Liberty Poole debuteert met nieuwe look vooruitlopend op 'Dancing On Ice'-uiterlijk

Inhoudsopgave:

Liberty Poole debuteert met nieuwe look vooruitlopend op 'Dancing On Ice'-uiterlijk
Liberty Poole debuteert met nieuwe look vooruitlopend op 'Dancing On Ice'-uiterlijk
Anonim

Voormalig Love Island-ster, Liberty Poole zag er fantastisch uit op haar laatste Instagram, toen ze debuteerde met een nieuw korter kapsel.

De 22-jarige blonde bom heeft haar kijk op haar verschijning op Dancing on Ice veranderd. Op de afbeelding toont ze haar ruime decolleté in een eenvoudig beige vest. Haar heldere blonde lokken werden gestyled in een kortere en meer klassieke pin-curled look.

Ze voegde het volgende bijschrift toe aan de social media snap: 'Sommige meisjesaccessoires zijn een tas die een cocktail maakt'.

Love Island-fans vullen de nieuwe look van Liberty Poole aan

Volgers van haar sociale media-account prezen de ster om haar opvallende uiterlijk.'Onwerkelijk! Dit nieuwe haar is IT', zegt een volger. De ster draagt meestal haar blonde lokken vloeiende en gekrulde genty. Op sociale media werd onthuld dat ze de grootste verdiener was van de deelnemers van vorig jaar.

Een ander merkte op: 'Ahhh het korte haar !!! love love love', terwijl een derde zei: 'Dit ziet er niet uit als de vrijheidspool van het liefdeseiland', gevolgd door emoji's met hartogen.

Haar beroemde vrienden vullen ook de nieuwe, meer volwassen look aan, met collega Love Islander Faye Winter schreef: 'MIJN ENGEL. je bent zo ongelooflijk mooi.'

Liberty Poole debuteert dit weekend met 'Dancing On Ice'

De voormalige Nandos-serveerster verschijnt dit weekend in de reality-tv-schaatswedstrijdshow. Poole gelooft dat ze haar verschijning op Dancing On Ice manifesteerde en haar management vertelde dat het haar perfecte baan zou zijn nadat ze in 2021 beroemd werd op Love Island. 'Ik heb het altijd leuk gevonden om met mijn vrienden te schaatsen. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben er nooit goed in geweest, maar ik ging vroeger graag met Kerstmis.'

De reality-schoonheid is in de show gekoppeld aan nieuwkomer Joe Johnson. Ze heeft al elke suggestie van de hand gewezen dat er een ontluikende romance tussen het paar zal zijn - verwijzend naar hem als haar 'broer' tijdens een pre-show interview.

Toen ze haar 27-jarige schaatspartner besprak, zei ze: We kunnen het zo goed met elkaar vinden. We lijken erg op elkaar. Hij is gewoon de grootste bal van energie en nu is hij als een broer voor mij. We hebben de beste tijd, we lachen altijd en hebben plezier. Ik denk zeker dat je dat zult zien. Wij zullen het amusement en de dwazen zijn. Ik denk niet dat Joe voor mij gaat. We zijn gewoon de beste vrienden.'

Liberty is momenteel gelukkig vrijgezel en beweert dat ze geen tijd meer heeft om op date te gaan met nieuwe mensen.

Aanbevolen: