8 keer dat Mariah Carey bewees dat ze een buitenaardse zangeres is

Inhoudsopgave:

8 keer dat Mariah Carey bewees dat ze een buitenaardse zangeres is
8 keer dat Mariah Carey bewees dat ze een buitenaardse zangeres is
Anonim

Hoewel Mariah Carey een van de bekendste zangeressen van de eeuw is, begon ze haar carrière eigenlijk met slopende plankenkoorts. Ze ging de eerste jaren van haar succesvolle carrière eigenlijk helemaal niet op tournee, en haar fans waren een beetje kritisch over deze keuze. Uiteindelijk kwam ze in de schijnwerpers en sindsdien is ze een geweldige artiest.

Mariah Carey is niet iemand die zich op het podium inhoudt. Met een stem die zo krachtig en bekend is als die van haar, moet ze die elke keer dat ze het podium betreedt brengen. Blijf scrollen voor enkele hoogtepunten van een aantal keren dat ze de wereld heeft laten zien dat haar stem buitenaards is.

8 De 34e jaarlijkse Grammy Awards - 1992

Tijdens deze met sterren bezaaide prijsuitreiking liet Mariah Carey de wereld de kracht van haar stem zien door haar uitvoering van haar lied "If It's Over". Ze verlichtte het podium, ondanks haar plankenkoorts. Dit was slechts het begin van een lange reis voor Carey omdat ze het gevoel had dat ze veel te bewijzen had.

7 MTV Unplugged - 1992

In het begin van de jaren negentig werd er veel gepraat over hoe Mariah Carey ondanks haar stijgende bekendheid niet op tour was gegaan. Ze verscheen op MTV Unplugged om haar album Emotions te promoten en de critici te laten zien dat haar krachtige stem echt was. Ze gebruikte haar optreden op MTV Unplugged om eindelijk de wereld te laten zien dat haar stem niet in de studio is gemaakt.

6 The Mariah Carey Homecoming Special - 1999

Het is duidelijk dat Mariah Carey bereid zou zijn om de wereld te verbazen tijdens haar eigen thuiskomstspecial. Ze speelde een verscheidenheid aan nummers, waaronder "Dreamlover", "Anton All Odds (Take A Look At Me Now)", "Vision of Love", "Hero", en nog veel meer. Dit evenement was een echte showcase van Mariah Carey's vocale talenten, en het is er een die haar fans nooit zullen vergeten.

5 NFL Thanksgiving Day - 2005

Mariah Carey aarzelt niet als het gaat om het geven van een goede prestatie. Ze trad op tijdens de rustshow tijdens de wedstrijd tussen de Lions en de Falcons. Ze speelde nummers als "Shake It Off" en "Don't Forget About Us", en ze rockte het helemaal. Haar stem klonk helder en waar, zoals altijd.

4 Goedemorgen Amerika - 2013

Met een reputatie en talent als Mariah Carey is het geen verrassing dat ze veel kansen kreeg om voor een nationaal publiek op te treden. Het was ook geen verrassing dat veel mensen afstemden om haar de nummers "Beautiful", "Always Be My Baby" en "We Belong Together" te horen spelen. Dit optreden was een goed voorbeeld van hoe de stem van Mariah Carey simpelweg niet te vergelijken is.

3 Billboard Music Awards - 2015

Deze prijsuitreiking vond plaats in Paradise en was het evenement om bij te wonen. Het optreden van Mariah Carey hier was legendarisch en verbluffend. Ze zong de nummers "Vision of Love" en "Infinity". Dit optreden liet echt de omvang van haar vocale bereik zien, en iedereen in het publiek was ongelovig. Het was absoluut een optreden waar Mariah Carey haar sporen heeft verdiend.

2 Dubai 1 jaar te gaan Expo - 2019

Gelegen in de luxueuze stad Dubai en uitgezonden op Dubai TV, toonde Mariah Carey's optreden hier echt de universaliteit van haar zangstem. Ze zong het nummer "A No No" en spande haar stemspieren echt aan. Haar vocale bereik verbaasde het publiek opnieuw bij dit optreden, maar ze hadden niet verrast moeten zijn, want Carey heeft keer op keer laten zien dat haar stem ongelooflijk is.

1 Live At Home Tribute - 2020

Ondanks haar wereldwijde pandemie, wilde Mariah Carey een manier vinden om vreugde te verspreiden met haar prachtige zangstem. Ze zong het nummer "Hero" en het raakte de harten van velen. Het was geweldig om haar ondanks de toestand van de wereld nog steeds te zien optreden als een manier om haar fans te steunen en voor haar fans om haar te steunen.

Aanbevolen: