Ian McKellen besloot Will Smith een lesje te leren op deze ongepaste manier

Inhoudsopgave:

Ian McKellen besloot Will Smith een lesje te leren op deze ongepaste manier
Ian McKellen besloot Will Smith een lesje te leren op deze ongepaste manier
Anonim

Zodra de meeste sterren beroemd worden, duurt het vaak niet lang voordat hun ervaringen onherkenbaar zijn voor de rest van de mensheid. De overgrote meerderheid van de mensen zal immers nooit weten hoe het voelt om prijzen te winnen, simpelweg omdat ze hun werk doen. Bovendien is het buitengewoon ongewoon dat mensen ervaren dat de massa hun zuurverdiende geld overhandigt om ze te zien optreden.

Gezien de manier waarop beroemdheden worden behandeld, is het logisch dat zoveel sterren enorme ego's ontwikkelen. Vanwege het feit dat zoveel sterren zich onfeilbaar voelen, kan het helaas moeilijk zijn voor beroemdheden die enorme fouten hebben gemaakt om het te herkennen wanneer ze het verknoeien. Bijvoorbeeld, in het begin van de jaren 90 werkten Will Smith en Ian McKellen samen en als gevolg daarvan deed de oudere acteur iets heel erg verkeerd, maar hij lijkt dat niet te weten.

Leren handelen

Al meer dan twee decennia staat Will Smith bekend als een van de grootste filmsterren ter wereld. Als gevolg van alle enorm succesvolle films waarin Smith speelde, kan het soms gemakkelijk zijn om te vergeten dat zijn acteercarrière heel anders begon. Immers, toen Smith ermee instemde om te schitteren in de geliefde sitcom The Fresh Prince of Bel-Air, had hij geen echte acteerervaring.

Toen Will Smith zich voorbereidde om te schitteren in de eerste afleveringen van The Fresh Prince of Bel-Air, memoriseerde hij niet alleen zijn eigen regels, hij zorgde ervoor dat hij elk stukje dialoog in het script onthield. Als gevolg hiervan, als mensen goed letten op enkele clips uit de eerste afleveringen van The Fresh Prince of Bel-Air, zullen ze Smith af en toe kunnen zien praten met de regels van zijn mede-sterren. Gezien het feit dat Smith zo onervaren was als acteur dat hij een dergelijke fout zou maken, is het dan een wonder dat hij een aantal beslissingen nam toen zijn acteercarrière nog jong was waar hij nu spijt van heeft?

Smith's Spijt

In 1993 werd de verfilming van het beroemde toneelstuk Six Degrees of Separation uitgebracht met Will Smith in een van de hoofdrollen. In die film speelde Smith een oplichter die voor de deur van een rijk stel verschijnt en hij doet zijn best om alles wat hij kan van zijn nieuwe gastheren te nemen. Op een belangrijk punt in de film komt aan het licht dat het personage van Smith homo is.

In de film Six Degrees of Separation wordt het personage van Will Smith gezien terwijl hij een andere man kust. Het is echter vrij duidelijk dat kijkers Smith nooit de lippen zien sluiten met een mannelijke acteur. In plaats daarvan wordt de kus geïmpliceerd terwijl de omhelzing van achter de rug van Smith wordt geschoten. Het blijkt dat daar een reden voor is, aangezien Smith weigerde een mannelijke acteur te kussen, dus de regisseur van de film moest creatief worden om het te laten lijken alsof de twee personages elkaar op die manier omhelsden.

Achteraf lijkt het erop dat de reden waarom Will Smith weigerde een man op het scherm te kussen, is dat hij op dat moment onvolwassen was. Immers, hetzelfde jaar dat Six Degrees of Separation werd uitgebracht, sprak Smith met Entertainment Weekly over zijn gedrag. Tijdens dat interview maakte Smith duidelijk dat hij spijt had van zijn weigering om een man te kussen terwijl hij in karakter was en hij gaf toe dat dit te wijten was aan een gebrek aan volwassenheid.

“Het was erg onvolwassen van mijn kant. Ik dacht: 'Hoe gaan mijn vrienden in Philadelphia hierover denken?' Ik was emotioneel niet stabiel genoeg om me artistiek aan dat aspect van de film te binden. … Dit was een waardevolle les voor mij. Of je doet het, of je doet het niet.”

Onaanvaardbaar gedrag

Tegen de tijd dat hij het scherm deelde met Will Smith in Six Degrees of Separation, was Ian McKellen een van de meest gerespecteerde acteurs ter wereld geworden. Als gevolg hiervan was het logisch dat McKellen de weigering van Smith om een man voor de camera te kussen terwijl hij in karakter was belachelijk vond. Per slot van rekening kussen acteurs mensen voor wie ze de hele tijd geen romantische gevoelens hebben. Jaren later, tijdens een gesprek met Time Out London, becommentarieerde McKellen Smiths beslissing door het als "dom" te omschrijven.

Toen Ian McKellen hoorde dat Will Smith weigerde een man voor de camera te kussen, had de ervaren acteur de situatie op veel manieren kunnen aanpakken. McKellen had Smith bijvoorbeeld apart kunnen nemen om over de situatie te praten of hij had de mogelijkheid gehad om zich op geen enkele manier te bemoeien. Tijdens het eerder genoemde Time Out-interview onthulde McKellen echter dat hij iets deed dat gewoon verkeerd is. Volgens hem benaderde McKellen Smith tijdens een vroege preview voor Six Degrees of Separation en "gaf hij hem een dikke kus op de lippen".

Toen Ian McKellen een kus op de lippen van Will Smith plantte tijdens een zeer openbaar evenement, wist hij zeker dat de jongere acteur geen lippen wilde sluiten met een man. Hoe belachelijk McKellen Smiths standpunt over het kussen van mannen ook vond, het was volstrekt onaanvaardbaar voor Ian om Will te verrassen met fysieke intimiteit waarvan hij wist dat die ongewenst was. Jaren later, toen Smith bij de première van een andere film was, probeerde een andere man Will te kussen. Naderhand veroordeelde vrijwel iedereen de poging van die persoon om Smith te kussen, maar om de een of andere reden lijken mensen het schattig te vinden dat McKellen Will dwong om zijn lippen met hem te sluiten.

Aanbevolen: