Zendaya vs Taylor Swift: wiens nettowaarde hoger is?

Inhoudsopgave:

Zendaya vs Taylor Swift: wiens nettowaarde hoger is?
Zendaya vs Taylor Swift: wiens nettowaarde hoger is?
Anonim

Actrice Zendaya en muzikant Taylor Swift behoren absoluut tot enkele van de meest bekende en relevante celebs van dit moment. Beide dames werken al meer dan tien jaar in de entertainmentindustrie en beide hebben voortdurend bewezen hoe getalenteerd, slim en aardig ze zijn.

Vandaag vergelijken we hoe rijk de twee zijn. Hoewel er ruimte is voor beide in de wereld van de rijken en beroemdheden, als je je ooit hebt afgevraagd welke de rijker is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

8 Zendaya werd beroemd in 2010 op Disney Channel

Zendaya brak in 2010 door in de acteerindustrie als Rocky Blue in de sitcom Shake It Up van Disney Channel. Zeddaya portretteerde het personage tot 2013 toen de show na drie seizoenen eindigde. Daarna slaagde Zendaya erin om aan iedereen te bewijzen dat ze niet alleen een Disney Channel-ster is, maar eerder een zeer getalenteerde actrice. Tegenwoordig is Zendaya vooral bekend door haar hoofdrol in het HBO-tienerdrama Euphoria, evenals films als The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming, Malcolm & Marie en Dune.

7 Terwijl Taylor Swift al vier jaar beroemd was

In 2010 was Taylor Swift al een bekende naam - en niet alleen in de wereld van countrymuziek. In 2006 bracht Taylor Swift haar titelloze debuutstudio-album uit en met hits als "Our Song" en "Teardrops on My Guitar" bewees ze al snel aan iedereen dat ze er was om te blijven. In de loop van 15 jaar bracht de muzikant negen succesvolle studioalbums uit en vandaag wordt ze beschouwd als een van de meest getalenteerde muzikanten van haar generatie.

6 Zendaya stortte zich op muziek

Terwijl Zendaya beroemd werd als actrice, besloot ze uiteindelijk ook een carrière in de muziek te proberen. In 2013 - toen Shake It Up eenmaal was afgerond - bracht de actrice haar titelloze debuutalbum uit en velen herinneren zich misschien haar debuutsingle "Replay".

Hoewel Zendaya succes heeft gehad als muzikant, lijkt het alsof ze heeft besloten dat ze de voorkeur geeft aan acteren en dat ze sinds 2013 geen nieuwe muziek meer heeft uitgebracht.

5 En Taylor Swift probeerde acteren

Zendaya is niet de enige die besloot een ander gebied van de entertainmentindustrie te verkennen. Door de jaren heen besloot Taylor Swift om acteren hier en daar een kans te geven - hoewel haar primaire focus altijd muziek herinnerde. Taylor verscheen in films als Valentijnsdag, The Giver en Cats. Het lijkt alsof beide dames andere deuren hebben verkend die voor hen opengingen, maar uiteindelijk bleven ze trouw aan hun oorspronkelijke baan.

4 Zendaya is bijna zeven jaar jonger dan Taylor

Bij het vergelijken van hun vermogen moet men zeker ook hun leeftijd vergelijken. Zendaya werd geboren op 1 september 1996 en is momenteel 25 jaar oud, terwijl Taylor Swift werd geboren op 13 december 1989 en ze wordt dit jaar 32.

Toen ze beroemd werd, was Zendaya pas 14, terwijl Taylor Swift 17 jaar oud was. Beide dames werden op jonge leeftijd beroemd en het lijdt geen twijfel dat hun huidige vermogen zeer indrukwekkend is.

3 De voormalige Disney Channel-ster heeft een nettowaarde van $ 15 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Zendaya momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 15 miljoen. Een groot deel van het inkomen van de ster komt uit acteren, maar een deel komt ook van haar merkdeals met Tommy Hilfiger, Lancôme, Bulgari en Valentino. Zendaya werkt momenteel aan het tweede seizoen van HBO's Euphoria - en het lijdt geen twijfel dat haar vermogen in de toekomst alleen maar zal groeien.

2 Terwijl Taylor Swift $400 miljoen waard is

Het is veilig om te zeggen dat Taylor Swift een veel hoger vermogen heeft dan Zendaya - maar je moet niet vergeten dat Taylor ook de oudere is en dat ze langer in de entertainmentindustrie heeft gewerkt. Volgens Celebrity Net Worth wordt Taylor Swift momenteel geschat op een nettowaarde van $ 400 miljoen, wat zeker alleen maar bevestigt hoe populair de zanger is. Het grootste deel van Taylor Swifts inkomsten komt van haar muziekreleases en uitverkochte tours - terwijl een deel ook komt van haar acteeroptredens en meerdere documentaires en concertfilms.

1 Ten slotte ondersteunen de twee elkaar altijd

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat de twee dames vrienden zijn. Zoals fans zich misschien herinneren, verscheen Zendaya zelfs in de videoclip van Taylor Swift voor het nummer "Bad Blood" in 2015. Dit is wat Zendaya zei over de beroemde zanger:

"Eerlijk gezegd, ze is echt een lieverd. Ze is absoluut iemand die gewoon een heel, heel aardig persoon is, wat cool is omdat ze technisch gezien alle reden van de wereld heeft om geen aardig persoon te zijn, weet je wat ik' zeg ik, het is cool om te zien dat ze blijft en dat nog steeds is. Ze behandelt iedereen alsof ze altijd al vrienden zijn geweest."

Aan het eind van de dag, hoewel Taylor misschien het meest indrukwekkende vermogen heeft, zijn beide sterren super succesvol en hebben ze het afgelopen decennium hun talenten aan iedereen bewezen!

Aanbevolen: