Pamela Anderson's jeugd was niets minder dan hartverscheurend en gruwelijk

Inhoudsopgave:

Pamela Anderson's jeugd was niets minder dan hartverscheurend en gruwelijk
Pamela Anderson's jeugd was niets minder dan hartverscheurend en gruwelijk
Anonim

Toen Pamela Anderson voor het eerst de entertainmentindustrie veroverde, werd ze al snel een van de meest spraakmakende beroemdheden ter wereld. Met miljoenen mensen die helemaal verliefd waren op de manier waarop Anderson eruitzag in het kenmerkende rode Baywatch-badpak, verdiende Anderson een fortuin op het hoogtepunt van haar carrière. Helaas voor haar ging Pamela's carrière uiteindelijk bergafwaarts met veel mensen die de show Stacked de schuld gaven van Anderson's carrièredaling. Hoe dan ook, het lijdt geen twijfel dat Anderson van hoogbetaalde naar volledig blut ging.

Als de meeste acteurs zien dat hun spraakmakende rollen beginnen op te drogen, verdwijnen ze uit de schijnwerpers. Omdat Hollywood echter grotendeels de interesse in het casten van Anderson verloor, heeft ze bewezen een overlevende te zijn door tot op zekere hoogte in de schijnwerpers te blijven. Tragisch genoeg is dat logisch, want het blijkt dat Anderson het heeft overleefd door veel tragischere gebeurtenissen te hebben meegemaakt toen ze jong was.

Pamela Anderson werd regelmatig misbruikt

Dit is een TRIGGER WARNING aangezien de rest van dit artikel ingaat op gevallen van aanranding uit het verleden van Pamela Anderson zonder in detail te treden.

Als ouders is er één ding waar mensen bovenal om geven, namelijk de veiligheid van hun kinderen. Dat betekent echter niet dat ouders elk moment van de dag bij hun kinderen kunnen zijn en zelfs als ze dat zouden kunnen, zou het ongezond zijn als ze dat zouden doen. Als gevolg hiervan hebben de meeste ouders ten minste één persoon die ze vertrouwen om op hun kind te passen als ze om de een of andere reden niet bij hen kunnen zijn.

Zoals Anderson in het verleden heeft gezegd, had ze 'liefdevolle ouders' die haar toevertrouwden aan een oppas als ze weg moesten. Gelukkig doet de overgrote meerderheid van de babysitters er alles aan om de kinderen die aan hun zorg zijn toevertrouwd te beschermen. Pamela Anderson heeft echter onthuld dat ze regelmatig werd misbruikt door haar vrouwelijke babysitter.

Gezien het feit dat er bijna niets in het leven is dat meer betreurenswaardig is dan het misbruiken van een kind, is het duidelijk dat Pamela Anderson onthult dat ze gewoonlijk werd aangeraakt, het slechtste deel van het verhaal. Het blijkt echter dat een ander ding dat gebeurde met Anderson's beledigende babysitter haar op een belangrijke manier getraumatiseerd heeft.

Na maandenlang misbruikt te zijn door haar oppas, worstelde Pamela Anderson, net als elk kind in haar positie. Als gevolg hiervan wenste Anderson dat haar oppas zou sterven, zodat ze alleen kon worden gelaten. Zoals ze heeft onthuld tijdens zeer krachtige interviews, eindigde Anderson met het idee dat ze een moordenaar was op basis van wat er daarna gebeurde.

“Ik herinner me dat ik haar dood wenste en dat ze de volgende dag tijdens haar afstuderen stierf bij een auto-ongeluk. Ik dacht: 'Ok, nu heb ik haar vermoord. Ik ben magisch. Ik kan dit niet aan mijn ouders vertellen en ik heb haar vermoord, 'dus begon ik te geloven dat ik deze speciale macht had om mensen te doden. Ik was bang om [mijn ouders] te vertellen dat dit was gebeurd en ik was ook bang om hen te vertellen dat ik haar had vermoord.”

Pamela Anderson werd aangevallen

Gezien hoe populair Pamela Anderson was op het hoogtepunt van haar carrière, zal ze vrijwel zeker het best herinnerd worden als acteur wanneer ze overlijdt. De laatste jaren lijkt Pamela echter meer geïnteresseerd in wat ze kan doen zonder de camera's, ook al heeft dat Anderson soms controversieel gemaakt.

Aangezien Pamela Anderson zich tegenwoordig veel meer zorgen maakt over hoe ze de wereld kan beïnvloeden dan acteren, besloot ze haar eigen liefdadigheidsinstelling op te richten. Volgens haar website: “De Pamela Anderson Foundation ondersteunt organisaties en individuen die in de frontlinie staan bij de bescherming van mensen-, dieren- en milieurechten.”

Toen de Pamela Anderson Foundation in 2014 werd gelanceerd, sprak de titulaire ster tijdens een lunch om de oprichting ervan te vieren. Tijdens haar toespraak onthulde Anderson dat ze, naast haar gruwelijke interactie met haar babysitter, het slachtoffer was van seksueel misbruik op andere momenten in haar leven. Ze verklaarde zelfs dat haar eerste vriend en zijn vrienden haar in één keer zonder haar toestemming hadden meegenomen. Bovendien deed een 25-jarige man haar hetzelfde toen ze nog maar 12 was.

Onnodig te zeggen dat het herhaaldelijk seksueel misbruiken van haar jeugd een diepgaand en tragisch effect had op Pamela Anderson. Zoals Anderson tijdens haar bovengenoemde lunchtoespraak zei, had ze "het moeilijk om mensen te vertrouwen" als gevolg van wat haar was overkomen. Mensen niet kunnen vertrouwen is al erg genoeg, maar Anderson zei vervolgens dat ze in het verleden "gewoon van deze aarde af wilde", wat een hartverscheurende uitspraak is.

Gezien alles wat Pamela Anderson heeft meegemaakt toen ze jong was, is het des te tragischer om te onthouden wat er met haar is gebeurd toen ze volwassen was. Per slot van rekening zou niemand een privé-opname van hen in de meest intieme situaties mogen hebben die van hen wordt gestolen, laat staan voor het publiek vrijgegeven en door miljoenen bekeken. Niemand zou zelfs maar één van de vreselijke dingen moeten meemaken die Anderson moest meemaken, laat staan ze allemaal.

Aanbevolen: