Waarom Milo Ventimiglia niet dacht dat hij de rol kreeg in 'This Is Us

Inhoudsopgave:

Waarom Milo Ventimiglia niet dacht dat hij de rol kreeg in 'This Is Us
Waarom Milo Ventimiglia niet dacht dat hij de rol kreeg in 'This Is Us
Anonim

In het vijfde seizoen willen fans niet dat 'This Is Us' snel stopt. De personages maken de show tot wat het is, en we kunnen ons de rol van Jack echt niet voorstellen die aan iemand anders toebehoort, afgezien van Milo Ventimiglia. Zoals hij in een recent interview zei, lijkt zijn huidige optreden in de show een noodzakelijke baan: "Andere banen die ik heb gedaan, had het gevoel dat ik vermakelijk was. Deze baan voelt als belangrijk, noodzakelijk werk. Het voelt als iets dat de [We hebben] extreem links en extreem rechts politiek, raciaal, in elke vorm van religie, sociaaleconomische [status], seksuele voorkeur: het voelt als een show die alles omvat, hoopvol en inherent goed [is wat we nodig] nu. We hebben uitingen van vriendelijkheid en genegenheid en familie nodig en wetende dat we allemaal verschillend zijn en in onze verschillen zijn we eigenlijk een betere wereld en als we een beetje sympathie en kameraadschap kunnen hebben en gemeenschappelijkheid kunnen vinden, dan zullen we hopelijk een beetje beter zijn."

Geloof het of niet, toen Milo de auditieruimte verliet, was hij niet zo zelfverzekerd. Hij dacht zelfs dat het netwerk een heel andere look wilde voor de rol van Jack.

Milo was iets anders

milo dit zijn wij screenshot
milo dit zijn wij screenshot

Volgens zijn interview met Variety was zijn uiterlijk niet precies wat de show op dat moment zocht, ze hadden een totaal andere visie op de rol. Zelfs toen hij de kamer binnenkwam, had het castingteam een verwarde blik op hun gezichten: "Ze wilden iemand heel anders", vertelde hij. "Ik liep naar binnen met mijn baard en mijn lange haar en zette mijn motorhelm neer en ze gingen, 'Wie is deze man?'”

Milo geeft toe dat ze iets anders in hem zagen, wat de reden was voor zijn casting: "Ik denk dat ze gewoon iets anders zagen dan iemand die de woorden had geoefend, en ze kozen mij", zei hij. zou ook toegeven dat de casting voor de show plaatsvond op het perfecte moment in zijn carrière, vooral gezien de manier waarop zijn persoonlijke leven op dat moment verliep: "Het is een soort kunst die het leven imiteert", zei hij over het hebben van de "This Is Us” rol verschijnt. "Ik probeerde gewoon een man te zijn die als man bestond, en hier is deze man die alleen maar probeert te zorgen voor zijn vrouw en zijn gezin en zo. Het was zo eenvoudig en mooi dat ik dacht: ik zou het gewoon heel graag willen doen. Ik zou er graag deel van uitmaken."

De acteur was bedoeld voor de rol en we kunnen ons niemand anders voorstellen naast Mandy Moore. De show is echt compleet met de twee en in werkelijkheid zal het nog vele seizoenen doorgaan. Het is dat feel-good type show waar fans geen genoeg van kunnen krijgen.

Aanbevolen: