Fans denken dat dit de beste vriendin van Pete Davidson was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de beste vriendin van Pete Davidson was
Fans denken dat dit de beste vriendin van Pete Davidson was
Anonim

Van Ariana Grande tot Kate Beckinsale, de ster van Saturday Night Live (SNL) is uitgegaan met mooie en getalenteerde beroemdheden. Fans denken echter dat zijn romance met Phoebe Dynevor een van de meest memorabele was. Laten we eens kijken naar hun relatie en hoe Pete Davidson haar overwon.

Pete Davidson en Bridgerton-ster Phoebe Dynevor deden geruchten over relaties ontstaan nadat ze in elkaars woonplaats opdoken. Volgens Page Six brachten de twee "tijd samen door" toen Pete naar Phoebe's geboorteplaats in Greater Manchester vloog, kort nadat ze foto's had gedeeld van haar tijd in New York in februari.

Toen ze in maart in het VK waren, werd naar verluidt gezien dat Pete en Phoebe elkaars hand vasthielden en knuffelden terwijl ze op pad waren. Pete nam zelfs deel aan de SNL-schets met Bridgerton-thema, waar hij samen met Phoebe's co-ster Regé-Jean Page optrad.

Dating Zijn Celebrity Crush

De komiek werd gevraagd op wie hij verliefd is tijdens een Zoom Q&A met studenten van Marquette University. Fans vonden zijn antwoord schattig, en sommigen zeiden zelfs dat ze hem door het scherm heen konden voelen blozen. Hij zei: "Ik ben met mijn beroemdheid verliefd." Zijn glimlach zei echt alles.

Pete noemde Phoebe specifiek niet, en hij voegde eraan toe dat hij niet verder in detail kon treden over hun relatie. Maar zelfs dit kleine moment liet zien hoe duizelig hij was over het feit dat hij met zijn beroemdheid verliefd is.

Volgens Us Weekly deden deze twee het goed ondanks dat ze lange afstanden waren. Een bron vertelde de outlet: "Pete en Phoebe doen het nog steeds goed ondanks dat ze niet in staat zijn om fysiek tijd samen door te brengen."

De insider voegde eraan toe dat ze het rustig aan deden en contact hielden via sms en FaceTime toen ze vanwege werk niet samen konden zijn.

Fans hebben veel te zeggen over hun relatie op sociale media. Een persoon schreef: "Pete Davidson is aan het daten met Phoebe Dynevor uit Bridgerton? Zo schattig! Ik hou van onwaarschijnlijke koppels!" Een ander viel in en zei: "Idk op wie ik meer jaloers ben, Phoebe Dynevor of Pete Davidson?"

Een persoon grapte dat "Phoebe Dynevor van Duke of Hastings naar de King of Staten Island ging." Fans waren opgewonden dat ze zo gelukkig leken. Er kwam echter snel een einde aan.

Onverwachte breuk

Onlangs werden ze gespot op de PDA op Wimbledon, waar ze elkaar kusten en knuffelden terwijl ze naar het tennistoernooi keken.

Op basis van hoe gelukkig ze eruitzagen op de foto's van paparazzi en dingen zoals Pete die zei dat hij uitging met zijn geliefde verliefdheid, leek het alsof het de fans super goed ging met deze twee.

Helaas lijkt het niet zo perfect te zijn als het leek. The Sun en Page Six hebben allebei gemeld dat Pete en Phoebe officieel uit elkaar zijn na vijf maanden samen.

Drukke schema's

Volgens de verkooppunten zijn ze blijkbaar uit elkaar gegaan vanwege de afstand tussen hen en hun drukke schema's. Zoals fans weten, is Pete gevestigd in New York en woont Phoebe in Engeland. Een bron vertelde The Sun: "Hun vrienden denken dat ze een geweldig stel zijn, maar de afstand heeft het totaal onwerkbaar gemaakt. Ze hadden plezier en zullen dichtbij blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen."

De insider onthulde verder: "Ze geven allebei echt om elkaar. Maar de afstand heeft hen onder druk gezet." Ze voegden er ook aan toe dat COVID ook een rol heeft gespeeld in het feit dat hun langeafstandsrelatie niet werkte en zeiden: “Het is duidelijk dat alle reisbeperkingen als gevolg van de pandemie niet hebben geholpen. Mensen kunnen niet zomaar op vliegtuigen springen en de wereld rondvliegen wanneer ze dat willen. Het heeft alles moeilijker gemaakt."

Bovendien besprak de bron hoe Phoebe back-to-back filmdates heeft gehad met Bridgerton in het VK, en Pete is net begonnen aan een nieuwe film, Meet Cute, met Kaley Cuoco.

Blijkbaar hebben ze elkaar sinds vorige maand niet meer gezien, en hoewel de bron op een gegeven moment zei dat ze allebei volledig toegewijd waren, is het nu officieel uit de hand gelopen.

Fans denken dat Phoebe de beste vriendin voor Pete was omdat ze, ondanks de afstand, altijd goed voor hem zorgde. Ze kon hem op een heel speciale manier laten glimlachen. Om deze reden is het gemakkelijk te zeggen dat ze een schattige en zorgzame vriendin was. Zonder hun drukke schema's had het goed kunnen komen.

Gelinkt aan Kaley Cuoco

Fans herinneren zich misschien dat Kaley Cuoco en haar nu ex-man, Karl Cook, slechts een paar weken geleden onthulden dat ze uit elkaar gingen na drie jaar huwelijk. Velen waren er snel bij om te zeggen hoe diepbedroefd en geschokt ze waren toen ze het nieuws hoorden.

Pete en Kaley werden gespot tijdens het filmen van een scène voor hun aankomende film. Ze hielden elkaars hand vast, omhelsden elkaar en lachten erom in de studio. Op dit moment willen de fans van de komiek hem alleen maar gelukkig zien.

Aanbevolen: