Hoe close is Elle Fanning met haar zus Dakota?

Inhoudsopgave:

Hoe close is Elle Fanning met haar zus Dakota?
Hoe close is Elle Fanning met haar zus Dakota?
Anonim

Iedereen in de wereld die in een gezin met meerdere kinderen is geboren, heeft waarschijnlijk op een bepaald moment in zijn leven te maken gehad met rivaliteit tussen broers en zussen. Dat kan zelfs verergeren als twee broers en zussen beroemd worden.

Het was zeker het geval tussen acterende zussen Dakota en Elle Fanning, toen ze opgroeiden in Studio City, Californië.

Een perfect voorbeeld van deze rivaliteit was een tijd waarin jongere zus Elle werd afgewezen voor de rol van een personage genaamd Mackenzie op Friends. Dakota zou later de rol binnenhalen en Elle was zo woedend dat ze weigerde de aflevering te bekijken.

Bijna tien jaar later kan de Maleficent-actrice niet langer gerechtvaardigd zijn jaloers te zijn op haar oudere zus, aangezien ze allebei bonafide supersterren in Hollywood zijn geworden. Dus wat is de staat van hun persoonlijke relatie vandaag?

9 Dakota en Elle Fanning komen uit een sportieve familie

Rekening houdend met hun elite karbonades in de industrie, zou het je vergeven zijn te veronderstellen dat het handelende genen zijn die door de Fanning-familie lopen. Het blijkt dat Dakota en Elle eigenlijk afkomstig zijn uit een lijn van atleten.

Hun moeder, Heather Joy Arrington, was een tennisser op de universiteit, terwijl hun vader Steven J. Fanning een professional was in minor league baseball. Heathers eigen vader speelde American football.

8 De ouders van Dakota en Elle Fanning wilden dat ze in hun voetsporen zouden treden

Zoals veel ouders vaak doen, wilden Steven J. Fanning en Heather Joy Arrington dat hun dochters atleten zoals zij zouden worden. In een podcast-optreden twee jaar geleden onthulden Dakota en Elle Fanning dat hun ouders niet wilden dat ze acteurs werden.

“[Ze zouden me vragen,] ‘Ga je een professionele tennisser worden?’ Ik had zoiets van ‘nee,’”, zei Elle. "We waren een tijdje een teleurstelling [voor hen]."

7 Dakota vond succes voor Elle

Dakota Fanning is iets meer dan vier jaar ouder dan Elle, en zij liep ook voorop bij het vinden van succes. Hoewel ze allebei op jonge leeftijd begonnen met acteren, was de doorbraak van de jongere zus waarschijnlijk in de sci-fi thriller Super 8 van J. J. Abrams.

Tegen die tijd was Dakota al heel goed ingeburgerd door haar vroege rollen, die veel meer erkenning kregen dan die van Elle.

6 Elle Fanning geeft toe dat ze "de slechtste" is geweest in Dakota

Als gevolg van het feit dat ze zich vaak in de schaduw van haar zus voelde, was Elle Fanning niet altijd erg ondersteunend. Ze onthulde dit in een exclusief artikel getiteld Supernova dat Porter Magazine eerder dit jaar over haar deed.

“Ik werd niet herkend, maar ik maakte deel uit van de waanzin. Ik zou zeggen, 'Dakota! Dakota!' om te proberen het te laten gebeuren, 'zei Elle. "Ik was de slechtste."

5 I Am Sam was de eerste film van de Fanning Sisters samen

Dakota en Elle Fanning kregen de kans om voor het eerst samen te werken in 2001, toen ze te zien waren in de door Sean Penn geleide I Am Sam. Dakota speelde een meer centrale rol als dochter van het personage van Penn.

Elle speelde ook in dezelfde rol, maar in een eerdere tijdlijn van het verhaal. Voor haar optreden in de film werd Dakota op achtjarige leeftijd de jongste SAG Award-genomineerde in de geschiedenis.

4 Ze komen dit jaar weer samen in The Nightingale

De Fanning-zussen hebben hun onafhankelijke carrièrepaden grotendeels nagestreefd sinds I Am Sam. Die paden zullen echter opnieuw samenkomen wanneer hun aanstaande Tweede Wereldoorlog-film The Nightingale wordt uitgebracht.

De film zou oorspronkelijk in 2020 beginnen te filmen, maar de COVID-pandemie heeft die plannen enige tijd stopgezet.

3 Wat hebben Elle en Dakota Fanning gezegd over opnieuw samenwerken?

Toen hun aanstaande samenwerking in The Nightingale werd bevestigd, brachten Dakota en Elle Fanning een gezamenlijke verklaring uit waarin ze hun opwinding over de gelegenheid uitten.

"The Nightingale zal de eerste keer zijn dat we samen op het scherm optreden", luidde de verklaring, zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter. "Als zussen is het een droom die uitkomt om ons kunstenaarschap met elkaar te delen en tegelijkertijd zo'n krachtig zusterverhaal tot leven te brengen."

2 Elle Fanning denkt dat Dakota “de perfecte persoon” is

Al het slechte bloed dat Elle Fanning had jegens haar oudere zus is sindsdien verdwenen en ze noemt haar nu 'de perfecte persoon'.

Ze debuteerde de zin in een Instagram-bericht op Dakota's verjaardag dit jaar, omdat ze zichzelf "de gelukkigste van het stel" noemde om de Ocean's 8-ster voor een zus te hebben.

1 Hoe vindt Dakota Fanning het om de zus van Elle te zijn?

Na het stromende verjaardagsbericht van Elle Fanning in februari, beantwoordde Dakota twee maanden later de gunst met een meer beknopte - maar net zo oprechte - eigen post.

“Waar ik het meest van hou in het leven, is je zus zijn. En ik hou nog meer van je', luidt het bericht van Dakota gedeeltelijk. Elle reageerde in het commentaargedeelte en zei: "Ik hou meer van jou dan van wat dan ook!!!!"

Aanbevolen: