Fans hebben veel problemen met 'The Real Housewives Of Dallas', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans hebben veel problemen met 'The Real Housewives Of Dallas', hier is waarom
Fans hebben veel problemen met 'The Real Housewives Of Dallas', hier is waarom
Anonim

De Real Housewives-franchise bracht S alt Lake City in 2020 naar de tv-schermen van reality-fans, en daarvoor was Dallas ook een nieuwkomer in de populaire franchise. Terwijl LeeAnne Locken, de RHOD-ster met een hoog vermogen, de show verliet, huurde Bravo nieuw castlid Tiffany Moon in voor seizoen 5.

Nu The Real Housewives of Dallas lijkt te zijn geannuleerd, omdat het in ieder geval niet snel terug zal komen op tv, vragen fans zich af wat er is gebeurd. Laten we eens kijken.

De cast van 'RHOD'

Er is veel recent drama in het Real Housewives-universum, met het nieuws dat er geen reünie van The Real Housewives of New York City zal zijn, waardoor mensen zich afvragen wat er aan de hand is, vooral omdat Leah McSweeney een RHONY-reünie wilde.

RHOD keert niet terug naar tv in 2022 en Bravo vertelde E! Nieuws, "Er zijn momenteel geen plannen om The Real Housewives of Dallas volgend jaar terug te brengen, en verder is er niets officieels besloten." Dit is absoluut enorm nieuws, want fans zijn eraan gewend om de hele tijd nieuwe seizoenen van elke stad van Real Housewives te zien.

Een fan begon een Reddit-thread en vroeg om wat gedachten over de show en schreef: "Na 5 jaar is Real Housewives of Dallas voorbij. Waarom denk je dat deze franchise niet succesvoller was? De serie werd voor het eerst uitgezonden met meer dan 1 miljoen kijkers en uitgezonden rond dezelfde tijd als RHOP (wat op dit moment een van de meest succesvolle franchises is). Wat heeft volgens jou ertoe geleid dat het niet lukt? Locatie? Cast? Gebrek aan drama? Schandalen?"

Een paar fans antwoordden dat ze de cast van deze show niet zo geweldig vinden als in andere Real Housewives-series. Een fan schreef dat ze andere beslissingen zouden hebben genomen, waarbij LeeAnne Locken moest blijven. Ze legden uit dat de show mis ging met "Stephanie en Brandi zo lang in de buurt houden, Kary krijgt een tweede seizoen en LeeAnne is niet meer in de show." De fan vervolgde dat LeeAnne zo'n vermakelijk en interessant castlid was om naar te kijken, aangezien haar scènes altijd dramatisch waren en niemand die plaats leek in te kunnen nemen.

Iemand anders wees erop dat de echtgenoten van de castleden niet echt met elkaar om konden gaan of goed met elkaar overweg konden, en dat is misschien de reden waarom de show het niet zo goed heeft gedaan, aangezien fans graag naar de echtgenoten op andere kijken shows zoals The Real Housewives of New Jersey en soms The Real Housewives of Beverly Hills.

Het racisme van de show

Er is ook een probleem met racisme op RHOD en fans zagen dit helaas gebeuren toen Tiffany Moon werd voorgesteld aan de cast van seizoen 5. Toen Tiffany de cast vroeg om wat Dim Sum te eten en voorstelde om kippenpoten te proberen, behandelde niemand haar goed, aldus Dallas Observer. Tiffany zei dat dit een beroemde ma altijd is in China en Kameron Westcott zei: "Dat is een stereotypering van je hele land op dit moment. Realiseer je je dat?" Dit was zo'n hartverscheurend moment en fans vroegen zich af waarom de cast zo gemeen zou zijn.

Tiffany vertelde Vice.com: "Ik ben zo blij dat ik een stem heb kunnen geven van een persoon van kleur, een persoon die een immigrant is, een persoon die te maken heeft gehad met racisme, omdat ik denk dat hielp om het onderwerp, dat voor sommige dames misschien een beetje abstract was, te brengen en het realistischer te maken."

Vóór de aankondiging dat de show niet zou terugkeren, vertelde Tiffany dat ze onzeker was over een seizoen 6: "En het voelde gewoon als, waarom zou ik merken dat ik deelneem aan iets dat zo giftig voor me was ?"

Een fan plaatste in een Reddit-thread dat ze het niet leuk vonden om Kameron's opmerkingen aan Tiffany te bekijken en ze denken dat dit de reden zou kunnen zijn waarom de show niet terugkomt.

De kijker deelde: "De show varieerde van super saai tot super ineenkrimpen om naar te kijken. Ik kreeg uit de tweede hand verlegenheid tijdens veel scènes, vooral met Kam en de manier waarop ze achter Tiffany aan ging. De hele serie is nooit echt leek te geleren en ik merkte dat ik niet keek na de eerste paar afleveringen. Bovendien, zoals iemand eerder al zei, waren geen van de persoonlijke verhaallijnen van de cast erg interessant."

Terwijl fans zich afvragen of The Real Housewives of Dallas voorgoed is geannuleerd of dat het in 2023 of later terugkomt met een nieuwe cast, lijkt het er absoluut op dat de show een aantal grote problemen heeft waaraan moet worden gewerkt uit.

Aanbevolen: