Wat is er echt aan de hand tussen Machine Gun Kelly en Slipknot's Corey Taylor?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand tussen Machine Gun Kelly en Slipknot's Corey Taylor?
Wat is er echt aan de hand tussen Machine Gun Kelly en Slipknot's Corey Taylor?
Anonim

Machinegeweer Kelly heeft gewoonlijk zijn onverschrokken bereidheid getoond om elke vorm van diss-oorlog of strijd aan te gaan en heeft bewezen dat hij niet nerveus is als het gaat om conflicten en confrontaties. Hij heeft woorden gewisseld met mensen als Eminem, een klap uitdelen bij Conor McGregor op de MTV VMA's en onlangs een volledige oorlog begonnen met de legendarische Corey Taylor, van Slipknot.

Louder heeft zelfs gemeld dat de afgelopen dagen het geschil tussen deze twee artiesten echt aan kracht heeft gewonnen, aangezien beide artiesten naar sociale media zijn gegaan om schaduw naar elkaar te werpen, elk gewapend met hun eigen persoonlijke arsenaal aan beledigingen. Dit heeft ertoe geleid dat fans zich afvroegen wat er eigenlijk is gebeurd om deze twee gerespecteerde artiesten ertoe te brengen elkaar te bevechten in zo'n openbare uiting van woede. Hier zijn alle vuile details die hebben geleid tot de ineenstorting van hun eens zo solide relatie…

10 MGK heeft publiekelijk geprikt op Corey Taylor's imago

De strijd tussen Machine Gun Kelly en Corey Taylor is misschien al een tijdje achter gesloten deuren aan de gang, maar het werd erg openbaar toen MGK woede opwekte bij Slipknot-fans nadat ze op wrede wijze een paar harde stoten op het imago van Corey Taylor hadden genomen. MGK vergat de zeer loyale fans die Taylor heeft en de enorme voetafdruk die hij heeft in de muziekindustrie, maar MGK ging te ver door hem in het openbaar te slaan, met vermelding van. "Wil je weten wat ik echt blij ben dat ik niet doe? Als 50-jarige met een verdomd raar masker op een verdomd podium, kletsend."

9 MGK veerde te ver uit zijn baan

Het is gemakkelijk in te zien hoe deze twee artiesten gewoon een verschil in perspectief konden hebben als het ging om het gastvers, maar wat er daarna gebeurde werd meer een persoonlijke aanval, wat echt de aanleiding was voor hun strijd. MGK ging naar Twitter om te zeggen: "haat niet op de jeugd", en toen zei hij: "de oudere generatie en rare stans moeten stoppen."

Met de vinger wijzen naar de legendarische Corey Taylor door te proberen hem te oud te laten lijken om relevant te zijn, was een grote fout, aangezien Taylor de gelegenheid aangreep om zelf wat verbale schade aan te richten. Taylor is al tientallen jaren een superster, terwijl MGK in vergelijking daarmee vrij nieuw is. Dit plaatste zijn opmerkingen ver buiten zijn bereik.

8 MGK zegt dat Corey Taylor hem in de steek liet op een gastvers

NME meldt dat de explosieve vete tussen Machine Gun Kelly en Corey Taylor eigenlijk teruggaat tot 2020. Taylor had ermee ingestemd een gastvers te leveren voor MGK's album Tickets To My Downfall, dat nog niet was uitgebracht. MGK zegt: "Corey deed een couplet voor een nummer op Tickets to my Downfall-album, het was verschrikkelijk, dus ik heb het niet gebruikt." Dit is niet de manier waarop Taylor zich het verhaal herinnert, en dus begint de strijd …

7 MGK vroeg Corey Taylor om het vers te herschrijven

Volgens MGK waren de teksten van Taylor niet naar zijn zin, dus vroeg hij hem eraan te werken en iets terug te brengen dat meer overeenkwam met zijn visie op het album. Taylor reageerde niet goed op de vraag om te bewerken wat hij dacht dat perfect goed werk was, en de twee stotende hoofden. MGK tweette vervolgens een bericht aan Taylor waarin stond: "Kortom, je vers was echt slecht. Met respect, ik zei net dat je het moest herschrijven omdat het echt slecht was. met respect."

6 Was Corey Taylor 'overstuur' nadat hij uit het album van MGK was geknipt?

Het was op dit punt dat MGK Corey Taylor abrupt van het album sneed, waarvan hij beweert dat Taylor toen erg verbitterd werd omdat hij niet werd opgenomen. MGK ging naar sociale media om te zeggen: Hij werd er boos over en praatte shit met een tijdschrift over hetzelfde album waar hij bijna aan was. yalls-verhalen zijn allemaal uitgeschakeld. geef gewoon toe dat hij bitter is.” Door Taylor ervan te beschuldigen dat hij met hem naar een tijdschrift had gepraat, begon de spanning echt op te lopen.

5 Corey Taylor gooide schaduw tijdens een interview

Genoeg was genoeg voor Corey Taylor, die optrad en MGK een voorproefje van zijn eigen medicijn begon te geven, door hem voor de pers te trollen. Hij was subtieler in zijn aanpak en noemde MGK niet bij naam, maar het was voor alle fans duidelijk dat hij het was op wie hij doelde met zijn opmerking. Tijdens zijn interview zei Taylor. "Ik haat voor het grootste deel alle nieuwe rock. Ik [haat] de artiesten die faalden in één genre en besloten om rock te gaan en ik denk dat hij weet wie hij is."

4 MGK bleef proppen

Niet in staat en niet bereid om deze situatie te laten uitdoven en te laten verdwijnen, hield MGK zijn strijd met Taylor centraal door alles over zijn persona te bespotten. Zijn tweets waren volledig geladen en hij maakte er een punt van om Taylor bij elke gelegenheid te slepen. Hoe meer hij dit probleem naar de oppervlakte sleepte en Taylor's naam daarbij meesleepte, hoe meer momentum hij leek te krijgen bij fans, die er precies op waren afgestemd om de twee het op zo'n openbare manier uit te zien vechten.

3 Taylor noemt MGK 'een kind' en maakt hem woedend

Corey Taylor koos voor de hoofdweg en bood momenten van stilte in de hoop dat deze situatie een staat van kalmte zou bereiken, maar hij werd zeker niet geteld. Hij klapte terug op de opmerkingen van Machine Gun Kelly over zijn leeftijd door hem een 'kind' te noemen en hem op te hitsen. Verwijzend naar het feit dat hij in vergelijking daarmee talentloos was, besmeurde Taylor de reputatie van MGK en bespotte hij zijn gebrek aan ervaring en invloed in de industrie.

2 MGK lanceert die Twitter-oorlog

Machine Gun Kelly ging op Twitter met elke emotie die hij voelde, en hij zorgde ervoor dat sociale media zoemden met zijn hatelijke commentaar. Er was niets dat hij liever wilde dan in het openbaar de confrontatie aangaan met Corey Taylor in welke vorm van strijd hij ook was, en hij hield een agressieve, aanhoudende aanval op Taylor op sociale media door, hem uit te schelden, hem uit te schelden en Taylor op te hitsen op elke keer. Fans keken verbijsterd toe hoe hij een volledige Twitter-oorlog ontketende.

1 Taylor zet het uit

Bewijzen dat ze de hogere weg kunnen inslaan en niet bereid zijn om een totale vete uit te wisselen met 'een kind', legde Corey Taylor Machine Gun Kelly volledig stil. In zijn grootste verdediging presenteerde Taylor zijn "kwitanties" op Twitter zodat de wereld ze kon zien. In de geposte afbeeldingen onthulde de Slipknot-frontman wat er echt gebeurde tussen hem en Machine Gun Kelly en dat vers op Tickets to My Downfall. In een e-mailuitwisseling met Travis Barker legde Corey Taylor uit dat hij misschien toch niet de juiste man voor de baan was. Hij sloeg niet uit bij MGK en probeerde professioneel te blijven met het hele heen en weer.

Aanbevolen: