JoJo Siwa debuteert glamoureuze look op tijd voor de AMA's

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa debuteert glamoureuze look op tijd voor de AMA's
JoJo Siwa debuteert glamoureuze look op tijd voor de AMA's
Anonim

JoJo Siwa woonde de AMA's bij en droeg een elegante jurk die in niets lijkt op alles wat we haar eerder hebben zien dragen.

De danseres en zangeres namen deel aan de ceremonie op 21 november, verbluffende fans en mede-beroemdheden door een zwarte jurk met een gegolfde, transparante rok en een off-the-shoulder lijfje te wiegen. Siwa onthulde dat haar moeder de jurk voor haar had uitgekozen.

JoJo Siwa stuurde haar moeder om haar een 'volwassen outfit' voor de AMA's te geven

In een interview op de rode loper getweet door Access Hollywood, zei de 18-jarige 'Dancing With The Stars'-deelnemer: "Ik stuurde mijn moeder naar de winkel. Ik zei 'mama, ik heb een volwassen outfit.'"

Siwa onthulde toen dat haar danspartner in de show, Jenna Johnson, haar de sprankelende schoenen met hakken had geschonken die ze droeg. En niet zomaar hakken: Siwa droeg haar allereerste paar Louboutins.

"Jenna kwam vandaag opdagen, ze heeft hakken voor me gekocht. Ze heeft mijn allereerste paar Louboutins voor me gekocht," zei Siwa.

Naast de schoenen gaf Johnson Siwa wat advies over hoe hij op hakken moest lopen.

Siwa zei: "We hebben een paar weken geleden een rumba gedaan op 'Dancing with the Stars' en Jenna vertelde me 'doe rumba-wandelingen'."

"Ik heb bij elke stap rumba-wandelingen gemaakt en het helpt," voegde ze eraan toe.

De YouTube-persoonlijkheid en Nickelodeon-ster verruilde ook haar kenmerkende paardenstaart met een strik voor een chique halve pony met haar haar in krullen.

JoJo Siwa is de helft van het eerste vrouwelijke 'DWTS'-koppel van hetzelfde geslacht

Siwa en Johnson zijn de eerste vrouwen die samen dansen in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars', nu in zijn 30e seizoen.

Eerder dit jaar opende de zangeres haar seksualiteit en zei dat ze lid was van de LGBTQ+-gemeenschap en een relatie had met Kylie Prew.

Deze maand verscheen Siwa in de podcast van Paris Hilton, 'This is Paris', en toen hem werd gevraagd naar haar liefdesleven onthulde JoJo dat zij en Prew uit elkaar waren.

"Ik moet hier nog officieel in het openbaar over praten, maar we zijn uit elkaar", zei ze.

De danseres voegde eraan toe dat zij en Kylie nog steeds beste vrienden zijn en dat de breuk geen harde gevoelens veroorzaakte. Ze zei dat ze elkaar nog steeds elke dag spreken en vertelde hoe Kylie onlangs een nieuwe puppy kreeg.

Siwa sprak ook over het uiteenvallen op het tapijt van de AMA's.

"Eén ding waar ik dankbaar voor ben, is dat we allebei oké zijn… we zijn duidelijk niet zo close als vroeger, maar we zijn allebei oké, en we zijn allebei gelukkig, en dat is het enige dat telt."

Aanbevolen: