Survivor 41': Dit is waarom de Yase-stam in ernstige problemen verkeert

Inhoudsopgave:

Survivor 41': Dit is waarom de Yase-stam in ernstige problemen verkeert
Survivor 41': Dit is waarom de Yase-stam in ernstige problemen verkeert
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 29 september 2021 worden hieronder besproken! Onze favoriete show is terug en net toen je dacht dat fans Survivor misschien helemaal hadden opgegeven, is de serie terug met weer een seizoen vol actie. Toen Jeff Probst een nieuwe batch van 18 schipbreukelingen verwelkomde, werd het duidelijk dat de serie het meest littekensseizoen tot nu toe ingaat.

Zonder rijst, beperkte voorraden en een kortere tijd op het eiland, staan de schipbreukelingen voor een ruw ontwaken en ze beseffen het als ze beginnen aan dag zes van Survivor. Welnu, toen de drie stammen, Ua, Luvu en Yase ontstonden, is het duidelijk dat Yase het moeilijker heeft om deze uitdagingen te doorstaan.

Nadat Yase de zoveelste immuniteitsuitdaging had verloren, ging hij naar de stamraad waar het tijd was om nog een stamlid weg te stemmen. Na de tribale stemming van vanavond, die kijkers niet zagen aankomen, is het duidelijk geworden dat Yase in grote problemen zit, en dit is waarom!

Yase Tribe verliest weer een uitdaging

Terwijl de 16 schipbreukelingen hun overlevingsreis voortzetten, kwam de langverwachte immuniteitsuitdaging, waardoor één stam met één lid minder overbleef. Jeff Probst waarschuwde de deelnemers dat dit seizoen een van de moeilijkste zal zijn, en hij maakte zeker geen grapjes. Terwijl Ua, Luvu en Yase zich allemaal voorbereidden op hun tweede immuniteitsuitdaging, zou er maar één stam naar de stamraad gaan, en die stam was toevallig Yase… alweer.

Na vorige week verlies te hebben geleden, werd het duidelijk dat Yase niet de macht heeft om een overwinning mee naar huis te nemen, maar na die gênante roeiwedstrijd is het geen verrassing dat ze drie keer als laatste zijn binnengekomen in een rij! Tiffany saboteerde niet alleen hun gameplay, maar ze was er ook verantwoordelijk voor dat Yase deze keer immuniteit verloor, wat niet goed was.

Voce was volledig overrompeld

Toen Jeff aankondigde dat Yase naar de stamraad zou gaan en hun stem uitbracht om een van hun stamleden te laten inpakken, riepen fans onmiddellijk op om Tiffany weg te stemmen, maar het leek erop dat Xander op ieders radar stond. Aangezien hij twee voordelen behaalde en zijn kans om te stemmen verloor, stemden Evvie, Liana en Tiff er allemaal in om hem weg te stemmen, maar, net als Big Brother, weten Survivor-fans het onverwachte te verwachten.

Aangezien Xander de gegarandeerde speler was die de schoen kreeg, waren de kijkers verbijsterd toen Voce daadwerkelijk werd weggestemd. Dat kwam als een schok, aangezien zijn naam nauwelijks ter sprake kwam toen de beraadslaging tot stand kwam. Aangezien Voce een waardevol lid van de Yase-stam was, is het geen schok dat fans boos waren over de beslissing van de stam.

"Voce out stemmen had echt geen zin. Ofwel houd de stam sterk en dump Tiffany. Of stem de man uit die heel hard speelt met alle voordelen in Xander, "tweette een kijker. Nu de stam nu twee leden heeft, is het absoluut noodzakelijk dat ze sterk blijven en proberen de volgende immuniteitsuitdaging te winnen, maar zal dat echt mogelijk zijn met Tiffany?

Tiffany wordt Yase's ondergang

Tiffany heeft haar team niet één, maar twee keer teleurgesteld! Hoewel ze betrouwbaar is geweest en een 'moederfiguur' voor de stam, en haar alliantie, die bestaat uit Liana en Evvie, is het duidelijk dat ze geen fysieke concurrent is. Eén ding weten we. Yase ZAL GEEN enkele uitdaging winnen en doorgaan met het nemen van verkeerde beslissingen, tweette een fan, en ze vertelden geen enkele leugen!

Tiffany's mede-alliantie en stamleden waren het er ook over eens dat ze in de toekomst geen uitdagingen zouden winnen, maar het is niet in de geest van Survivor om zo snel de handdoek in de ring te gooien. Welnu, door Tiffany te behouden, waarvan veel fans beweren dat het de slechtste beslissing ooit was, is het veilig om te zeggen dat Yase veel vaker naar de stamraad zal gaan dan ze zouden willen.

Aanbevolen: