Twitter rouwt om de plotselinge dood van YouTuber Mel Thompson

Inhoudsopgave:

Twitter rouwt om de plotselinge dood van YouTuber Mel Thompson
Twitter rouwt om de plotselinge dood van YouTuber Mel Thompson
Anonim

De populaire Amerikaanse schoonheid YouTuber Mel Thompson is op 35-jarige leeftijd overleden. Op 27 september maakte haar man Puffin Thompson bekend dat de YouTube-ster een dag eerder was overleden. Haar doodsoorzaak werd niet onmiddellijk openbaar gemaakt, en Mel's fans en mede-beauty YouTubers zijn er kapot van om het nieuws te horen.

In de Instagram-post die op Mel's profiel werd gedeeld, schreef Puffin: Het is echt moeilijk om gewoon 10 foto's te kiezen. We hebben een mooi mens verloren.”

Met bijna 170.000 abonnees op YouTube en 58.000 Instagram-volgers, bestonden Mel's sociale-mediaprofielen uit make-uphandleidingen en schoonheidstips, productrecensies en persoonlijke levensupdates van haar gezin van zes. Haar meest recente YouTube-video is geüpload op 24 september.

Mel's fans rouwen om haar verlies

Mel en haar man hebben samen vier kinderen, twee zonen en twee dochters. Hoewel de oorzaak van haar dood niet werd gegeven, gaf een vriend van Thompson commentaar op de hartverscheurende post en onthulde dat ze met meerdere gezondheidsproblemen had gevochten. Mel was naar verluidt ook gediagnosticeerd met het Ehlers-Danlos-syndroom.

Thompson's echtgenoot onthulde dat hij "zoveel sms'jes moest beantwoorden van mensen die gewoon bij haar langskwamen zonder zelfs maar te weten dat ze was overleden", en deelde verder: "Het is geweldig om te zien hoe geliefd ze was. En ze hield van jullie allemaal zo terug. Ik zal van haar blijven houden en haar voor altijd missen. Ze was zo'n steunpilaar voor ons gezin."

twitter.com/ThatGirlShaeXo/status/1442648269604237314?s=20

Mel's fans en de rest van de YouTube-community waren geschokt door de onthulling en gingen naar sociale media om haar kunstenaarschap en Mel's vriendelijke persoonlijkheid te prijzen.

“Ik wil dat iedereen weet dat Mel Thompson een van de aardigste, meest gevende mensen was die ik ooit heb ontmoet. Niets van dit alles lijkt echt”, schreef een gebruiker.

Make-upartiest Bailey Sarian deelde: “Ik ben diepbedroefd over het overlijden van Mels!! Volledige schok. RIP schoonheid. Je zal enorm gemist worden!!!!!”

make-upartiest Lisa Eldridge van beroemdheden zei: "Ik ben zo diep bedroefd en geschokt. Mijn gedachten zijn bij vrienden en familie … echt hartverscheurend. Rust in vrede Mel, bedankt dat je altijd zo geweldig bent."

“Ik ben nu zo verloren!

Mel Thompson alias Puffin's Wife alias de liefste ziel is gisteren overleden. Ik ben in ongeloof.” schreef een gebruiker.

YouTube-ster Nikkia Joy schreef op Instagram: "Ik ben volledig in shock. Dit is het meest hartverscheurende nieuws. Het spijt me zo voor je verlies, de wereld zal niet hetzelfde zijn zonder Mel."

Aanbevolen: