Son of Anarchy'-acteur Katey Sagal krijgt steun van fans nadat ze door een auto is aangereden

Son of Anarchy'-acteur Katey Sagal krijgt steun van fans nadat ze door een auto is aangereden
Son of Anarchy'-acteur Katey Sagal krijgt steun van fans nadat ze door een auto is aangereden
Anonim

Acteur Katey Sagal zou in het ziekenhuis liggen nadat ze werd aangereden door een auto. Fans zijn opgelucht dat het ongeluk niet dodelijk was en velen sturen haar hun beste wensen voor een spoedig herstel.

De 67-jarige acteur is vooral bekend door zijn rol in de televisieshows Married With… Children, Sons of Anarchy en The Conners. Sagal uitte ook de beroemde stem van het personage Leela in de animatieserie Futurama en zijn vier films.

Page Six meldde dat de aanrijding plaatsvond op donderdag 16 oktober in Los Angeles, waar Sagal woont. Ze schreven: "de onbekende bestuurder stopte om Sagal te helpen na het ongeval. Er waren geen drugs of alcohol in het spel."

Na het incident werd Sagal per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Als reactie op dit schokkende nieuws schreef een fan: "Ik wens je het allerbeste @KateySagal, ik hoop dat het niets ernstigs is en dat je snel herstelt!"

"Oh wauw. Ik ben blij te horen dat het goed komt met Katey. Ik hoop het. Je bent niet eens meer veilig om de straat over te steken. Niet alleen L. A. Pas op Katey", schreef een andere fan.

Een derde zei: "Ik hoop dat ze snel herstelt. Ik kijk elk weekend naar haar op Married With Children en ik heb mijn kat Leela genoemd naar haar Futurama-personage. Ze is ook geweldig in The Conners!"

Andere fans houden zich bezig met het delen van grappen over Sagals eerdere rollen, waarbij ze grapten dat sommige van haar vijanden op het scherm de persoon achter het stuur waren tijdens het ongeluk.

De laatste update over Sagals toestand komt van haar man Kurt Sutter. Hij schreef voor de grap "Ze is de enige die nu geld binnenha alt … dus ik zal haar later ophalen van het ziekenhuis en haar meenemen naar die Dancing With the Stars-auditie", in een Instagram-onderschrift, de dag na het ongeluk.

Sagal's Sons of Anarchy co-ster Ryan Hurst reageerde op het beeld en schreef: "Fking Telsa's", terwijl hij de auto riep die tegen de acteur botste. Hij bleef schrijven: "Ja, dans het maar uit. Warme genezing komt jouw kant op, KS's!!!!" samen met een reeks hartemoji's.

De acteur en haar man, 61, zijn sinds 2004 getrouwd. Ze delen samen één kind, Esme Louise. Bovendien heeft Sagal twee kinderen uit een eerder huwelijk met muzikant Jack White.

Sutter is de maker van Sons of Anarchy, die van 2008 tot 2014 zeven seizoenen liep. Zijn vrouw speelde in de serie de hoofdrol, Gemma Teller Morrow, gedurende de hele serie, tegenover acteur Charlie Hunnam.

Aanbevolen: