Royal Family Fans sprakeloos na 'True Princess' Kate Middleton Dons glinsterende ensemble

Inhoudsopgave:

Royal Family Fans sprakeloos na 'True Princess' Kate Middleton Dons glinsterende ensemble
Royal Family Fans sprakeloos na 'True Princess' Kate Middleton Dons glinsterende ensemble
Anonim

Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, maakte een adembenemende entree tijdens de première van No Time To Die in de Royal Albert Hall. Net toen fans zich zorgen begonnen te maken over Kate's verdwijning van openbare evenementen, woonde Middleton de première van de nieuwe James Bond-film bij, samen met haar man prins William, evenals prins Charles en Camilla, hertogin van Cornwall.

Voor haar aankomst op de rode loper droeg Kate een onvergetelijk glinsterend ensemble van Jenny Packham. Haar prachtige cape-jurk met gouden lovertjes had krachtige schouders die openspleet door de mouwen, en een doorschijnende verfraaide overlay die ze accessoriseerde met nude-pumps en gouden statement-oorbellen. Middletons haar was elegant opgestoken en de hertogin droeg minimale make-up en zag er als altijd glamoureus uit.

Kate Middleton is een echte prinses

De hertogin van Cambridge liet fans van de koninklijke familie sprakeloos achter met haar rode loper-look. Terwijl haar man, prins William, er keurig uitzag in een smoking, hebben fans alleen maar oog voor Kate!

De hertogin kreeg zelfs een compliment van de 007 zelf. Volgens het tijdschrift People vertelde Daniel Craig aan Middleton dat ze er "heel mooi" uitzag.

Ook fans zijn stomverbaasd over Kate's schoonheid en waren sprakeloos bij haar blik voor de avond.

"Kate Middleton bij de NoTimeToDie-première is het grootste wow-moment van de rode loper van wie dan ook in ongeveer twee jaar…" deelde een Twitter-gebruiker.

“Een echte prinses,” voegde een ander eraan toe.

"Kate heeft de rode loper opgegeten en zelfs James Bond weet het!" gutste een fan.

Een ander voegde toe: “Kijk naar Kate van de Bond-première van vanavond. Mijn God. Prachtig.”

De filmpremière is lang uitgesteld vanwege de coronaviruspandemie, en het evenement nodigde verschillende gezondheidswerkers en leden van de strijdkrachten uit als dank voor hun buitengewone bijdrage aan de reactie van het land op de COVID-pandemie”, deelde het paleis in een bericht.

No Time To Die is de 25e Bond-film en de laatste keer dat Daniel Craig de rol vertolkt na 15 jaar lang de inlichtingenofficier te hebben gespeeld.

“No Time To Die is de 25e Bond-film en de laatste van Daniel Craig na 15 jaar in de rol. Het toont het inspirerende werk van acteurs, muzikanten, regisseurs, cinematografen en iedereen die betrokken is bij het zo speciaal maken van de film”, schreven de hertog en hertogin op hun officiële Instagram-account.

De film staat gepland voor een release op 30 september 2021.

Aanbevolen: