Verbergt het krankzinnige nieuwe huis van Jennifer Aydin haar ernstige financiële problemen?

Inhoudsopgave:

Verbergt het krankzinnige nieuwe huis van Jennifer Aydin haar ernstige financiële problemen?
Verbergt het krankzinnige nieuwe huis van Jennifer Aydin haar ernstige financiële problemen?
Anonim

Toen 'reality'-shows voor het eerst populair werden, geloofden de meeste kijkers dat ze een nauwkeurige, zij het zwaar bewerkte, weergave waren van volledig echte gebeurtenissen. Meer recentelijk zijn kijkers zich er meer dan ooit van bewust dat veel zogenaamde 'reality'-shows verrassend nep zijn. Ondanks dat feit vertoont het tv-genre "realiteit" geen tekenen van vertraging, aangezien kijkers nog steeds in staat zijn hun ongeloof op te schorten tijdens het kijken.

Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen van 'reality'-shows houden, is natuurlijk dat ze vaak veel extreem gemakkelijk te haten 'schurken' bevatten. Verbazingwekkend genoeg vertonen zelfs enkele van de meest populaire 'reality'-showsterren gedrag dat de meesten van ons niet zouden willen zien bij de mensen met wie we in het echte leven omgaan. Fans zijn bijvoorbeeld gaan accepteren en verwachten zelfs dat 'reality'-showsterren bedrieglijk zijn. Als gevolg hiervan zijn fans meestal op zoek naar een andere leugen of overdrijving van een "reality" -show. Een goed voorbeeld daarvan is dat sommige mensen zijn gaan geloven dat Jennifer Aydin, ster Jennifer Aydin uit New Jersey, haar waanzinnige nieuwe huis gebruikt om haar ernstige financiële problemen te verbergen.

Jennifer's geestverruimende nieuwe huis

Het nieuwe huis van Jennifer Aydin, gelegen in Paramus, New Jersey, is zo indrukwekkend dat het moet worden omschreven als een herenhuis. De familie Aydin heeft naar verluidt een prachtig uitzicht en kan vanuit een van de zestien kamers van hun nieuwe huis over de wereld kijken. Dat betekent duidelijk dat de Aydin's veel ruimte hebben om gasten te ontvangen, aangezien er slechts zeven leden van de directe Aydin-familie zijn.

Naast de vele slaapkamers in het herenhuis van Jennifer Aydin, zijn er nog tal van andere manieren waarop het huis indrukwekkend is. Aydin heeft bijvoorbeeld een kast die groter is dan de kamers waar de overgrote meerderheid van de mensen in slapen. Bovendien heeft Aydins huis een paar grote trappen die eruitzien als iets dat de meeste mensen alleen in een film. Als dat allemaal niet al indrukwekkend genoeg was, en dat is het helemaal, beschikt het Aydin-landhuis ook over een theaterzaal die compleet is met verschillende leren fauteuils.

Verbergt Jennifer's huis financiële problemen?

Zoals oude fans ongetwijfeld al zullen weten, wonen veel van de sterren van de Real Housewives-franchise in werkelijk ongelooflijke huizen. Het duurste huis dat eigendom is van een Real Housewives-ster is zelfs zo indrukwekkend dat de meeste mensen zich niet eens konden voorstellen daar te wonen. Desondanks besteden de meeste fans van de Real Housewives-franchise niet zo veel aandacht aan de financiering van alle verbluffende huizen die op de shows te zien zijn.

Als het gaat om het huis van Jennifer Aydin, hadden fans oorspronkelijk niet veel motivatie om te onderzoeken hoe zij en haar man de aankoop ervan financierden. Het zijn tenslotte niemands zaken, maar het echtpaar en de meeste huiseigenaren moeten naar een geldschieter gaan om dat te laten gebeuren. Desondanks legde Aydin tijdens een optreden op Watch What Happens Live in 2021 uit hoe haar huis werd betaald.

Tijdens Aydin's eerder genoemde WWHL-optreden, belde een fan haar op en vroeg haar naar haar co-ster Jackie, waarin stond dat het huis van Jennifer Aydin net de Taj Mahal is, maar met een "hoge hypotheek en geen meubels". Als reactie beweerde Aydin meteen dat ze geen hypotheek heeft. “Eigenlijk heb ik geen hypotheek. Ik heb voor deze woning betaald, contant. En we hebben het halverwege gebouwd, we betaalden met een bankcheque en de rest was een bouwlening om de bouw af te maken. Ik heb dus eigenlijk geen hypotheek.”

Slechts een paar dagen na de eerder genoemde Watch What Happens Live-optreden, kwam Page Six met een rapport waarin de bewering van Jennifer Aydin dat ze geen hypotheek heeft, wordt weerlegd. "De hypotheek van de Aydins, die in 2014 werd beveiligd, duidelijk gemarkeerd met "HYPOTHEEK" bovenaan de pagina, stelt dat het paar $ 1 verschuldigd is.875 miljoen plus rente die op 1 juni 2044 volledig moet worden betaald. Aan het einde van de hypotheek is een bouwrijder bevestigd die zegt dat de Bravolebrity en de plastisch chirurg een lening hebben afgesloten om de bouw van hun pastorie te voltooien. De uitbetalingen zouden 'in termijnen worden uitgekeerd naarmate het werk vordert'. Toen de bouw van het huis eenmaal was voltooid, moest het paar het totale openstaande saldo elke maand met rente betalen, staat in de documenten."

Volgens datzelfde Page Six-rapport vertelde een insider aan de publicatie dat Jennifer Aydin niet loog toen ze beweerde geen hypotheek te hebben. In plaats daarvan wordt gemeld dat Aydin legitiem dacht dat haar huis geen hypotheek had. Ervan uitgaande dat Aydin echt verkeerd geïnformeerd was, lijkt het alsof er geen echte reden is om te beweren dat Jennifer haar huis gebruikt om ernstige financiële problemen te verbergen. Maar als je eenmaal verneemt dat de Aydin's miljoenen aan het huis schuldig zijn, is het duidelijk dat het beeld dat Jennifer van haar huisfinanciering schilderde een stuk rooskleuriger was dan de realiteit van de situatie.

Aanbevolen: