Prins Charles achtervolgd als geruchten over zijn ontrouw met Harry's Nanny Returns

Inhoudsopgave:

Prins Charles achtervolgd als geruchten over zijn ontrouw met Harry's Nanny Returns
Prins Charles achtervolgd als geruchten over zijn ontrouw met Harry's Nanny Returns
Anonim

Na meer dan vijfentwintig jaar van speculatie en geklets, zijn de geruchten eindelijk tot rust gebracht… niet voordat de reputatie van een onschuldige oppas natuurlijk was geruïneerd. Prins Charles en prinses Diana hadden een bewust tumultueus huwelijk dat onderweg veel slachtoffers maakte.

Affaires waren altijd het onderwerp van gesprek en één, in het bijzonder, brak nieuwszenders over de hele wereld. Prins Harry en de koninklijke oppas van prins William, Tiggy Legge-Bourke, zaten helaas midden in het kruisvuur.

Tiggy werd beschuldigd van het hebben van een affaire met prins Charles en het aborteren van hun kind. Na een gedegen onderzoek is bewezen dat deze geruchten volledig onjuist zijn.

Prinses Diana werd misleid om deze leugens te geloven voor het gewin van de Britse journalist, Martin Bashir.

Prinses Diana schreef in 1995: "Mijn man plant een ongeluk in mijn auto, remstoringen en ernstig hoofdletsel", zodat hij kon trouwen met Tiggy, die oppas was voor prins William en prins Harry. Diana voegde in het briefje toe dat de huidige vrouw van Charles, Camilla, Hertogin van Cornwall, "niets anders is dan een lokvogel".

Prinses Diana A. Morton Interview

Het onderzoek van de BBC onthulde dat "deze geruchten begonnen als onderdeel van een truc van de Britse journalist Martin Bashir om prinses Diana te dwingen tot haar bombshell-interview uit 1995 voor de Panorama-serie van het netwerk. In het interview zinspeelde Diana berucht op de affaire van prins Charles met zijn nu-vrouw Camilla Parker Bowles, die Bashir vertelde: "We waren met z'n drieën in dit huwelijk, dus het was een beetje druk."

Bashir ging zelfs zo ver dat hij een nep-abortuskwitantie uitprint om Diana te overtuigen van Charles' ontrouw. Sindsdien heeft hij zijn excuses aangeboden voor zijn daden en heeft hij spijt van de vreselijke beslissing die hij heeft genomen.

"Als er een aantijging was geweest dat Bashir naar verluidt valse documenten aan prinses Diana had overgelegd, wat een strafbaar feit is, hadden we het onderzocht. Mijn hemel, dat hadden we gedaan", zei hij.. "Maar dit is pas onlangs naar buiten gekomen, wat jammer is."

Zelfs door alle onrust hield Tiggy Legge-Bourke nog steeds contact met de koninklijke familie. "Toen ze in 1999 trouwde, waren beide broers aanwezig voor haar huwelijk. Legge-Bourke was ook aanwezig bij Harry's bruiloft met Meghan Markle in 2018 en werd een meter voor hun eerste kind, zoon Archie."

Royal Nanny bood 'aanzienlijke' schadevergoeding aan voor laster van Martin Bashir

Tiggy zal een aanzienlijk bedrag ontvangen in ruil voor deze schadelijke beschuldigingen.

Aanbevolen: