Hoeveel van het vermogen van Brad Pitt gaat naar kinderbijslag?

Inhoudsopgave:

Hoeveel van het vermogen van Brad Pitt gaat naar kinderbijslag?
Hoeveel van het vermogen van Brad Pitt gaat naar kinderbijslag?
Anonim

Als het gaat om een echtscheidingsrechtbank waar kinderen bij betrokken zijn, zijn mensen eraan gewend dat moeders enorme hoeveelheden kinderbijslag krijgen van vaders, die doorgaans de belangrijkste kostwinners zijn. Afgezien van stereotypen, wat gebeurt er als superrijke mensen uit elkaar gaan en er zijn kinderen in het midden?

In het bijzonder, wat gebeurde er toen Brad Pitt $ 300 miljoen nettowaarde en circa 2020 $ 100 miljoen nettowaarde Angelina Jolie uit elkaar gingen? En hoe telt de kinderbijslag voor hun zes kinderen op?

Beta alt Brad Pitt alimentatie?

Kijkend naar de discrepantie tussen Brad Pitt's netto waarde en Angelina Jolie's totale telling, is het duidelijk wie de rechtbanken de voorkeur geven aan kinderbijslag. Het punt is, wie heeft echt kinderbijslag nodig als ze miljoenen waard zijn?

Blijkbaar doet Angelina dat. In 2018 suggereerden gerechtelijke documenten dat Brad meer dan $ 1,3 miljoen aan "rekeningen voor Jolie en hun zes kinderen" had betaald. Dit was nadat Jolie in rechtbankverslagen had verklaard dat Brad had nagelaten "zinvolle" steun te betalen voor de kinderen sinds hun splitsing.

Brads kamp stelde die beschuldiging duidelijk niet op prijs, met documenten die beweren dat Brad niet alleen dat forse bedrag in de loop van twee jaar heeft betaald, maar dat hij Angelina ook $ 8 miljoen had geleend om haar huis te kopen (waar zijn haar miljoenen, hoewel?). Sommige bronnen voegen de bedragen samen en beweren dat Brad $ 9 miljoen aan kinderbijslag heeft betaald na de splitsing.

Maar waarom beta alt Brad Pitt zoveel kinderbijslag? Diezelfde rechtbankverslagen suggereren dat hij dat niet deed; niet echt.

Brad Pitt leende Angie een deel van zijn vermogen

Dezelfde rechtbankdossiers die stellen dat Brad Pitt miljoenen aan kinderbijslag heeft betaald, laten ook een duidelijker beeld zien van hoe bitter de scheiding van het paar was. Om te beginnen was het geld dat Brad aan Angelina leende letterlijk een lening; ze moet het terugbetalen met rente, merkte Good Morning America op.

Bovendien, zo beweerde de bron, was Brad blijkbaar de reden waarom Angelina en de kinderen moesten verhuizen.

Het record laat zien dat Brad het ouderlijk huis hield, "inclusief alle inhoud", wat betekende dat Angelina Jolie (en hun zes kinderen) een nieuwe plek moesten vinden om gescheiden van de acteur te wonen. Het klinkt absoluut niet alsof Brad zijn zaken regelt als het om zijn kinderen gaat, of dat was hij in ieder geval niet in 2018. Dus wat is er sindsdien gebeurd?

Hoeveel van het vermogen van Brad Pitt gaat naar de kinderbijslag?

$ 1,3 miljoen klinkt als veel voor de meeste mensen, vooral ouders die heel weinig - of zelfs niets - krijgen van de andere ouder/ex-echtgenoot van hun kinderen. Maar in termen van Brad en Angie? Die $ 1,3 miljoen is bijna zielig laag.

Bedenk dat Brad ongeveer $ 300 miljoen waard is. Het bedrag dat hij beweerde te betalen over twee jaar is ongeveer 0,2 procent van zijn totale vermogen. In dat tempo zou hij kinderbijslag kunnen betalen totdat hij een echte 200-jarige vampier is.

Toch is het vermogen van Pitt mogelijk iets gedaald na zijn splitsing van Angelina. Want hoewel ze jaren geleden uit elkaar zijn gegaan, is hun scheiding een lange, langdurige en dure aangelegenheid geweest. Ze deelden veel bezittingen, Brad heeft moeten betalen voor advocaten en de kwestie van de kinderbijslag lijkt nog steeds in de lucht te zijn.

Totaal heeft Brad tot nu toe waarschijnlijk ongeveer één procent van zijn enorme vermogen verloren. Maar wat komt er daarna?

Hoeveel kinderbijslag wil Angelina Jolie?

Hoewel het lijkt alsof Angelina's vermogen is gegroeid sinds ze zich afscheidde van Brad Pitt, zoekt ze blijkbaar nog steeds financiële steun van haar ex. Het is moeilijk om Angelina's vraagprijs vast te stellen, maar veel bronnen hebben ideeën over wat voor soort cijfers de Jolie-Pitts zouden kunnen onderhandelen.

Ten eerste meldde Forbes in 2011 dat de familie Jolie-Pitt $ 10 miljoen per jaar aan hun kinderen uitgaf. De uitgaven voor de toen leerplichtige en minderjarige kinderen (de zes kinderen varieerden destijds van twee tot negen) liepen snel op.

Vervoer (privéjets natuurlijk), privéleraren en kindermeisjes, kleding, eten, verjaardagsfeestjes en hotelrekeningen, naast talloze andere uitgaven, bedroegen maar liefst $ 10 miljoen voor één kalenderjaar. Het punt is dat die schatting werd gemaakt lang voordat een van de kinderen naar de universiteit ging (Maddox studeert momenteel), en voordat Zahara en Shiloh hun respectievelijke operaties en ziekenhuiszorg hadden.

Alles bij elkaar genomen, is het redelijk om aan te nemen dat het opvoeden van de Jolie-Pitt-kinderen veel meer dan $ 10 miljoen kost, aangezien ze nu ouder zijn. Gezien het aantal keren dat Angelina en Brad in de loop der jaren voor de rechtbank zijn geweest, kunnen fans alleen maar aannemen dat Brad zijn deel niet beta alt.

Aanbevolen: