Ashton Kutcher versus Mila Kunis: wiens films het beter doen aan de kassa?

Inhoudsopgave:

Ashton Kutcher versus Mila Kunis: wiens films het beter doen aan de kassa?
Ashton Kutcher versus Mila Kunis: wiens films het beter doen aan de kassa?
Anonim

Acteurs Mila Kunis en Ashton Kutcher ontmoetten elkaar op de set van de sitcom That '70s Show in de late jaren '90, maar de twee sterren begonnen pas te daten nadat de show was geannuleerd. In juli 2015 stapten Mila Kunis en Ashton Kutcher in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in Oak Glen, Californië, en vandaag hebben ze twee kinderen: hun dochter Wyatt (geboren in 2014) en hun zoon Dimitri (geboren in 2016).

Vandaag bekijken we hoe succesvol de films van Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn als het gaat om kasinkomsten. Van No Strings Attached tot Black Swan - blijf scrollen om te zien welke echtgenoot de meest succesvolle kaskrakers heeft!

7 Ashton Kutchers derde best presterende film is 'No Strings Attached' ($ 149,2 miljoen)

De lijst van Ashton Kutchers derde meest succesvolle film is de romcom No Strings Attached uit 2011. Daarin portretteert Kutcher Adam Franklin, en hij schittert naast Natalie Portman, Cary Elwes en Kevin Kline. No Strings Attached vertelt het verhaal van twee vrienden die besluiten een 'no strings Attached'-relatie te hebben, en het heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 149,2 miljoen op aan de kassa.

6 Mila Kunis' derde best presterende film is 'Black Swan' ($ 329,4 miljoen)

De volgende is de op twee na meest succesvolle film van Mila Kunis - de psychologische thriller Black Swan uit 2010. Daarin speelt Kunis Lily / Black Swan / Odile, een rol waarvoor ze 20 kilo moest afvallen. Behalve Kunis, bevat de film ook Natalie Portman, Vincent Cassel, Barbara Hershey en Winona Ryder.

De film volgt een balletdanseres die worstelt om haar verstand te bewaren nadat ze in een productie van Tsjaikovski's "Zwanenmeer" speelde. Momenteel heeft Black Swan een 8,0 rating op IMDb en verdiende het uiteindelijk $ 329,4 miljoen aan de kassa.

5 Ashton Kutchers tweede best presterende film is 'Valentijnsdag' ($216,5 miljoen)

Laten we verder gaan met de rom-com Valentijnsdag 2010 waarin Ashton Kutcher Reed Bennett speelt. Naast Kutcher zijn er in de film ook Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Julia Roberts en Taylor Swift. De film volgt meerdere stellen en singles in Los Angeles tijdens Valentijnsdag. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 216,5 miljoen aan de kassa. Valentijnsdag is de op één na meest succesvolle film van Ashton Kutcher.

4 Mila Kunis' op één na best presterende film is 'Oz The Great And Powerful' ($ 493,3 miljoen)

Mila Kunis' op één na meest succesvolle film is het fantasie-avontuur Oz The Great And Powerful uit 2013. In de film portretteert Kunis Theodora, en ze speelt naast James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams Zach Braff, Bill Cobbs en Joey King.

De film is gebaseerd op de vroege 20e-eeuwse Oz-romans van L. Frank Baum en heeft momenteel een 6,3 beoordeling op IMDb. Oz The Great And Powerful verdiende uiteindelijk $ 493,3 miljoen aan de kassa.

3 Ashton Kutchers best presterende film is 'What Happens In Vegas' ($ 219,3 miljoen)

Ashton Kutchers meest winstgevende film is de romcom What Happens in Vegas uit 2008 waarin de acteur Jack Fuller Jr speelt. het vertelt het verhaal van een man en vrouw die elkaar ontmoeten in Las Vegas en besluiten met elkaar te trouwen tijdens een dronken avondje uit. What Happens in Vegas heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 219,3 miljoen op aan de kassa.

2 Mila Kunis' best presterende film is 'Ted' ($ 549,4 miljoen)

Mila Kunis' meest winstgevende film is de komedie Ted uit 2012 waarin de actrice Lori Collins speelt. Naast Kunis zijn er in de film ook hoofdrollen voor Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Joel McHale en Giovanni Ribisi. Ted vertelt het verhaal van een man wiens kinderwens zijn teddybeervriend Ted tot leven brengt. De film heeft momenteel een 6.9 rating op IMDb, en het bracht uiteindelijk $ 549,4 miljoen op aan de kassa.

1 De films van Mila Kunis zijn veel winstgevender dan die van Ashton Kutcher

Hoewel Mila Kunis en Ashton Kutcher beide supersuccesvolle Hollywoodsterren zijn, lijkt het erop dat Mila Kunis de hoofdrol speelt in films die het uiteindelijk beter doen aan de kassa. Zelfs de op twee na best presterende film van Mila Kunis, Black Swan, verdiende meer dan Ashton Kutchers meest succesvolle film What Happens in Vegas. Afgezien hiervan zijn de drie meest succesvolle films van Ashton Kutcher allemaal romcoms, terwijl er veel meer variatie is als het gaat om de genres van de best presterende films van Mila Kunis.

Hoewel Mila Kunis de hoofdrol speelt in films die meer verdienen, heeft haar man Ashton Kutcher een hoger vermogen. Volgens Celebrity Net Worth is Mila Kunis momenteel $ 75 miljoen waard, terwijl het vermogen van Ashton Kutcher $ 200 miljoen is.

Aanbevolen: