Waarom Jacob Elordi en Kaia Gerber uit elkaar gingen, en hoe ze verder gingen

Inhoudsopgave:

Waarom Jacob Elordi en Kaia Gerber uit elkaar gingen, en hoe ze verder gingen
Waarom Jacob Elordi en Kaia Gerber uit elkaar gingen, en hoe ze verder gingen
Anonim

Jacob Elordi en Kaia Gerber beëindigden hun jarenlange relatie nadat ze het officieel hadden gemaakt op Halloween in 2020. Het paar was allebei hartenbrekers uit Hollywood en ze hadden veel fans. Gerber is een model en actrice en de dochter van supermodel Cindy Crawford. Elordi is een Australische acteur die bekend staat om zijn rol als Noah Flynn in The Kissing Booth van Netflix en als Nate Jacobs in de HBO-serie Euphoria.

Jacob en Kaia werden voor het eerst samen gefotografeerd in september 2020 en maakten hun relatie de volgende maand officieel. Twee maanden nadat ze samen hun rode loperdebuut hadden gemaakt, stopte het paar ermee. De breuk kwam als een verrassing voor velen die steunden voor dit machtspaar. Naar verluidt liet de beslissing lang op zich wachten en was de splitsing minnelijk. Laten we eens kijken naar wat een rol speelde in de splitsing van Jacob en Kaia.

6 Wat leidde tot het uiteenvallen van Jacob Elordi en Kaia Gerber?

De Euphoria-acteur en zijn modelvriendin zijn uit elkaar gegaan vanwege planningsconflicten. In 2018 werd Jacob Elordi Amerika's favoriete hartenbreker nadat The Kissing Booth uitkwam. Twee jaar later kwam de tweede film uit en in de zomer van 2021 kwam de derde en laatste film uit. Naast het filmen van deze films, is Jacob sinds 2019 ook te zien in de breakout-dramaserie Euphoria. Aan de andere kant is Kaia bezig met modellenwerk en staat ze op de cover van schijnbaar elk tijdschrift.

5 De laatste strohalm voor de relatie tussen Jacob Elordi en Kaia Gerber

Hoewel Kaia's familie en vrienden hun romance goedkeurden, werd de afstand te groot om aan te kunnen. Een bron vertelde In Touch: "[Ze] zijn dol op Jacob en denken dat hij een goede match is voor Kaia." De bron vervolgde: "Haar vrienden zijn ook dol op hem en vinden hem zo'n hartenbreker."

Helaas begon de 20-jarige naar verluidt de breuk tussen haar en Jacob. Volgens de bron waren 'hun schema's in strijd' en 'brachten ze niet veel tijd samen door'. De bron voegde toe: "Het leek alsof ze achteruit gingen in plaats van vooruit en daarom werkte het niet." Hoewel ze niet meer samen zijn, is er geen kwaad bloed tussen de twee oude vlammen. "Het heeft lang geduurd", voegde de bron eraan toe. "Van wat ik hoor zijn er geen harde gevoelens, en ze spreken nog steeds met elkaar."

4 Met wie is Kaia Gerber uitgegaan?

Kaia Gerber heeft een indrukwekkende lijst van spraakmakende romances. Het romantische leven van het model is een hot topic onder fans die zich inzetten voor haar liefdesleven. Momenteel is Gerber romantisch verbonden met acteur Austin Butler, die eerder bijna negen jaar met Vanessa Hudgens uitging. Dit is de eerste persoon met wie ze is uitgegaan sinds haar breuk met Jacob Elordi. Kaia Gerber had eerder een relatie met SNL-ster Pete Davidson, maar hun relatie was van korte duur. De komiek was niet op de juiste plaats of in de ruimte om een relatie te hebben. Voor Pete had Gerber ook een relatie met collega-modemodel Wellington Grant.

3 Austin Butler en Kaia Gerber's relatie

Een bron vertelde PEOPLE dat het paar 'in feite aan het daten is' en dat 'al haar vrienden denken dat ze samen zo schattig zijn. 'Het is een hele stap hoger dan haar laatste relatie, en dat weet ze ook,' zei de insider, verwijzend naar Kaia's ex Jacob. Ze vervolgden: 'Ze lijkt erg gelukkig. Al haar vrienden vinden hem echt schattig.'

Austin Butler was onlangs romantisch gelinkt aan Lily-Rose Depp, maar het lijkt erop dat hun zomerliefde tot een einde kwam. Kaia Gerber en Austin Butler zijn het nieuwe stel in de stad en zorgen voor een hoop buzz.

2 Jacob Elordi's Past Romances

Jacob Elordi moet iets hebben met zijn medesterren, aangezien hij met twee van hen een serieuze relatie had. Jacob ontmoette Joey King op de set van de eerste Kissing Both-film en hun relatie groeide van daaruit. Het paar ging uit elkaar en moest de tweede en derde film nog steeds samen filmen terwijl hun personages op het scherm aan het daten waren. Het lijkt erop dat Jacob zijn les niet heeft geleerd sinds hij in augustus 2019 ging daten met zijn Euphoria-tegenspeler Zendaya. De sterren hebben hun relatie nooit bevestigd, maar het was duidelijk dat er iets aan de hand was. Hun romance eindigde ergens in 2020, sinds hij tegen het einde van dat jaar met Kaia begon te daten.

Slechts enkele weken na zijn breuk met Gerber, zou Jacob een nieuwe relatie hebben met YouTuber Olivia Jade Giannulli. De influencer op sociale media is vers van de balzaal nadat hij heeft deelgenomen aan Dancing With The Stars. De romance van Olivia en Jacob is informeel, maar heeft het potentieel om iets meer te worden.

1 Olivia Jade en Jacob Elordi's relatie

De geruchten over Elordi en Jade werden in december 2021 aangewakkerd, slechts een maand na zijn splitsing van Kaia. Het paar werd gespot terwijl ze samen koffie dronken en zag er al uit als een schattig stel. Nu heeft een bron de geruchten exclusief bevestigd aan E! Nieuws. De bron van binnenuit morste de thee: "Ze hangen rond en kijken waar het heen gaat, maar zijn zeker in elkaar geïnteresseerd. Het was heel gemakkelijk en leuk, en Olivia is erg blij als ze bij hem is."

Het lijkt erop dat beide helften van dit machtspaar zijn overgegaan naar grotere en betere dingen. Ook al zijn ze niet meer samen, fans blijven hun individuele geluk koesteren!

Aanbevolen: