Britney Spears' zus getrolld voor het wegvegen van valse traan terwijl ze zich eindelijk uitspreekt

Britney Spears' zus getrolld voor het wegvegen van valse traan terwijl ze zich eindelijk uitspreekt
Britney Spears' zus getrolld voor het wegvegen van valse traan terwijl ze zich eindelijk uitspreekt
Anonim

Jamie Lynn Spears is zwaar bekritiseerd nadat ze zich eindelijk uitsprak over het conservatorium van haar oudere zus.

Britney Spears verscheen vorige week voor de rechtbank en verklaarde vol vertrouwen dat ze een einde wilde maken aan haar "beledigende" conservatorium. De moeder van twee berispte haar familie omdat ze zweeg en haar vader toestond haar persoonlijke en financiële zaken te regelen. De 39-jarige popster ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze hen wilde aanklagen.

Jamie, 30, kreeg hevige reacties van fans - sommigen beschuldigen haar er zelfs van te profiteren van het fortuin van 60 miljoen dollar van haar zus.

Gisteren ging ze maandag naar haar Instagram-verhalen om de situatie aan te pakken.

De actrice toonde haar steun voor Britney, 39, en zei dat ze niets anders dan "geluk" voor haar zus wil en dat ze haar altijd heeft en " altijd zal" steunen.

De Zoey 101-ster verklaarde in haar video dat ze een "zeer bewuste keuze" heeft gemaakt om "alleen deel te nemen" aan het leven van de zangeres als haar zus - en hard heeft gewerkt in haar eigen carrière.

"Ik heb mijn verdomde rekeningen betaald sinds ik 10 jaar oud was. Niet dat ik het publiek iets verschuldigd ben, want mijn zus weet dat ik van haar hou en haar steun… Ik ben niet mijn familie. Ik ben mijn eigen persoon En ik spreek voor mezelf, "legde ze uit.

"Maar nu ze heel duidelijk is gesproken en heeft gezegd wat ze moest zeggen, heb ik het gevoel dat ik haar voorbeeld kan volgen en kan zeggen wat ik denk dat ik moet zeggen - ik heb het gevoel dat het heel duidelijk is dat sinds de op de dag dat ik werd geboren, heb ik alleen van mijn zus gehouden, ze aanbeden en gesteund. Ik bedoel, dit is mijn verdomde grote zus, vóór al deze stieren."

Britney en Jamie Lynn Spears
Britney en Jamie Lynn Spears

Getty

"Het kan me niet schelen of ze wil wegrennen naar een regenwoud en ontelbare baby's wil krijgen in het midden van nergens, of dat ze terug wil komen en de wereld wil domineren zoals ze al zo vaak heeft gedaan, omdat ik hoe dan ook niets te winnen of te verliezen heb, "vervolgde ze.

"Deze situatie heeft geen enkele invloed op mij, omdat ik alleen haar zus ben die zich alleen zorgen maakt over haar geluk."

Jamie Lynn Spears spiegel selfie
Jamie Lynn Spears spiegel selfie

Instagram

Jamie ging verder met te zeggen dat ze "zo trots" was op Britney voor het gebruik van haar stem, en voegde eraan toe: "Ik ben zo trots op haar voor het aanvragen van nieuwe raad zoals ik haar vele jaren geleden vertelde - oh, niet in een openbaar platform, maar gewoon in een persoonlijk gesprek tussen twee zussen."

Als ze het conservatorium beëindigt en naar Mars vliegt of wat ze ook maar wil doen om gelukkig te zijn, steun ik dat 100% omdat ik mijn zus steun; ik hou van mijn zus. Altijd gedaan, altijd zal doen. zolang ze maar gelukkig is. Dus laten we blijven bidden. Dat is alles,' zei ze tot slot.

Maddie Alrdridge, dochter van Jamie-Lynn Spears met Britney Spears
Maddie Alrdridge, dochter van Jamie-Lynn Spears met Britney Spears

Instagram

Britney-fans geloofden echter niet in Jamie's uitleg - ze beschuldigden haar van nep huilen in haar video.

"Jamie veegde haar gezicht af alsof ze huilt en er is geen traan gevallen!" een fan schreef online.

"Zij veegt de onzichtbare tranen voor mij weg!" een tweede toegevoegd.

"In de video zegt Jamie: 'Ik heb hoe dan ook niets te winnen of te verliezen. Deze situatie heeft geen enkele invloed op mij.' Ze is je ZUS, jij koelbloedige heks, " merkte een derde op.

Dag meisje streng toezicht! een vierde stemde in.

Jamie Lynn Spears IG post
Jamie Lynn Spears IG post

Instagram

Sinds 2008, na Britneys veelbesproken mentale inzinking, heeft Jamie Spears de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In haar rechtbankverklaring beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed, dat wordt getaxeerd op $60 miljoen - terwijl ze haar vader $16.000 per maand betaalde om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

Aanbevolen: