Zijn voormalige co-sterren Henry Cavill en Armie Hammer close in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Zijn voormalige co-sterren Henry Cavill en Armie Hammer close in het echte leven?
Zijn voormalige co-sterren Henry Cavill en Armie Hammer close in het echte leven?
Anonim

Henry Cavill staat erom bekend dat hij goed kan opschieten met zijn co-sterren, zowel op als buiten de camera. De acteur communiceert vaak met zijn beroemde vrienden op Instagram, waaronder zijn Fallout-medespeler Tom Cruise - ook bekend om zijn langdurige vriendschappen met mensen met wie hij heeft gewerkt. Maar afgezien van de Mission Impossible-ster, had Cavill ook een beetje bromance met de onlangs controversiële Armie Hammer.

Het duo bereikte een hoogtepunt toen ze hun actiefilm uit 2015 promootten, The Man from U. N. C. L. E. Destijds kon Twitter de nabijheid van de twee niet aan. De Call Me by Your Name-acteur zou zelfs reageren op de dorstige tweets van fans en Cavill ermee plagen op Instagram. Hier is een nadere blik op hun vriendschap.

Het begin van hun vriendschap

Iedereen in The Man from U. N. C. L. E. hechte band gehad. Cavill werd zelfs gezien als commentaar op de regisseur van de film, Guy Ritchie's Instagram. Maar interessant genoeg kwamen Cavill en Hammer het dichtst bij elkaar ondanks het spelen van rivaliserende spionnen.

"Ik beschouw Henry nu als een vriend na het maken van deze film", vertelde Hammer in 2015 aan Inquirer. "We hadden zo'n goede tijd. We dachten er echt niet aan om er een buddy-film van te maken omdat onze personages elkaar haatten de hele tijd. Maar het werkte goed."

De acteur voegde eraan toe dat het werken met zijn co-ster "meer samenwerking dan competitief was", ondanks het feit dat hij elkaar niet had ontmoet voordat hij de film opnamen. "Dit was de eerste keer dat we elkaar ontmoetten", onthulde de Rebecca-ster. Hij zei ook dat hun enige interactie voorafgaand aan het filmen een informele introductie-e-mail was.

"Het rapport en de relatie kwamen echt voort uit talloze uren die hij met Guy in zijn woonkamer doorbracht, " vervolgde Hammer. "Repeteren en praten over de scènes, wijn drinken, hout hakken en rondhangen." Ze vormden daar zeker een solide verbinding.

Ze trollen elkaar op sociale media

In 2018 plaatste Cavill een foto op Instagram met het bijschrift: "Raad eens waar ik ben? Disclaimer: probeer me alsjeblieft niet in de heuvels te vinden, ik ben er waarschijnlijk nu niet…waarschijnlijk." Hammer was te zien in de bovenste commentaren en zei: "Ik geef zijn adres aan de hoogste bieder…"

Voor sommige paren op het scherm vervaagt de nabijheid meestal nadat ze klaar zijn met het promoten van hun projecten. Dus fans waren verheugd om te zien hoe de twee elkaar drie jaar na The Man from U. N. C. L. E.

Netizens waren vooral ontroerd in 2017 toen Cavill een lief bericht achterliet op de post van Hammer over het verwelkomen van zijn tweede zoon, Ford Armand Douglas, met zijn vrouw Elizabeth. De Man of Steel-acteur schreef: "Ik ben een beetje laat voor dit feest, maar ik wil jullie allemaal van harte feliciteren, mijn vriend! Proost op een ander lid van Clan Hammer!"

Armie Hammer is de 1 fanboy van Henry Cavill

Door de jaren heen hebben fans gemerkt dat Cavill zich in het openbaar ongemakkelijk en ongemakkelijk lijkt te voelen. Als Tom Cruise bijvoorbeeld complimenten zou geven over zijn beroemde biceps-herlaadbeurt in Fallout, keek de ster van Enola Holmes alleen maar naar beneden en glimlachte. Dus stel je voor dat Hammer niet zou stoppen hem in het openbaar te plagen, zoals in de onderstaande video.

De acteur van het sociale netwerk zou ook dorstige tweets ontvangen van Cavill's fans, waaronder deze, in 2017: "@armiehammer als je Henry Cavill ooit ziet, kun je hem van mijn kant kussen?" Hammer reageerde met: "hij zei dat ik hem niet meer mag kussen… sorry." De fan zei gekscherend dat het oké was en dat hij het gewoon aan Ben Affleck zou vragen, die de co-ster van Cavill was in Batman v Superman en Justice League.

Zijn Armie Hammer en Henry Cavill tegenwoordig nog steeds vrienden?

Gezien de levensstijl van de acteurs, is het moeilijk te zeggen of ze de hechte band hebben behouden die ze anno 2018 nog steeds hadden. "Ik leid geen erg openbaar leven", zei Hammer in 2015. "Dat is door mijn eigen ontwerp en creatie. Ik verlaat mijn huis zelden tenzij ik moet of ik bij mijn familie ben. We maken er geen punt van." Cavill stelt ook dezelfde grenzen als het om zijn persoonlijke leven gaat.

"Beste fans en volgers, ik wilde een kleine aankondiging van de gemeenschap doen. Ik kon het niet helpen, maar merkte op dat er de laatste tijd wat sociale vijandigheid is geweest ", schreef Cavill in een lange Instagram-post waarin hij zijn relatie aankaartte met zijn vriendin, Natalie Viscuso. "Het komt steeds vaker voor op mijn feed. Er is veel, laten we het voorlopig maar speculatie noemen, over mijn privéleven en professionele partnerschappen."

De acteur zei ook dat geruchten over zijn werk en privérelaties "negatief" waren en dat het tijd was om er een einde aan te maken. "Ik weet dat het leuk kan zijn om te speculeren, te roddelen en in onze eigen persoonlijke echokamers op internet te duiken, maar je 'passie' is misplaatst en het berokkent schade aan de mensen om wie ik het meest geef", schreef hij. Dus het is waarschijnlijk het beste voor nieuwsgierige fans om hem niet te vragen naar zijn huidige relatie met Hammer…

Aanbevolen: