Maakt Tom Cruise's kinderbijslag voor Suri zelfs een deuk in zijn vermogen?

Inhoudsopgave:

Maakt Tom Cruise's kinderbijslag voor Suri zelfs een deuk in zijn vermogen?
Maakt Tom Cruise's kinderbijslag voor Suri zelfs een deuk in zijn vermogen?
Anonim

Mensen zouden kunnen aannemen dat het hebben van een kind met Tom Cruise een betaaldag van een miljoen dollar betekent in termen van kinderbijslag. Maar wat gebeurt er als de moeder van het kind zelf een Hollywood-regular is? Speelt het inkomen van elke ouder een rol, zoals bij een niet-beroemd stel, of krijgen kinderen van beroemdheden automatisch miljoenen?

En met al het drama rond de voogdij over Suri Cruise en haar bezoek aan haar vader, beta alt Tom Cruise überhaupt kinderbijslag -- en heeft dit invloed op zijn vermogen?

Wat is het vermogen van Katie Holmes?

Rechters kijken meestal naar het inkomen van beide ouders om te bepalen hoeveel kinderbijslag ze moeten toekennen, dus het is de moeite waard om een kijkje te nemen in de waarde van Katie Holmes.

Hoewel Tom veel rijker is dan zijn ex-vrouw, zorgde Katie Holmes er wel voor om haar eigen verdienvermogen (en vermogen) te beschermen toen ze met hem getrouwd was. Na hun scheiding leek Katie niet of nauwelijks te verliezen; momenteel is ze ongeveer $ 25 miljoen waard.

En ze liep weg met de voogdij over haar dochter, iets wat bijna ongehoord is bij rijkere en machtigere ex-mannen.

Heeft Katie Holmes volledige voogdij over Suri?

Hoewel het moeilijk is om officiële gerechtelijke documenten op te sporen, lijken de meeste bronnen te bevestigen dat Katie na hun breuk toen Suri zes was, de volledige voogdij over het kleine meisje behield. Wat volgde op de zeer gepubliceerde splitsing was veel speculatie over de vraag of Tom zelfs maar geïnteresseerd was in het zien van zijn kind.

Als hij had willen vechten voor de volledige voogdij, had hij misschien gewonnen. Zoals het er nu uitziet, mag Tom naar verluidt 10 dagen bezoek per maand bij Suri, maar de meeste bronnen suggereren dat hij dat recht zelfs nooit heeft uitgeoefend.

Bovendien zeggen insiders dat Tom geen relatie met Suri heeft gehad vanwege zijn religie, hoewel dat niet is bevestigd. Wat echter wel is bevestigd, is dat de laatste keer dat Tom met Suri werd gefotografeerd in 2012 was.

Maar dat veronderstelt dat Tom Suri niet privé heeft gezien, en geen buitenstaander weet of dat is gebeurd of niet.

Beta alt Tom Cruise kinderbijslag?

Bronnen hebben bevestigd dat, ongeacht de bezoek- of voogdijovereenkomsten tussen Tom en Katie, de acteur kinderbijslag beta alt. Tom is verplicht om een maandelijks bedrag aan alimentatie te betalen aan Suri en is sinds de scheiding in 2012 geregeld.

Het is duidelijk dat alle zorgen die fans van Tom hadden over Suri's vaderschap ongegrond waren, op basis van de bevindingen van de rechtbank.

Tom is ook verantwoordelijk voor het betalen van alle uitgaven van Suri met betrekking tot ziektekostenverzekering en onderwijs, inclusief buitenschoolse activiteiten en zelfs college.

Verrassend genoeg eindigde de scheiding snel, mede dankzij de huwelijkse voorwaarden die het voormalige paar had. In feite duurde het slechts een kwestie van weken voordat een overeenkomst werd bereikt, maar Distractify wijst erop dat als de zaak voor de rechtbank was gekomen, Tom waarschijnlijk meer aan kinderbijslag zou betalen dan in de schikking was overeengekomen.

Hoeveel beta alt Tom Cruise per maand?

De echte vraag van de kinderbijslagzaak is hoeveel Tom elke maand beta alt. Hoewel een vast maandelijks bedrag niet is bekendgemaakt, is het jaarlijkse bedrag dat Tom beta alt $ 400.000. Voor elke alleenstaande ouder die hun ex achterna zit voor ondersteuning, is dat cijfer onthutsend.

Vergeleken met het vermogen van Tom Cruise zijn het echter praktisch centen.

Wat is het netto vermogen van Tom Cruise?

Ten tijde van de echtscheidingsregeling bedroeg het vermogen van Tom ongeveer $ 250 miljoen. Nu gaat het gerucht dat zijn vermogen in het bereik van $ 600 miljoen ligt.

Dat betekent dat de levenslange kinderbijslag die hij aan Suri zal verstrekken -- $ 4,6 miljoen van zes tot achttien jaar -- gelijk staat aan acht procent van Toms totale vermogen.

Ervan uitgaande dat hij een handvol andere onkosten moet betalen, zoals Suri's verzekeringskosten al die jaren, en misschien vier jaar aan een privéschool, zou één procent een solide schatting kunnen zijn van zijn totale kosten.

Wat doet Katie Holmes met de kinderbijslag?

Hoewel het onduidelijk is hoe Suri's kinderbijslag wordt beheerd, vragen fans zich waarschijnlijk af hoe Katie omgaat met de $ 400.000 per jaar. De meeste ouders die alimentatie ontvangen, hebben immers een soort stigma op de manier waarop ze het geld besteden.

In het geval van Katie Holmes is haar vermogen duidelijk genoeg om zowel haar als Suri's levensonderhoud en basisbehoeften te dekken, plus tal van 'leuk om te hebben'-items, dus de kans is groot dat ze dat kind niet uitgeeft ondersteuning.

En aangezien Tom in de ban is van Suri's onderwijs- en gezondheidszorgkosten, is het mogelijk dat Katie dat geld opslokt voor Suri als ze volwassen wordt.

Het is duidelijk dat ze nooit een 'normaal' leven zal kunnen leiden als kind van beroemde ouders, wat betekent dat ze ook niet echt een baan nodig heeft. Maar op basis van haar leven tot nu toe, zal ze waarschijnlijk buiten de schijnwerpers willen leven, en het geld van haar vader zal haar in staat stellen om dat te doen.

Aanbevolen: