Katie Price krijgt celstraf na gruwelijk auto-ongeluk

Inhoudsopgave:

Katie Price krijgt celstraf na gruwelijk auto-ongeluk
Katie Price krijgt celstraf na gruwelijk auto-ongeluk
Anonim

Ze was gisteravond laat betrokken bij een gruwelijk auto-ongeluk in haar BMW en wordt nagekeken in een ziekenhuis terwijl de kans op gevangenisstraf boven haar hoofd hangt.

Er is gemeld dat Good Morning Britain's Katie Price haar auto dramatisch en gevaarlijk heeft laten rollen terwijl ze onder invloed van zowel alcohol als drugs reed, en ze zal nu de muziek onder ogen moeten zien na weer een ander rij-gerelateerd incident.

Deze keer is de situatie geëscaleerd tot boven het niveau van alle andere verkeersheffingen waarmee ze tot nu toe te maken heeft gehad, en ze bevindt zich in een serieus heet water waar ze verre van eenvoudig uit zal komen.

De serieuze crash

Katie Price had in de eerste plaats geen zaken met autorijden. Ze heeft momenteel een rijverbod als gevolg van een eerder incident, en degenen die Katie's voortdurende verhaal van verkeersheffingen volgen, zijn zich er maar al te goed van bewust dat dit een gewoon probleem is geworden voor de ster.

Ondanks dat hij niet eens het recht had om achter het stuur te zitten, heeft Price blijkbaar besloten om te vertrekken wat volgens rapporten 'een nachtelijke eetbui' was, en helaas resulteerde dit in een grote botsing en nu, een reeks juridische implicaties zijn ook verbonden aan deze zaak.

Toen er beelden van de crash opdoken, was het meteen duidelijk dat de plaats van de crash absoluut afschuwelijk was. Haar auto sloeg over de kop en kwam op zijn kant terecht, met de hele onderkant van de auto bloot, en het voertuig leek nauwelijks in evenwicht op de weg. Er was puin van haar auto over de weg te zien en de felle lichten van de eerstehulpverleners waren zichtbaar, terwijl de eerstehulpverleners zich haastten om Katie uit het wrak te redden.

Korte tijd later werd ze vervolgens gearresteerd op de plaats van het ongeval, op verdenking van rijden boven de wettelijke limiet voor alcohol en drugs.

Gevangenistijd is waarschijnlijk

De schokkende feiten beginnen naar de oppervlakte te komen en het ziet er niet goed uit voor Katie Price. Het feit dat Katie het rijverbod negeerde dat haar eerder was opgelegd en dat ze op het moment van het ongeval onder invloed was, zullen beide feiten in de rechtszaal tegen haar worden gebruikt.

Haar schaamteloze minachting voor het door de rechtbank opgelegde rijverbod en het feit dat ze een hele reeks rij- en verkeersgerelateerde overtredingen heeft, zal zwaar wegen op de uitkomst van haar zaak. Haar verleden bij de wet suggereert dat er nu gevangenisstraffen en forse boetes zullen worden opgelegd.

Price heeft veel kansen gekregen om haar fouten recht te zetten, maar lijkt misbruik te maken van het systeem in plaats van zich eraan te houden. In de afgelopen 10 jaar is haar eerder zes keer een rijverbod opgelegd, met haar eerste in 2010.

Katie Price zal zeker haar dag in de rechtbank zien om haar zaak te verdedigen, en er zijn veel details over dit incident die nog niet zijn onthuld. Op basis van wat tot nu toe bekend is, wordt echter verwacht dat deze aanklachten tegen haar zullen standhouden en gevangenisstraf zal worden opgelegd.

Aanbevolen: