Zijn Henry Cavill en Tom Cruise close in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Zijn Henry Cavill en Tom Cruise close in het echte leven?
Zijn Henry Cavill en Tom Cruise close in het echte leven?
Anonim

Henry Cavill en Tom Cruise in Mission: Impossible - Fallout vormen een van de grootste tandems in de geschiedenis van actiefilms. De senior veldagent van de Impossible Mission Force, Ethan Hunt, had geen betere partner kunnen krijgen dan Superman. Natuurlijk zorgde de intimiderende gest alte van de Man of Steel met zijn 1.80m lengte ervoor dat iedereen in de cast kleiner leek, vooral de hoofdrolspeler zelf, die slechts 5'9' is. Maar speciale effecten hebben dat hoogteverschil onberispelijk verborgen.

Uiteindelijk was het Cavill's kostuumbrekende, gespierde lichaamsbouw plus een borstelige snor - die Warner Bros. $ 25 miljoen kostte aan CGI voor Justice League - die hem de perfecte keuze maakten voor de rol van CIA-agent August Walker. Deze brute kracht van een personage vormde een perfect contrast met Hunt en de traditionele spionage van het IMF. Met die dynamiek die goed uitpakt op het scherm, vraag je je af hoe dichtbij de acteurs in het echte leven zijn. Dit is wat we weten over hun relatie.

Tom Cruise inspireerde Henry Cavill om zijn eigen stunts te doen

Volgens Cavill was het Cruise die hem ertoe aanzette de meeste van zijn eigen stunts te doen in The Witcher van Netflix. "Voor mij, als het op stunts aankomt, heb ik er altijd van genoten om de fysieke dingen te doen", vertelde hij Patrick Stewart tijdens Variety's Actors on Actors. "Werken met Tom Cruise heeft echt geholpen - of misschien, in de ogen van de producenten, maakte het mijn plezier voor stunts erger. Ik wil ze nu echt doen, en ik denk dat het een essentieel onderdeel is van het personage." De Batman v Superman-ster vertelde de Star Trek-acteur over zijn voorbereidingen voor zijn rol als Ger alt of Rivia.

Hij deed ook de meeste van zijn stunts in Fallout, behalve één - de waanzinnige HALO-sprong. Cruise weigerde hem dat blijkbaar te laten doen. "Dit is een van de meest trieste verhalen van de film voor mij," zei Cavill."De dag kwam en ik smeekte Tom: 'Ik draag een parachute, ik heb een windtunnel (training), ik kan toch gewoon springen?' En hij zei: 'Henry, ik weet precies hoe je je voelt. Ik snap het, je hebt tot nu toe elke stunt in de film gedaan, maar deze kan ik je niet laten doen. Het heeft specifieke training nodig.'"

De Top Gun-ster sprong 106 keer uit een C-17 militair transportvliegtuig om de drie takes te krijgen die nodig waren voor de scène. Toen zorgde hij ervoor dat de productie het filmen onderbrak nadat hij zijn enkel had gebroken tijdens een bouwsprongstunt. De dokters zeiden dat hij misschien nooit meer zou kunnen lopen, maar dat zou gewoon niet volstaan. We hebben het over een acteur die zo dol is op hardlopen, Rotten Tomatoes heeft een officiële compilatie van al het hardlopen dat hij ooit in zijn films heeft gedaan.

Dus zes weken na zijn blessure was Cruise letterlijk weer up and running. Hij kon doorgaan met zijn gekke stunts, waardoor de productie de beoogde releasedatum niet bijna miste. Geen wonder dat Cavill het aandurfde om zijn eigen stunts uit te voeren voor The Witcher.

De acteurs bewonderen elkaar heel erg

Als je zoekt op "Henry Cavill en Tom Cruise" op YouTube, vind je video's van de acteurs die over elkaar fanboyen. Cavill is bijvoorbeeld erg enthousiast over Cruise's ongelooflijke herstel van zijn enkelblessure. "Hij concentreert zich heel hard en hij geneest. Hij is een bovenmenselijke, die man", zei de Enola Holmes-acteur in een interview. "Hij blijft maar doorgaan en gaan en gaan. Hij is een machine. Ik heb veel respect voor de man. Ik echt, echt. Hij is stoer en ik ben onder de indruk."

Zoals de meeste fans van de film, sprak Cruise ook over Cavills iconische herlaadbeurt van de arm in Fallout. "Toen hij dit deed, dacht ik: 'Dat is gewoon geweldig'", zei hij tijdens een interview met de cast. "Het herladen van zijn biceps - dat was geweldig!" Cruise moedigde Cavill zelfs aan om de stunt te doen tijdens het evenement.

De Risky Business-acteur waardeert Cavills betrokkenheid bij de Mission Impossible-serie zeker."Het was zo leuk om hem binnen te halen. Dat badkamergevecht is brutaal. Hij is ook stoer, en dat moet je ook zijn… Het was een heel moeilijk gevecht om te doen. Kneuzingen, brutaal en leuk. De man is gewoon geweldig, " zei hij over hun actievolle badkamergevecht in Fallout. Cruise beschreef Cavill ook als "een geweldige acteur, een geweldige atleet, zeer charismatisch."

Ze trollen elkaar op Instagram

Misschien was hun meest schattige vriendschapsmoment toen Cavill Cruise op Instagram verwelkomde met wat subtiel trollen. Nadat Cruise zijn eerste foto's plaatste, verscheen The Man from U. N. C. L. E. ster heeft een stuntparodie geüpload met het bijschrift: "Ik zie je dodelijke stunt Mr. Cruise en ik voed je een getrainde stunt Akita op! Welkom op Instagram, mijn vriend!"

Aanbevolen: