Jennifer Lopez versus Ben Affleck: wiens films het beter doen aan de kassa?

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez versus Ben Affleck: wiens films het beter doen aan de kassa?
Jennifer Lopez versus Ben Affleck: wiens films het beter doen aan de kassa?
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck waren een van de beroemdste koppels van de vroege jaren 2000 en fans waren er kapot van toen de twee in 2004 uit elkaar gingen. hun romance na 17 jaar, en fans hopen dat Bennifer Vol. 2 gaat uiteindelijk langer mee.

Hoewel zowel Jennifer Lopez als Ben Affleck ongelooflijk succesvolle Hollywood-sterren zijn, dachten we vandaag dat we hun films zouden vergelijken op basis van winst. Welke van de twee sterren staat bekend om de grotere kaskrakers - Jennifer Lopez of Ben Affleck?

7 Jennifer Lopez' derde best presterende film is 'Hustlers' ($ 157,6 miljoen)

Laten we beginnen met de op twee na best presterende film van Jennifer Lopez - het misdaadkomedie-drama Hustlers uit 2019. Daarin portretteert Lopez Ramona Vega, en ze schittert naast Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo en Cardi B. De film is gebaseerd op Jessica Pressler's 2015 New York Magazine-artikel "The Hustlers at Scores" en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. Hustlers werd gemaakt met een budget van $ 20,7 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 157,6 miljoen op aan de kassa.

6 Terwijl Ben Affleck's 'Armageddon' is ($ 553,7 miljoen)

Ben Afflecks derde meest succesvolle film aan de kassa is de sci-fi rampenfilm Armageddon uit 1998. Daarin portretteert Affleck A. J. Frost, en hij speelt naast Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Liv Tyler, Will Patton en Steve Buscemi.

De film volgt een team dat door NASA is gerekruteerd om te voorkomen dat een enorme asteroïde de aarde raakt - en heeft momenteel een beoordeling van 6,7 op IMDb. Armageddon werd gemaakt met een budget van $ 140 miljoen, en het leverde uiteindelijk $ 553,7 miljoen op aan de kassa.

5 Jennifer Lopez' tweede best presterende film is 'Maid In Manhattan' ($ 163,8 miljoen)

De volgende op de lijst is Jennifer Lopez' op één na meest winstgevende film, het romantische komediedrama Maid in Manhattan uit 2002. Daarin speelt Lopez Marisa Ventura, en ze schittert naast Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci en Bob Hoskins. De film vertelt het verhaal van een hotelmeisje en een rijke politicus die verliefd worden, en heeft momenteel een 5,3 rating op IMDb. Maid in Manhattan werd gemaakt met een budget van $ 65 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 163,8 miljoen op aan de kassa.

4 Terwijl Ben Affleck's 'Justice League' is ($ 657,9 miljoen)

Ben Afflecks tweede meest winstgevende film is de superheldenfilm Justice League die in 2017 werd uitgebracht. Daarin speelt Affleck Bruce Wayne / Batman, en hij schittert samen met Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller en Jason Momoa.

Justice League is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-superheldenteam en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 300 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 657,9 miljoen aan de kassa.

3 Jennifer Lopez' best presterende film is 'Shall We Dance?' ($ 170,1 miljoen)

Jennifer Lopez' best presterende film is het romantische komediedrama Shall We Dance? uit 2004. waarin de actrice Paulina portretteert. Naast Lopez zijn er in de film ook Richard Gere, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Lisa Ann W alter en Richard Jenkins te zien. De film is een remake van de gelijknamige Japanse hit uit 1996 en heeft op het moment van schrijven een beoordeling van 6,2 op IMDb. Zullen we dansen? werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen, en het verdiende uiteindelijk $ 170,1 miljoen aan de kassa.

2 Terwijl Ben Affleck's 'Batman V Superman: Dawn Of Justice' ($ 873,6 miljoen) is

Ben Afflecks meest winstgevende film tot nu toe is de superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016. Daarin speelt Ben Affleck opnieuw Bruce Wayne / Batman, en deze keer schittert hij naast Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons en Gal Gadot. De film is de tweede aflevering in het DC Extended Universe en heeft momenteel een 6.5 rating op IMDb. Batman v Superman: Dawn of Justice werd gemaakt met een budget van $ 250-300 miljoen, en het bracht uiteindelijk een indrukwekkende $ 873,6 miljoen op aan de kassa.

1 De films van Ben Affleck zijn veel winstgevender dan die van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez en Ben Affleck in Gigli in bed met een boek
Jennifer Lopez en Ben Affleck in Gigli in bed met een boek

Het is inmiddels duidelijk dat Ben Affleck zeker in de meer winstgevende films speelde in vergelijking met zijn vriendin. Zijn derde meest succesvolle film alleen al maakte meer dan de meest succesvolle van Jennifer Lopez. We hebben echter geen animatiefilms opgenomen in deze vergelijking. Jennifer Lopez sprak het personage Shira uit in meerdere Ice Age-films die absoluut kaskrakers waren. Ice Age: Continental Drift van 2012 verdiende uiteindelijk $ 877,2 miljoen, wat meer is dan de grootste kaskraker van Ben Affleck.

Hoewel Ben Affleck een succesvolle acteur en filmmaker is, heeft Jennifer Lopez natuurlijk een indrukwekkende carrière als muzikante waar ze veel van haar tijd aan heeft besteed. In de loop van haar carrière bracht J-Lo acht succesvolle studioalbums uit.

Aanbevolen: