Rebel Wilson is zojuist de onofficiële woordvoerder voor een positief lichaamsbeeld geworden

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson is zojuist de onofficiële woordvoerder voor een positief lichaamsbeeld geworden
Rebel Wilson is zojuist de onofficiële woordvoerder voor een positief lichaamsbeeld geworden
Anonim

Rebel Wilson is open geweest over haar reis naar gewichtsverlies en nadat ze meer dan 60 kilo was afgevallen door hard te werken aan veranderingen in levensstijl, overspoelde ze de sociale media met aanmoediging voor haar fans om hetzelfde te doen. Haar invloed is voelbaar en ze is onofficieel de woordvoerder geworden voor een positief lichaamsbeeld.

De wereld heeft altijd naar elke beweging van Rebel Wilson gekeken, en na jaren van worstelen met haar gewicht voor haar fans, en de media echt een tol van de ster hebben geëist. Ze bracht veel te lang door in een omhulsel waarin ze zich niet echt op haar gemak voelde, en ze bereikte een punt waarop ze voelde dat ze klaar was om iets te veranderen.

Wilson bewees haar toewijding en veerkracht en nam fans mee terwijl ze woest de problemen met haar gewicht onder ogen zag, en liet zien dat alles mogelijk is en dat een gezond lichaamsbeeld een krachtige invloed kan hebben op iemands leven.

Rebel Wilson werpt de kilo's af

De meeste mensen zijn het erover eens dat het implementeren van de dramatische veranderingen in levensstijl die nodig zijn om gewicht te verliezen ongelooflijk moeilijk is om te doen.

Rebel Wilson is eerlijk geweest over haar worstelingen en haar no-nonsense, praktische missie om gewicht te verliezen heeft echt weerklank gevonden bij haar fans.

In tegenstelling tot veel beroemdheden, legde ze de focus niet alleen op haar uiterlijke esthetische verschijning. In plaats daarvan moedigde ze haar fans aan om met haar mee te gaan op een reis waarbij ze van binnenuit gezond moest worden.

Ze onderging geen enkele operatie, ze verloor op de goede ouderwetse manier gewicht; door hard te werken aan goed eten en zich te wijden aan een bewegingsregime dat is ontworpen om haar lichaam opnieuw vorm te geven. Ze viel een verbazingwekkende 60 pond af in 2020.

Terwijl ze dat deed, werd ze een onwaarschijnlijke, onbedoelde kampioen voor haar fans, en moedigde ze hen aan om samen met haar hun leven te verbeteren.

Een woordvoerder worden voor een positief lichaamsbeeld

Rebel Wilson is een onofficiële woordvoerder geworden voor een positief lichaamsbeeld en heeft haar platform en invloed gebruikt om miljoenen fans over de hele wereld te motiveren om prioriteit te geven aan hun zelfzorg.

Beseffend dat vrouwen zichzelf vaak als laatste op hun eigen lijst plaatsen, heeft Wilson een lichaam-positieve, gezonde benadering getoond om voor zichzelf te zorgen en anderen ertoe aan te zetten hetzelfde te doen.

Haar berichten hebben haar fans echt geïnspireerd, en het is duidelijk waarom.

Ze plaatste regelmatig aanmoedigingen, zoals; "Het is nooit te laat om jezelf te verbeteren - om je gezondheid, je hart, je geluk, je harmonie te verbeteren", evenals; "Voor iedereen die deze week gewoon een beetje beter probeert te zijn: ga ervoor!"

Fans stemden af op haar sociale media om aantekeningen te lezen die zeiden; "Elk beetje telt. Elke inspanning is het waard. Je bent het waard", die een stroom van complimenten en dankwoorden zag van fans die werden aangemoedigd om actie te ondernemen in hun eigen leven.

Aanbevolen: