Fans beweren dat het gezang van Demi Lovato een 'buitenaardse invasie' zal veroorzaken

Fans beweren dat het gezang van Demi Lovato een 'buitenaardse invasie' zal veroorzaken
Fans beweren dat het gezang van Demi Lovato een 'buitenaardse invasie' zal veroorzaken
Anonim

Demi Lovato-fans zijn met stomheid geslagen over de laatste poging van de zanger om te communiceren met buitenaardse wezens.

In een aflevering van hun gloednieuwe show Unidentified With Demi Lovato gebruikte de Let It Go-zanger behoorlijk bizarre technieken in een poging om te communiceren met buitenaardse wezens en geesten.

De show ging op 30 september in première op de Peacock-streamingservice. Het uitgangspunt van de show is dat Lovato, kleine zus Dallas Lovato en beste vriend Matthew Scott Montgomery proberen "de waarheid over het UFO-fenomeen te achterhalen". De show omvat ook hun pogingen om contact te maken met elke levensvorm die verder gaat dan de reeds ontdekte vormen, of dat nu buitenaardse wezens, geesten of geesten zijn.

In de aanloop naar de release van de serie borrelden velen van opwinding over wat er zou komen. Lovatics uitten hun opwinding omdat ze niet konden wachten om te zien hoe Lovato "alien hunter" aan hun lange lijst met functietitels zou toevoegen.

Een fan schreef bijvoorbeeld: ZO GEWELDIG - Dit is zo'n opwindende tijd, er gebeurt zoveel in de UFO-wereld, en onze generatie ha alt zoveel jaren van onderzoek en blootstelling in..!! Dankbaar..!!”

Na de release van de serie waren fans echter op een bepaald moment achter hoeveel geloofwaardigheid Lovato eigenlijk had om dergelijke onderwerpen te onderzoeken.

Tijdens één aflevering bevindt Lovato zich in een donker huis waar een geest genaamd Carmen woont. Terwijl Lovato met Carmen communiceert, zeggen ze dat de geest 'trauma's heeft'.

Lovato stelt: "Ze heeft een trauma en daarom houdt ze niet van mannen." Na hun verklaring besluit de mannelijke bemanning een stap terug te doen en beweert dat ze de geest respecteren en dat ze Lovato daarom alleen met Carmen zullen laten praten.

Lovato deelt vervolgens dat ze "ook een trauma hebben" voordat ze de geest vraagt of ze graag zingt. Hierna beweert Montgomery dat Lovato als offer voor de geest zou moeten zingen, zodat de mannen naar de kamer konden terugkeren.

Lovato is het daarmee eens voordat hij zegt: "Nou, ik zing altijd Wolkenkrabber als ik zin heb om iets emotioneels te zingen. Hierna begint Lovato hun hit voor de geest te zingen. Nadat de bizarre scène werd uitgezonden, gingen velen naar Twitter om de zanger te trollen. Een van hen zei: "Ik weet gewoon dat de aliens klaar waren met hun a."

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Als die geesten op perzik waren, weet ik zeker dat ze gewoon demonisch werden nadat ze Demi hadden horen zingen." Eentje beweerde zelfs dat als Lovato zou blijven zingen voor buitenaardse wezens en geesten, ze een "buitenaardse invasie" zouden veroorzaken.

Een ander was het ermee eens en voegde eraan toe dat het zingen ertoe zou leiden dat onze soort “uitgeroeid” zou worden.

Aanbevolen: