Princess Diana's Bodyguard onthult nieuwe informatie over de "Many Romances" van wijlen Royal

Inhoudsopgave:

Princess Diana's Bodyguard onthult nieuwe informatie over de "Many Romances" van wijlen Royal
Princess Diana's Bodyguard onthult nieuwe informatie over de "Many Romances" van wijlen Royal
Anonim

Nieuwe informatie van een van de lijfwachten van wijlen prinses Diana suggereert dat Diana na haar scheiding van Charles op zoek was naar romantiek. De lijfwacht noemde met name meerdere beroemde mannen die naar verluidt betrokken waren bij Diana, inclusief mannen die getrouwd waren.

De informatie werd gerapporteerd door Ok Magazine, waarin staat dat Dai Davies, die in 1995 Diana's lijfwacht werd, nu meer details vrijgeeft over het persoonlijke leven van zijn late aanklacht.

Prinses Diana zou 'minstens' 20 minnaars hebben gehad

Dai Davies, die de bevelhebber was van de koninklijke bescherming direct nadat Diana en Charles uit elkaar gingen, suggereert dat prinses Diana heel anders was dan ze in het openbaar verscheen.

Davies beweert dat Diana "een aantal minnaars" had, minstens 20, na haar breuk met Charles. Verder beweerde Davies dat ze het leuk vond om op romantische manieren achtervolgd te worden, ook door en 'vaak getrouwde mannen'.

Davies zegt ook dat Diana geloofde dat een van haar minnaars opzettelijk werd geschaad (hij stierf in 1986) vanwege zijn connectie met haar. De officiële vaststelling was dat de auto die Barry Mannakee aanreed en doodde, dit per ongeluk deed.

Er waren ook geruchten dat Diana van plan was om zonder haar zonen naar de VS te verhuizen om haar kinderen te beschermen. Ze had vooral een hekel aan de paparazzi, zeggen bronnen, en dacht dat ze rust kon vinden in de VS omdat de mensen daar van haar hielden.

De lijfwacht noemde de vroegere minnaars van prinses Diana

OK! somt vermeende vroegere minnaars van Diana op, waaronder Hasnat Khan (een chirurg), Teddy Forstmann (een miljardair) en acteur Kevin Costner. Terwijl Davies verklaarde dat Kevin en Diana "verbonden" waren, suggereert hij dat de acteur wilde dat Diana in een film zou verschijnen, iets waarvan hij dacht dat ze dat nooit zou doen.

Davies besprak ook de laatste relatie van prinses Diana, met Dodi Fayed, een rijke filmproducent (zijn vader was miljardair). Fayed stierf in hetzelfde auto-ongeluk als Diana, waarmee een einde kwam aan het liefdesverhaal dat fans als een sprookje zagen.

Hoewel er altijd geruchten zijn geweest over de relaties van prinses Diana, suggereert de nieuwe onthulling van haar lijfwacht dat haar publieke persoonlijkheid meer te bieden heeft dan fans ooit wisten.

Toch blijft haar nalatenschap voortleven, waarbij prins Harry en de rest van de familie herdenken wat in 2022 haar 61e verjaardag zou zijn geweest.

Aanbevolen: