Seinfeld-fans 'Party At Midnight' als geliefde komedie debuteert op Netflix

Seinfeld-fans 'Party At Midnight' als geliefde komedie debuteert op Netflix
Seinfeld-fans 'Party At Midnight' als geliefde komedie debuteert op Netflix
Anonim

Seinfeld-fans hebben een opwindend begin van de maand achter de rug, want de gerespecteerde sitcom uit de jaren 90 werd in de vroege uurtjes van vrijdagochtend wereldwijd gelanceerd op Netflix.

Fans van de geliefde show over niets bleven donderdag laat op zodat ze om middernacht konden feesten met Jerry, Elaine, George en Kramer terwijl de show alle 180 afleveringen van alle negen seizoenen tegelijk liet vallen.

Sommige fans besloten het evenement te behandelen als de druppel nieuwe muziek van hun favoriete artiesten, waarbij een toegewijde zei dat ze "tot middernacht opbleven om Seinfeld te zien alsof er een album uitkwam."

Een andere fan kon het niet laten. "Ik: ik heb zoveel nieuwe shows om naar te kijken", schreven ze."Ik ook: ik ga wachten tot middernacht, zodat ik Seinfeld kan kijken als het op Netflix komt." Seinfeld begon trending te worden op Twitter omdat fans over de hele wereld de release verwachtten.

De timing van de release is ook blij verwelkomd door degenen over de hele wereld die nog steeds leven onder de lockdown-regels die zijn geïntroduceerd tijdens de aanhoudende wereldwijde pandemie. "Lockdown 1-4 - Puzzels. Lockdown 5 & 6 - Seinfeld", schreef een enthousiaste Netflix-abonnee.

Maar als fans hoopten dat de Netflix-acquisitie zou leiden tot een HBO Max Friends Reunion-achtige show, zullen ze het moeten doen met de ongeveer 66 uur aan programmering die al beschikbaar is.

Tijdens de persbijeenkomsten voor de release, vertelde maker en ster Jerry Seinfeld aan Entertainment Tonight dat zo'n reünie of opwekking niet zal plaatsvinden. "Ik denk niet dat je daarvoor Emmy's wint", zei hij. "Het zou me triest lijken… alsof we geen nieuw idee konden bedenken."

Voor niet-ingewijden liep Seinfeld negen jaar lang van 1989 tot 1998, met Jerry Seinfeld in de hoofdrol als een fictieve versie van zichzelf die in New York City woont. De show concentreerde zich op de details van het dagelijks leven tussen Seinfeld en zijn drie beste vrienden Elaine, George en Kramer. De show werd een spil van de Amerikaanse cultuur uit de jaren 90, kreeg constant hoge kijkcijfers en kijkers en talloze citaten uit de serie werden kreten in de populaire cultuur.

Vandaag markeert de eerste keer dat de tienvoudig Emmy-winnende show streamingrechten onder één dak heeft, en Seinfeld noemde het de "grootste wereldwijde bekendheid die de show ooit heeft gehad."

Seinfeld had eerder een licentie voor Hulu in de VS en Amazon in de meeste andere regio's. Netflix kocht de rechten op Seinfeld voor een gerapporteerde $ 500 miljoen in 2019, maar moest wachten tot de licentieovereenkomsten eindigden met andere streaming-outlets voordat ze de show aan hun abonnees konden aanbieden.

Netflix zet veel in op kijkuren voor de show na het verlies van soortgelijke sitcoms Friends en The Office aan HBO Max en Comcast's streamingplatform Xfinity. Als de reactie van fans op Twitter iets is, hoeven ze zich nergens zorgen over te maken.

Aanbevolen: