Nick Cannon's optimisme veroudert slecht naarmate zijn talkshow debuteert met lage kijkcijfers

Nick Cannon's optimisme veroudert slecht naarmate zijn talkshow debuteert met lage kijkcijfers
Nick Cannon's optimisme veroudert slecht naarmate zijn talkshow debuteert met lage kijkcijfers
Anonim

Nick Cannons talkshow kan in gevaar komen.

De tv-persoonlijkheid, die vorige maand zijn titelloze chatshow in première bracht, zou hebben vernomen dat de kijkcijfers hem sinds zijn debuut niet aardig zijn geweest.

Volgens rapporten slaagde Cannon er slechts in om 400.000 kijkers per dag binnen te halen voor zijn eerste week van uitzending, wat op zijn zachtst gezegd zorgwekkend is.

Beter gezegd, zijn show stond in september onderaan het talkshowpakket als het ging om het aantal kijkers, dat is 100.000 kijkers minder dan wat Drew Barrymore binnenhaalde voor seizoen 2 van haar show.

Wendy Williams heeft iets meer dan 600.000 kijkers per dag binnengehaald, maar de voormalige radioster was te ziek om weer aan het werk te gaan nadat ze Covid-19 had opgelopen en haar geestelijke gezondheid had laten evalueren in een ziekenhuis in New York City.

Eerder deze maand meldde Page Six hoe Cannon in gesprek was om het tijdslot van Williams te vervangen sinds de zieke 57-jarige iets langer onder het weer is geweest dan de producenten hadden verwacht - vooral nu ze is gevraagd om een extra tijd weg te nemen voordat ze van plan is terug te keren.

"De leidinggevenden hebben gepraat", vertelde een bron aan de publicatie. "Ze houden het herstel van [Williams] nauwlettend in de gaten en hopen op het beste. Maar ze hebben de première van [haar] show verschillende keren uitgesteld, dus ze denken al aan een back-upplan."

“Het zou niet ver gaan voor Nick om haar tijdslot te nemen… Debmar-Mercury [die beide shows produceert] doet er alles aan om de show van Nick Cannon een enorm succes te maken. Hij heeft al een groot platform en een enorme fanbase, dus het is een gemakkelijke overwinning.

"Dus, als Wendy's show een no-go wordt, is hun back-upplan al ingesteld."

Het is onduidelijk wat de toekomst in petto heeft voor de talkshow van Cannon, maar als het niet snel beter gaat, zou hij heel goed zijn tv-deal met Debmar-Mercury kunnen zien intrekken.

Het is natuurlijk nog te vroeg om te zeggen of de Wild 'N Out-ster echt het gevaar loopt dat zijn chatshow wordt geannuleerd, maar zo te zien is hij zeker niet goed begonnen.

Aanbevolen: