijdje aan het werk en hebben verschillende genres genageld, schreef een fan in de comments.

Aanbevolen: