Megan Fox versus Kourtney Kardashian: wiens nettowaarde hoger is?

Inhoudsopgave:

Megan Fox versus Kourtney Kardashian: wiens nettowaarde hoger is?
Megan Fox versus Kourtney Kardashian: wiens nettowaarde hoger is?
Anonim

De laatste tijd zijn reality-tv-ster Kourtney Kardashian en actrice Megan Fox vaker gespot terwijl ze rondhangen en poseerden ze zelfs naast elkaar voor een nieuwe SKIMS-campagne. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat beide dames rijk en beroemd zijn, kan men niet anders dan zich afvragen hoe ze zich verhouden als het gaat om hun rijkdom.

Van Megan's horrorfilm Jennifer's Body die een cultklassieker wordt tot Kourtney die moderne televisiegeschiedenis schrijft met de reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians van haar familie, blijf scrollen om erachter te komen hoe de carrières van de twee dames zich verhouden, en zelfs meer belangrijker - welke is nu rijker.

8 Megan Fox werd in het midden van de jaren 2000 beroemd als actrice

Hollywood-ster Megan Fox trok de aandacht van filmmakers in de vroege jaren 2000 nadat ze verscheen in tienerfilms zoals Holiday in the Sun en Confessions of a Teenage Drama Queen, evenals de ABC-sitcom Hope & Faith. Megan verwierf internationale bekendheid als Mikaela Banes in de blockbuster-actiefilm Transformers in 2007. Daarna speelde Megan in films als Transformers: Revenge of the Fallen, Jennifer's Body, Teenage Mutant Ninja Turtles en de sitcom New Girl.

7 En Kourtney Kardashian werd beroemd vanwege 'Keeping Up with the Kardashians'

Terwijl Megan Fox beroemd werd als actrice, werd Kourtney Kardashian beroemd door zijn rol in een reality-tv-show. In 2007 ging E!'s hitshow Keeping Up with the Kardashians in première en fans over de hele wereld hebben sindsdien gewoon geen genoeg kunnen krijgen van Kim Kardashian's familie.

In de afgelopen tien jaar is Kourtney's bekendheid samen met die van haar familie gegroeid en tegenwoordig staat ze ook bekend om haar lifestyle-website Poosh.

6 Megan is onlangs weer relevant geworden

Terwijl Megan Fox eind jaren 2000 behoorlijk beroemd was, sijpelde haar roem in het begin van de jaren 2010 een beetje weg. Pas eind 2010 toen de horrorfilm Jennifer's Body een cultklassieker werd, werd Megan Fox weer het middelpunt van de belangstelling. Tegenwoordig lijkt de actrice erg populair en heeft ze momenteel maar liefst 16,5 miljoen volgers op Instagram.

5 Terwijl Kourtney's roem door de jaren heen behoorlijk stabiel was

In tegenstelling tot Megan Fox is de bekendheid van Kourtney Kardashian door de jaren heen gestaag gegroeid - samen met die van haar familie. Zelfs nu Keeping Up with the Kardashians officieel is afgelopen, lijken Kourtney en haar familie nog steeds op het hoogtepunt van hun roem. Momenteel heeft de beroemde reality-tv-ster 144 miljoen volgers op Instagram - veel meer dan Megan Fox.

4 Beide dames daten met beroemde rocksterren

Eén ding dat de twee dames gemeen hebben - naast het feit dat ze allebei rijk en beroemd zijn - is dat ze momenteel met beroemde rocksterren aan het daten zijn.

Megan Fox is sinds april 2020 aan het daten met rapper en zanger Machine Gun Kelly, terwijl Kourtney Kardashian in september 2020 met drummer Travis Barker begon te daten. Beide dames lijken nog steeds hals over kop verliefd op hun partners, en ze zijn zeker hou ervan om met PDA gevulde foto's te delen op Instagram

3 Megan Fox heeft naar schatting een nettowaarde van $8 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Megan Fox momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen. Het grootste deel van het inkomen van de ster komt van acteren in blockbusters en televisieshows, maar Megan heeft in de loop der jaren ook lucratieve merkdeals gehad met bedrijven als Frederick's of Hollywood. Aangezien Megan Fox op dit moment behoorlijk beroemd is, kan worden verwacht dat haar vermogen in de toekomst zal groeien.

2 Terwijl Kourtney Kardashian $65 miljoen waard is

Hoewel Megan Fox zeker een indrukwekkend vermogen heeft, komt het niet eens in de buurt van Kourtney Kardashians. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kourtney Kardashian momenteel geschat op een nettowaarde van $ 65 miljoen. Een groot deel van haar inkomen komt van Keeping Up with the Kardashians en zijn spin-offs, maar een deel komt ook van haar lifestyle-merk Poosh. Daarnaast wordt Kourtney naar schatting tot $ 250.000 betaald per gesponsorde post op Instagram - wat niet zo verwonderlijk is gezien het hoge aantal volgers.

1 Ten slotte zijn de twee dames vrienden, dus er is geen competitie

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat er geen kwaad bloed zit tussen de twee sterren - sterker nog, ze lijken echt vrienden te zijn. Zoals sommige fans misschien al weten, zijn Travis Barker en Machine Gun Kelly goede vrienden, dus het is niet verwonderlijk dat hun vriendinnen ook vaak met elkaar omgaan. Hoewel Kourtney Kardashian de rijkere is tussen de twee dames, moet uiteindelijk iedereen onthouden dat zij ook de oudere is. Kourtney werd geboren op 18 april 1979 en is momenteel 42 jaar oud, terwijl Megan werd geboren op 16 mei 1986 en momenteel 35 jaar oud is.

Aanbevolen: