Zijn Eliza Taylor en Bob Morley nog steeds samen? Wat we weten over hun relatie

Inhoudsopgave:

Zijn Eliza Taylor en Bob Morley nog steeds samen? Wat we weten over hun relatie
Zijn Eliza Taylor en Bob Morley nog steeds samen? Wat we weten over hun relatie
Anonim

Acteurs Eliza Taylor en Bob Morley werden beroemd als castleden van het sci-fi-drama The 100en lange tijd vroegen fans zich af of de twee meer waren dan alleen goede vrienden. Beide sterren delen een glimp van hun leven op sociale media, maar over het algemeen zijn ze nogal privé en hebben ze de neiging om uit de schijnwerpers te blijven.

Vandaag bekijken we alles wat we weten over hun relatie. Van hoe ze besloten om met elkaar te daten tot waar ze een band mee hadden - blijf scrollen om erachter te komen!

8 De twee sterren ontmoetten elkaar op de set van de dramaserie 'The 100'

Acteurs Eliza Taylor en Bob Morley ontmoetten elkaar in 2014 op de set van het post-apocalyptische sciencefictiondrama The 100. In de show portretteerde Eliza Clarke Griffin terwijl Bob Bellamy Blake speelde. In 2020 eindigde de show na zeven seizoenen en speelden Eliza Taylor en Bob Morley in alle seizoenen. Momenteel heeft The 100 een 7,6 rating op IMDb.

7 Beiden kwamen begin 2019 uit een relatie

Hoewel de twee meerdere jaren samenwerkten, duurde het tot 2019 voordat de twee acteurs daadwerkelijk bij elkaar kwamen. Dit is wat Eliza onthulde dat ze tegelijkertijd uit relaties kwamen:

"Ik had Bob niet meer gezien sinds we begin februari 2019 klaar waren met fotograferen en er was veel gebeurd in die tijd. Ik kwam net uit een relatie en hij ook. Ik stond op het punt om te verhuizen naar een nieuw appartement met Nina in Vancouver, en Bob was net klaar met zijn allereerste regisseursfilm. We kregen een band over de pijn van het uit elkaar gaan, zoals vrienden doen, en spraken over het ontmoedigende proces om weer single te zijn. We lachten en huilden. Het voelde alsof de relatie tussen ons zou kunnen evolueren, maar het was te vroeg voor ons allebei."

6 Eliza en Bob zijn allebei Australisch

Een ding dat velen misschien niet weten op basis van hun Amerikaanse accenten in The 100, is dat zowel Eliza als Bob eigenlijk Australisch zijn. Eliza Taylor werd geboren op 24 oktober 1989 in Melbourne, Victoria, Australië, terwijl Bob Morley werd geboren op 20 december 1984 in Kyneton, Victoria, Australië. De twee sterren hadden zeker een band over het opgroeien in hetzelfde deel van Australië - en het feit dat ze uit de come-cultuur komen, maakt hun relatie zeker gemakkelijker.

5 Bob maakte de eerste zet

In het geval je je afvraagt wie de eerste zet deed, Eliza onthulde eigenlijk dat het Bob Morley was. Dit is wat ze zei:

"Ik was het appartement Nina aan het uitpakken en ik had net een huurcontract voor een jaar getekend en Bob was gekomen om het appartement waarin hij woonde tijdens de opnames in te pakken. Hij kwam langs om te helpen bij het opzetten van onze nieuwe plek toen uit het niets - hij vroeg me mee uit. Het leek gek, want we waren al zo lang vrienden, sterker nog, ik dacht dat hij een grapje maakte! Maar ik lachte en ja… Tot onze verbazing was de date een succes. Eerlijk gezegd, het was alsof iemand een licht had aangedaan en we elkaar echt voor het eerst zagen."

4 En Eliza onthulde dat ze dezelfde interesses hadden

De actrice onthulde dat de reden waarom zij en Bob zo goed samenwerken, is dat ze veel van dezelfde dingen hebben. Dit is wat Eliza zei:

"In april 2019, terwijl we op de veranda van het huis van zijn zus zaten terwijl we uitkeken over de boerderij, spraken we over de toekomst, wat we wilden dat ons leven zou zijn", schreef ze. "We wilden allemaal dezelfde dingen Op het platteland wonen, kinderen krijgen, onze dromen najagen in LA terwijl we een sterke thuisbasis hebben in Australië."

3 In de zomer van 2019 legden Eliza en Bob de knoop in Hawaii

Op 7 juni 2019 stapten Eliza Taylor en Bob Morley in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie op Hawaï. Het lijkt misschien alsof ze vrij snel in het huwelijksbootje stapten nadat ze begonnen te daten, maar Eliza en Bob kennen elkaar sinds 2011. Dit is wat Eliza Taylor onthulde over hun beslissing om te trouwen:

"En net zo gemakkelijk als dat gesprek kwam, deed het voorstel dat ook. We zeiden: 'We willen dit leven, we willen het samen, dus laten we geen tijd meer verspillen en gaan trouwen.' Een maand later trouwden we op een bergtop in Hawaï. We probeerden niet het internet te breken, we probeerden onze ex-partners niet te kwetsen, we waren verliefd. Duidelijk en simpel."

2 Vorig jaar onthulden ze dat Eliza een miskraam had

Begin 2020 onthulde het stel dat Eliza daadwerkelijk een miskraam heeft gehad. De twee acteurs openden over wat ze hebben meegemaakt in de hoop een miskraam te destigmatiseren. Bob Morley onthulde dat hij een tatoeage voor zijn kind had laten zetten en dat de twee er ondanks alles nog steeds naar uitkijken om ouders te worden.

1 Ten slotte delen ze een glimp van hun relatie op sociale media

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat de twee nog steeds gelukkig getrouwd zijn - en ze delen vaak een glimp van hun privéleven met hun volgers op sociale media. Hoewel zowel Eliza Taylor als Bob Morley erg privé zijn en niet graag in de schijnwerpers staan, zijn ze zeker niet te geheimzinnig over hun relatie en plaatsen ze vaak schattige foto's van hun dagelijkse avonturen op het 'gram.

Aanbevolen: