America's Got Talent: dit is wat je moet weten als je auditie wilt doen

Inhoudsopgave:

America's Got Talent: dit is wat je moet weten als je auditie wilt doen
America's Got Talent: dit is wat je moet weten als je auditie wilt doen
Anonim

America's Got Talent is een enorm succes sinds het debuut in 2006. Kijkers vinden het geweldig om vermaakt te worden door een veelheid aan verschillende acts uit verschillende genres. Deze show biedt een ongelooflijk platform voor getalenteerde artiesten om hun vaardigheden te laten zien, en geeft gemiddelde mensen een kans om hun dromen te verwezenlijken en deze groot te maken. Er is nooit een saai moment in de show, of het nu gaat om iets geweldigs op het podium of de betoverende jury waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

America's Got Talent is een hit voor NBC en elk seizoen stemmen meer dan 10 miljoen mensen af. Behalve dat het vermakelijk is en soms ronduit boeiend om naar te kijken, biedt deze show hoop voor generaties getalenteerde artiesten die ernaar streven hun talenten te laten zien. Het geeft mensen hoop en laat zien dat dromen echt kunnen uitkomen, en dat hard werken zijn vruchten af kan werpen. Voor degenen onder u die denken dat u in aanmerking komt voor deze wedstrijd, er zijn slechts een paar dingen die u moet weten…

15 Als je er niet persoonlijk bij kunt zijn, kun je een video-auditie indienen - iedereen is welkom

Nou, er is een extraatje! Als je de live audities niet kunt bijwonen, wil dat niet zeggen dat je geen kans maakt. Iedereen die een online auditie wil indienen, staat vrij om dat te doen, en Reality Blurred bevestigt dat deze audities op precies dezelfde manier worden geëvalueerd als de live audities. Er is geen nadeel aan online auditie doen.

14 Als je jonger bent dan 18, mag je auditie doen met een voogd

We hebben allemaal de jonge schatjes in de show gezien, en we houden van ze! Het is altijd een aangename verrassing om het rauwe talent te zien dat sommige van deze kinderen op zo'n jonge leeftijd bezitten. Dat brengt ons bij ons volgende punt, namelijk dat er geen leeftijdsbeperking is voor deze show. Iedereen onder de 18 jaar moet met een ouder of voogd komen die namens jonge deelnemers een leidende rol op zich kan nemen.

13 Meerdere handelingen worden geaccepteerd, elk met hun eigen protocollen

Er worden meerdere acts beoordeeld op deze show. Er zijn dansers, zangers en nog veel meer. Om je volledig voor te bereiden op je auditie, is het belangrijk om online te kijken om de regels en voorschriften binnen jouw specifieke categorie vast te stellen. Zorgvuldige aandacht is vereist om ervoor te zorgen dat je inzending voldoet aan de criteria van de specifieke categorie waarvoor je auditie doet. Zorg ervoor dat u de veelgestelde vragen over Open Oproep raadpleegt voor details met betrekking tot uw categorie.

12 Papierwerk moet vóór de auditiedag worden ingevuld om te bevestigen dat je in aanmerking komt

Net als al het andere in het leven, vereist een deel van dit auditieproces dat papierwerk voorafgaand aan de auditie wordt ingevuld - en veel! Voordat een auditie wordt bevestigd, moet elke deelnemer ervoor zorgen dat hun papierwerk nauwkeurig is ingevuld, inclusief de ondersteunende documenten zoals een identiteitsbewijs met foto, enz. Van ouders en voogden wordt verwacht dat ze namens minderjarigen indienen.

11 Er zijn 8 open call-audities die persoonlijk plaatsvinden

Als auditie doen via video niet jouw ding is, is de kans groot dat je meedoet voor de volledige ervaring. Terwijl sommige deelnemers liever kunnen opnemen en opnieuw opnemen, zodat ze hun auditie kunnen perfectioneren voordat ze op 'verzenden' drukken, willen anderen liever alle gevoelens voelen en de volledige ervaring in zich opnemen door een open auditie bij te wonen. Er zijn 8 open call-audities om uit te kiezen, en ze vinden plaats in meerdere steden.

10 Er zijn geen kosten verbonden aan auditie

Een van de beste aspecten van auditie doen voor America's Got Talent is dat er voor de deelnemer geen kosten aan verbonden zijn. Nou, er zijn geen kosten om daadwerkelijk auditie te doen, dat wil zeggen. Alle contante uitgaven die nodig zijn om naar de stad te reizen waar de auditie plaatsvindt, en eventuele accommodatie of ma altijden die nodig zijn, zijn voor rekening van elke deelnemer. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het sollicitatieproces of auditieproces.

9 Je kunt meer dan één keer auditie doen

Als je in het begin geen succes hebt, probeer, probeer, probeer opnieuw! Als je hoopt de auditiefase te halen, maar je hebt bij je eerste poging nog geen plek veroverd, dan hoef je je niet ontmoedigd te voelen. Een van de voordelen van America's Got Talent is dat meerdere pogingen zijn toegestaan. Iedereen die meerdere keren auditie wil doen, moet ervoor zorgen dat hij zich nooit twee keer in dezelfde stad aanmeldt.

8 Er zijn regels voor kledingvoorschriften - let goed op

Iedereen die auditie wil doen voor America's Got Talent moet zich ervan bewust zijn dat hoewel vrijheid van meningsuiting welkom en aangemoedigd is, er een paar dingen zijn om in gedachten te houden als het gaat om de dresscode. Talent Recap herinnert deelnemers eraan dat heldere kostuums en outfits de voorkeur hebben en dat mensen het over het algemeen goed doen als ze opvallen. Er is echter één ding dat ze niet willen zien, en dat zijn logo's. Merken of logo's van welke aard dan ook zijn niet toegestaan op het podium.

7 Je ontvangt een auditienummer en polsbandje om je auditieplek te verzekeren

Net toen je dacht dat het niet spannender kon, is een van de meest opwindende delen van de ervaring, die elke deelnemer haast geeft, wanneer ze een auditienummer krijgen en hun polsbandje omdoen. Dit maakt de zaken niet alleen 'officieel officieel', maar zorgt er ook voor dat alleen degenen die zich voor deze fase hebben gekwalificeerd, door mogen.

6 Wees voorbereid om de hele dag te wachten om auditie te doen

Niet elk onderdeel van de auditie is leuk. Deelnemers die een kans willen maken op het podium van America's Got Talent, moeten geduld hebben. Het is geen verrassing dat hordes mensen even enthousiast zijn over hun kans om in de show te komen, en dit resulteert in lange, kronkelige line-ups die de hele dag kunnen duren. De lijn wikkelt zich meestal rond het gebouw en deelnemers worden tijdens hun wachttijd blootgesteld aan de elementen. Dat is nog maar het begin…

5 Je wordt in een wachtkamer geplaatst voordat je naar de auditiekamer gaat

Eenmaal binnen kunnen de deelnemers nog even wachten! De reis naar de auditie gaat verder met een tijdelijke plaatsing in wat de 'holding room' wordt genoemd. Deze kamer is druk en zit vol met mensen die nerveus, opgewonden, ongeduldig, angstig zijn en ook in de rij staan voor hun poging om het groot te maken. Velen zullen deze tijd gebruiken om hun vak te oefenen en de laatste hand te leggen aan hun uitvoering, terwijl anderen nerveus zitten te proberen hun energie te sparen en zichzelf te beheersen voor hun grote kans. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze wachten allemaal een tijdje in de wachtkamer!

4 In de auditieruimte duren de audities minder dan 2 minuten

Dit is tot nu toe een behoorlijk proces geweest en dat is heel wat opbouw… voor een auditie die minder dan 2 minuten duurt. Ja, dat heb je goed gehoord. Talent Recap meldt dat elke auditie 90 seconden duurt en herinnert deelnemers eraan dat ze "slechts 90 seconden hebben om te pronken met je act, dus zorg ervoor dat het telt."

3 Degenen die de volgende ronde halen, worden naar Zuid-Californië gevlogen

Degenen die het geluk hebben de volgende ronde te halen, hebben inderdaad geluk. Deelnemers die de volgende ronde halen, worden kosteloos naar Zuid-Californië gevlogen voor een kans van hun leven. Er zijn geen kosten verbonden aan dit deel van het proces, aangezien de rekening wordt opgehaald door NBC. Dit is wanneer het echt serieus wordt en de competitie begint!

2 Niet-Amerikaanse staatsburgers zijn ook welkom

Gezien het feit dat de show "America's" Got Talent wordt genoemd, zullen sommigen het schokkend vinden om te horen dat deze show internationaal talent omarmt. RealityBlurred meldt dat de show openstaat voor iedereen die legaal naar de Verenigde Staten kan reizen. Zolang deelnemers de juiste Visa bij zich hebben, staat dit open voor talent van overal ter wereld.

1 Als je herhaaldelijk solliciteert, moet het hele proces opnieuw worden gestart

Het is geweldig om dit proces zo vaak te kunnen proberen als je wilt. Hoewel er geen beperking is aan het aantal keren dat een deelnemer het kan proberen, is er één klein minpuntje… ze moeten het proces helemaal opnieuw starten vanaf het begin. Degenen die het gevoel hebben dat ze een verbetering hebben gemaakt sinds hun laatste auditie en bereid zijn om dit opnieuw te proberen, kunnen dat zeker doen - in een andere stad - en door het proces helemaal opnieuw te starten!

Aanbevolen: