Hoe Ringo Starr zijn vrouw van 40 jaar ontmoette, Barbara Bach

Inhoudsopgave:

Hoe Ringo Starr zijn vrouw van 40 jaar ontmoette, Barbara Bach
Hoe Ringo Starr zijn vrouw van 40 jaar ontmoette, Barbara Bach
Anonim

Het is zeldzaam in de showbusiness (en in het leven in het algemeen eigenlijk), om een stel te zien dat zo lang meegaat als The Beatles' Ringo Starr en zijn vrouwBarbara Bach. Ze zijn niet alleen bij elkaar gebleven, ze zijn net zo hopeloos verliefd gebleven als toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Vier decennia is een lange tijd om met slechts één persoon te zijn, dus natuurlijk is er waren moeilijke momenten, maar er was nooit enige twijfel in hun gedachten dat ze voorbestemd waren om samen te zijn. De tijd lijkt hen gelijk te hebben gegeven, want ze konden niet gelukkiger zijn. Laten we wat meer te weten komen over hun relatie!

7 Wie is Barbara Bach?

Voor Beatles-fans is Barbara Bach misschien gewoon de vrouw van Ringo Starr, maar ze is zoveel meer dan alleen Lady Starkey. Hoewel ze niet dezelfde internationale erkenning geniet als haar man, had Barbara naam gemaakt in de showbusiness lang voordat ze met Ringo trouwde. Ze begon haar carrière als model in de jaren 60 en ze was te zien in enkele van de belangrijkste modebladen zoals Vogue en Elle. Daarna ging ze acteren, en ondanks dat ze uit New York kwam, nam haar carrière als actrice echt een hoge vlucht in Europa. Haar eerste tv-serie was L'Odissea, in Italië in 1968, maar het duurde tot 1977 voordat ze haar grootste rol zou scoren: spionage Anya Amasova in de James Bond-film The Spy Who Loved Me.

6 Hoe ze elkaar ontmoetten

Ringo Starr ontmoette de vrouw die de liefde van zijn leven zou worden in 1980. De Beatles waren tien jaar eerder uit elkaar gegaan en Ringo nam een tijdelijke pauze van muziek om een andere passie na te jagen: acteren.

Een van de films waaraan hij meedeed was Caveman, en zijn tegenspeler was niemand minder dan Barbara Bach. Bij het bekijken van de tijdlijn van hun relatie, was het duidelijk dat het liefde op het eerste gezicht was. Ze trouwden het jaar daarop.

5 Een bijna-doodervaring deed ze alles heroverwegen

Slechts een paar maanden nadat ze een relatie hadden, waren Ringo en Barbara ervan overtuigd dat ze voorbestemd waren om samen te zijn. De twee hadden niet per se iets gepland voor de toekomst, maar ze wisten dat ze het meest van elkaar hielden. Het was een vreselijk auto-ongeluk dat een tragedie had kunnen zijn waardoor ze beseften dat ze geen dag wilden verspillen. Ze kwamen tegen een lantaarnpaal terecht nadat ze waren uitgeweken om een tegemoetkomende vrachtwagen te ontwijken. Barbara was gelukkig niet gewond en Ringo had slechts een paar lichte verwondingen. Slechts enkele weken daarna besloten ze te trouwen.

4 Ze waren allebei eerder getrouwd

Toen ze elkaar ontmoetten, was Ringo 40 en Barbara 33. De twee hadden eerdere relaties gehad die uiteindelijk niet waren gelukt, en ze waren blij elkaar eindelijk te vinden. Ringo was van 1965 tot 1975 getrouwd met zijn oude vriendin Maureen Cox, en hij had haar weliswaar niet goed behandeld. Hij was ontrouw en nalatig geweest, en heeft vaak gezegd hoeveel hij spijt had van de manier waarop hij toen handelde. Barbara van haar kant was in 1968 getrouwd met de Italiaanse zakenman Augusto, graaf Gregorini di Savignano di Romagna, en zij scheidden in hetzelfde jaar dat Ringo van zijn eerste vrouw scheidde.

3 Ze hebben geen kinderen samen

Barbara en Ringo hebben nooit samen kinderen gehad, maar ze hebben een groot samengesteld gezin gevormd en ze houden van elkaars kinderen als hun eigen kinderen.

Barbara en haar eerste echtgenoot, Augusto, hadden twee kinderen, Francesca en Gianni, terwijl Ringo en Maureen er drie hadden, Zak, Lee en Jason. De kinderen houden van elkaar en van hun stiefouders, en hoewel ze allemaal hun eigen leven hebben opgebouwd, zijn ze nog steeds een hechte familie.

2 Ze worstelden met verslaving, maar kregen elkaar er doorheen

Als je in de showbusiness zit, is het gemakkelijk om je te laten meeslepen en de mythe van een overdadig leven te geloven. Ringo had drugs gebruikt en gedronken voordat hij Barbara ontmoette, maar in de jaren '80 werd het steeds erger. Barbara had het zelf ook moeilijk, en het was een kwestie van tijd voordat ze allebei het dieptepunt bereikten.

"Het was hun hoogtijdagen op het gebied van drugs. Door hun problemen werd ik een betere academicus. Ik zat altijd verstopt in een kamer om te lezen omdat mama en papa er niet in waren", vertelde Barbara's dochter, Francesca.

In 1988 verzamelden ze eindelijk de moed om hun problemen onder ogen te zien en lieten ze zich opnemen in een afkickkliniek in Arizona. Ze hebben een serieuze toezegging gedaan en hebben sindsdien geen drugs of een druppel alcohol meer aangeraakt.

1 Veertig jaar later houden ze meer dan ooit van elkaar

Dit jaar markeert de veertigste huwelijksverjaardag van Ringo Starr en Barbara Bach, en na al die jaren zijn ze nog steeds verliefd. Het stel trouwde in 1981 in Marylebone Town Hall, dezelfde plaats waar zijn mede-Beatle Paul McCartney in 1969 met Linda Eastman en in 2011 met Nancy Shevell trouwde. Paul en Linda woonden de bruiloft bij, samen met George Harrison en zijn vrouw Olivia. Het stel is door de jaren heen veel obstakels tegengekomen, maar hun liefde wankelde nooit. Ringo zegt zelfs dat hij niet denkt dat hij kan stoppen met van haar te houden, zelfs als hij het zou proberen.

"Er is geen ontkomen aan", zei hij erover. "Ik denk dat ik (vandaag) net zoveel van Barbara hou als (toen we elkaar ontmoetten). En ik ben meer dan gezegend dat ze van me houdt en dat we nog steeds samen zijn."

Aanbevolen: