Wat is er echt aan de hand tussen Kim Kardashian en Rapper Meek Mill?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand tussen Kim Kardashian en Rapper Meek Mill?
Wat is er echt aan de hand tussen Kim Kardashian en Rapper Meek Mill?
Anonim

In het Kanye West-universum werken de dingen niet op een normale manier. Neem zijn aankondiging dat hij kandidaat was voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Afgelopen zomer heeft hij zich uitgeleefd in een (grotendeels verwijderde) tweetstorm. Daarin beschuldigde hij zijn vrouw Kim Kardashian en zijn schoonmoeder Kris Jenner ervan te proberen hem op te sluiten. Hij vergeleek moeder Kris Jenner met de Koreaanse dictator Kim Jung-un, die haar Kris Jung-Un noemde.

Hij prees de Lords een paar keer voordat hij zei dat hij had geprobeerd te scheiden van zijn vrouw Kim. Waarom? Blijkbaar was hij ervan overtuigd dat een lunchbijeenkomst in 2018 in het Los Angeles Waldorf hotel tussen Kim, multi-miljonair rapper Meek Mill (geboren Robert Williams), en filantroop Clara Wu om de hervorming van de gevangenis te bespreken, slechts een list was om het feit te verdoezelen de twee hadden een affaire.

Kim reageerde met enige gratie en begrip en zei dat Kanye's strijd met bipolaire ziekte een grote last was voor hem en de mensen om hem heen en dat "zijn woorden niet in overeenstemming zijn met zijn bedoelingen". Meek was directer en zei dat de beschuldigingen "capp" waren, jargon voor leugens.

Dus, wat was er precies aan de hand tussen Kim en rapper Meek Mill?

Lady Bountiful

Niet tevreden met het uitvinden van cosmetica, shapewear en huidverzorging, is Kim Kardashian een 'weldoener' geworden. Ze heeft plannen om advocaat te worden, via een stage bij een advocatenkantoor. En ze is actief geïnteresseerd in de hervorming van de gevangenissen.

Ze bracht zelfs een spraakmakend bezoek aan het Witte Huis om te proberen Donald Trump te overtuigen achter de hervorming van de gevangenis te staan en hem aan te moedigen om Alice Marie Johnson gratie te verlenen, die destijds levenslang in de gevangenis zat nadat hij was veroordeeld in 1996 van cocaïnehandel. Trump heeft Johnson uiteindelijk gratie verleend. Trump zou enorm genoten hebben van zijn bezoek aan Kim. En we weten allemaal waarom.

In ieder geval heeft rapper Meek Mill, samen met filantroop Clara Wu, geholpen bij het oprichten van de Reform Alliance, een organisatie die zich inzet voor gevangenishervorming. Dus, met Kim's interesse in gevangenishervorming, wat is er natuurlijker dan voor Meek, Clara en Kim om een "zakelijke" lunch te hebben om te praten over algemene kwesties in de gevangenishervorming. En dat is precies wat ze deden in 2018.

Die lunch

Ze werden afgebeeld in het Los Angeles Waldorf hotel terwijl ze een "werkende" lunch hadden in het restaurant op het dak.

Naast de lunch kwamen Meek en Kim allebei samen voor een Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018 in het Jeremy hotel in LA.

Meek heeft Kim een "vriend" genoemd en prees haar inspanningen voor de hervorming van de gevangenis. Hij heeft met klem ontkend dat er iets mis was tussen de twee. Meek heeft het strafrechtsysteem van dichtbij meegemaakt en belandde in de gevangenis voor een overtreding van de voorwaardelijke vrijlating.

Dus, waar komen we terecht in het hele Meek en Kim-gedoe?

Nou, zoals veel van wat er afgelopen zomer gebeurde met Kanye en het tweetstorm-gedoe, het is gewoon zoveel hete lucht, waanvoorstellingen, irrationeel en verkeerd.

Meek en Kim delen een gemeenschappelijke passie. Nee, niet dat soort passie, maar eerder een voor gevangenishervorming. Einde verhaal.

Aanbevolen: